reklama
Daktyl2016
Fanka BB :)
Majka ja mam krótki, bo w długich mi nie wygodnie.
Beata i ja jestem ża ;-) ja mam 09.12 i chyba już panikę sieje.
Beata i ja jestem ża ;-) ja mam 09.12 i chyba już panikę sieje.
Bellax123!
Zając Czerwcowy
I dalas rade sprzatnac ? Ja w tym roku zrobilam swiateczne porzadki we wrzesniu przy okazji malowania okna daruje wiec posprzatam tylko i koniec. Na wiosne meza zapedze do umycia okien i powieszenia firanek i wtedy porzadki bo pewnie co nieco dokupimy i znow przemeblowanie
Zając Czerwcowy
Masz ten etap jaki ja mialam w poprzednim tygodniu [emoji23]
Podjelam probe usmazenia ryby.... smierdzi e cslym mieszkaniu a ja spedze chyba noc na balkonie...
Widze ze coraz nas wiecej na 7.12 na genetyczne [emoji7]
D
Deleted member 158674
Gość
Rzeczy możesz bez problemu zwrócić przez Internet.U mnie w stacjonarnym nie ma działu mama/ niesprawiedliwe / przez internet nie kupuje dla siebie ubrań, bo nie da się ich przymierzyć .
Gdyby nie takie zakupy to nie wiem kiedy mogłabym sobie pozwolić na niektóre zakupowe szaleństwa, a ten weekend był pełen zniżek i dobrych promocji
Sklepy internetowe (nasze klasyczne sieciówki z ciuchami), mają zwykle 30dniowy okres zwrotu i nie zdążyło mi się, by sklep odmówił zwrotu gotówki. W końcu rzeczy na zdjeciach zawsze wyglądają ciekawiej czy oryginalnej.
Emkaa
Tak wiem. Jednak i tak wolę kupić w sklepie niż bawić się z odsyłaniem. Ogólnie to nie jestem przekonana co do ubrań ciążowych- szczególnie do spodni. W pierwszej ciąży nie miałam. Z drugiej strony to w 6 miesiącu miałam taki brzuch jak teraz w 3.Rzeczy możesz bez problemu zwrócić przez Internet.
Gdyby nie takie zakupy to nie wiem kiedy mogłabym sobie pozwolić na niektóre zakupowe szaleństwa, a ten weekend był pełen zniżek i dobrych promocji
Sklepy internetowe (nasze klasyczne sieciówki z ciuchami), mają zwykle 30dniowy okres zwrotu i nie zdążyło mi się, by sklep odmówił zwrotu gotówki. W końcu rzeczy na zdjeciach zawsze wyglądają ciekawiej czy oryginalnej.
reklama
Jesli chodzi o zakupy internetowe to dla mnie wybawienie... 90% wyprawki dla syna kupilam online a w kwestii ubran ciazowych to musialabym chodzic chyba nago gdyby nie sprzedaz przez internet uroki mieszkania na wsi... Najblizsze sieciowki z ubraniami ciazowymi mam w Poznaniu 100km od domu...