an93
Fanka BB :)
Hmm kozaki do kolan albo za kolanaNa jakie polujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm kozaki do kolan albo za kolanaNa jakie polujesz?
Tak bardzo. Wszystko kilkukrotnie pomierzył. Wszystko pokazywał i mówił co o czym świadczy Fajnie ale w sumie tego oczekiwałam po takich opiniach i takiej zabójczej cenie Mój siedział zaopatrzony w bobaska, bo w sumie ostatnio go widział w 7 tyg, więc różnica kolosalna - skakał, machał łapkami
Emkamat opisz proszę jakie masz objawy ja też mam takie bóle w krzyżu a może raczej w kości ogonowej. Dziś dużo czasu spędziłam w kuchni i ogólnie jak dużo chodzę albo stoję to mam takie bóle potem ze nawet się położyć nie mogę. Właśnie leżę ale już nie wiem jaka pozycje wybrać bo jak zaboli to oddech tracę.Przepraszam za słownictwo ale no zesz ***** mac! jestem po wizycie, wyniki bardzo dobre ale te moje bóle kręgosłupa to jednak rwa kulszowa jutro idę do neurologa- załatwili mi wizytę na cito. Mam nadzieję, ze mnie nie położy do szpitala i ze na zwolnienie nie wyśle. wrrrr i ze nie będę musiała mieć cesarki.
To się wyzalilam. Idę ryczec.
Kurcze na rwę kinesiotaping jest świetny sama często oklejam pacjentów z dobrym efektem może pomyśl o tymPrzepraszam za słownictwo ale no zesz ***** mac! jestem po wizycie, wyniki bardzo dobre ale te moje bóle kręgosłupa to jednak rwa kulszowa jutro idę do neurologa- załatwili mi wizytę na cito. Mam nadzieję, ze mnie nie położy do szpitala i ze na zwolnienie nie wyśle. wrrrr i ze nie będę musiała mieć cesarki.
To się wyzalilam. Idę ryczec.
Coś mówili wczoraj w pogodzie że w całym kraju ma być coś z ciśnieniem. Niekorzystne mialo być. Ja też się dziś źle czuje.