reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja 1.12 mam wizyte a 7 genetyczne :) bedzie duzo dobrych wiesci :)

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Ja akurat jedna bluzke mam, wiec wiem jak wyglada, jaki rozmiar, ale chcialam jeszcze granatowa w biale paseczki.

Zazynacie powoli juz swiateczne porzadki. Ja wczoraj kuchnie sprzatalam, jedna szafka przerw, druga szafka przerwa.

I dalas rade sprzatnac ;) ? Ja w tym roku zrobilam swiateczne porzadki we wrzesniu przy okazji malowania ;) okna daruje wiec posprzatam tylko i koniec. Na wiosne meza zapedze do umycia okien i powieszenia firanek i wtedy porzadki bo pewnie co nieco dokupimy i znow przemeblowanie :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja mam 7 grudnia wizyte i po wizycie jade na zakupy ciuchowe-ciążowe. Chociaż juz mi ciężko siedziec w pracy :/ i guziki odpinam w spodniach.

Masz ten etap jaki ja mialam w poprzednim tygodniu [emoji23]
Podjelam probe usmazenia ryby.... smierdzi e cslym mieszkaniu a ja spedze chyba noc na balkonie...
Widze ze coraz nas wiecej na 7.12 na genetyczne [emoji7]
m3sx9jcg8o411yy9.png

U mnie w stacjonarnym nie ma działu mama/ niesprawiedliwe / przez internet nie kupuje dla siebie ubrań, bo nie da się ich przymierzyć .

f2w3skjoapwrgv7j.png
Rzeczy możesz bez problemu zwrócić przez Internet.

Gdyby nie takie zakupy to nie wiem kiedy mogłabym sobie pozwolić na niektóre zakupowe szaleństwa, a ten weekend był pełen zniżek i dobrych promocji ;)

Sklepy internetowe (nasze klasyczne sieciówki z ciuchami), mają zwykle 30dniowy okres zwrotu i nie zdążyło mi się, by sklep odmówił zwrotu gotówki. W końcu rzeczy na zdjeciach zawsze wyglądają ciekawiej czy oryginalnej.

p19uyx8dakwwcbe2.png

Rzeczy możesz bez problemu zwrócić przez Internet.

Gdyby nie takie zakupy to nie wiem kiedy mogłabym sobie pozwolić na niektóre zakupowe szaleństwa, a ten weekend był pełen zniżek i dobrych promocji ;)

Sklepy internetowe (nasze klasyczne sieciówki z ciuchami), mają zwykle 30dniowy okres zwrotu i nie zdążyło mi się, by sklep odmówił zwrotu gotówki. W końcu rzeczy na zdjeciach zawsze wyglądają ciekawiej czy oryginalnej.

p19uyx8dakwwcbe2.png
Tak wiem. Jednak i tak wolę kupić w sklepie niż bawić się z odsyłaniem. Ogólnie to nie jestem przekonana co do ubrań ciążowych- szczególnie do spodni. W pierwszej ciąży nie miałam. Z drugiej strony to w 6 miesiącu miałam taki brzuch jak teraz w 3.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Jesli chodzi o zakupy internetowe to dla mnie wybawienie... 90% wyprawki dla syna kupilam online a w kwestii ubran ciazowych to musialabym chodzic chyba nago gdyby nie sprzedaz przez internet :( uroki mieszkania na wsi... Najblizsze sieciowki z ubraniami ciazowymi mam w Poznaniu 100km od domu...

oar8s65gmlqg37sx.png

Do góry