reklama
Emkaa
Fanka BB :)
U mnie w stacjonarnym nie ma działu mama/ niesprawiedliwe / przez internet nie kupuje dla siebie ubrań, bo nie da się ich przymierzyć .
klaudusiaNK
Ja w drugiej ciąży miałam to samo, w 14tc zaczęłam plamić na wizycie, ona nie widziała z czego, zaraz skierowanie do szpitala dostałam, tam też przyczyna nieznana...Ja tez używam IBD i jeszcze mnie nie zawiódł w porównaniu z innymi firmami.
Ja nadal w szpitalu, dostaje już sterydy, Encorton 40 mg. Troche działa, mam nadzieję na wyjście jutro. No ale ciągle plamie. A raczej brudze bo świeżej krwi nie ma i nikt nie widzi skąd to się bierze. Badali mnie profesorowie i wszystko okej i nie widać żadnych przyczyn plamień a jednak są. I bądź tu babo mądra
CIACHO witam Cię i ja
Trzymaj się będzie dobrze, ważne że przestało.
A wybrałaś styl wątku? Bo podobno są dwa i lepszy jest ten bardziej podobny do tego forum. Bardziej przejżyste.Laski musimy wybrac sobie moderatorke a najlepiej dwie
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja akurat jedna bluzke mam, wiec wiem jak wyglada, jaki rozmiar, ale chcialam jeszcze granatowa w biale paseczki.U mnie w stacjonarnym nie ma działu mama/ niesprawiedliwe / przez internet nie kupuje dla siebie ubrań, bo nie da się ich przymierzyć .
Zazynacie powoli juz swiateczne porzadki. Ja wczoraj kuchnie sprzatalam, jedna szafka przerw, druga szafka przerwa.
klaudusiaNK
Ja dziś pomyślałam, że kiedyś trzeba zacząć [emoji12] Na razie tyle i coś czuję, że to się nie zmieni...
Nie wiem o co chodzi [emoji14] moderatorka bb napisala zeby wybrac moderatorke najlepiej taka budzaca zaufanie napisac do niej kogo wybralysmy i pokieruje dalejA wybrałaś styl wątku? Bo podobno są dwa i lepszy jest ten bardziej podobny do tego forum. Bardziej przejżyste.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emkaa
Może Ty ?Nie wiem o co chodzi [emoji14] moderatorka bb napisala zeby wybrac moderatorke najlepiej taka budzaca zaufanie napisac do niej kogo wybralysmy i pokieruje dalej
Saulen - podziwiam ja mam na razie mega lenia. Może w tym tygodniu ruszę