reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja używałam semilac 2 lata i potem wyszła mi alergia - wokół paznokcia na palcach i na powiekach - o dziwo, ale ja nosze szkła kontaktowe, wiec paznokcie mają kontakt z oczami. Myślę o zakupie topu z indigo a lakiery używam tylko Miestero Milano. Trzymają się świetnie i nie są takie gęste jak indigo.
Rzęsy też czasem przedłużam , ale swoje mam niewiele krótsze.

Narazie się nie upiększam , bo kobieta w ciąży jest zawsze piękna [emoji8]

f2w3skjoapwrgv7j.png
Taaa.... mi juz dwoch kolegow ( a nie wiedza ) powiedzialo ze okropnie wygladam [emoji23] a kolezanki w pracy mowia ze wygladam jak Maryja [emoji12] nie wiem jak to odbierac... ;)

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
To ja tynka mam podobnie pochodzę chwilę później usiądę i od razu czuje podbrzusze, ale jutro wizyta zaczynam już się trochę stresować więc bardzo proszę dziewczyny o kciuki jutro koło 14.45 ;).
Ciacho witaj i głowa do góry tutaj wszystkie staramy się myśleć pozytywnie i że wszystko będzie dobrze bo innej opcji nie ma :)

w4sqskjo42c0gnha.png
Bede trzymała[emoji3]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Taaa.... mi juz dwoch kolegow ( a nie wiedza ) powiedzialo ze okropnie wygladam [emoji23] a kolezanki w pracy mowia ze wygladam jak Maryja [emoji12] nie wiem jak to odbierac... ;)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Zajączku co tym masz za znajomch [emoji50] na pewno wyglądasz pięknie [emoji4] !!

Z drugiej strony myślę sobie , że tak jak wygladałam miesiąc przed porodem - (cała spuchnięta )to nie uratowały by mnie ani paznokcie ani sztuczne rzęsy [emoji23] szkoda , że nie mogę znaleźć zdjęć, bo ja nie miałam nawet kostek w stopach [emoji38]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Dziewczyny tak apropo farbowania włosów. Przed sekunda zmyłam czarną farbę i wiecie co ? nie złapała mi! Jak włosy farbuje od 1.5r non stop tak pierwszy raz mi nie złapała odrostów. Na pierwszy rzut oka normanie ale jak się przyjrzę to widzę mój naturalny brąz;( więc problemy z farbami mają nie tylko blondynki;( za 2 tygodnie powtórzę zobaczymy co wyjdzie.

w57vyx8dubspq12k.png
Ja byłam u fryzjera w środę, z rudych wróciłam do blondu, wszystko wyszło [emoji6]
Duuużo naprodukowałyście, nie było mnie kilka dni, wzięłam się trochę za naukę, niestety nie mogę wziąć już dziekanki, muszę ten semestr się przemęczyć... Odbiła mi się ta wczorajsza stolica... Dziś cały dzień leżę bez energii.
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne!

Zajączku co tym masz za znajomch [emoji50] na pewno wyglądasz pięknie [emoji4] !!

Z drugiej strony myślę sobie , że tak jak wygladałam miesiąc przed porodem - (cała spuchnięta )to nie uratowały by mnie ani paznokcie ani sztuczne rzęsy [emoji23] szkoda , że nie mogę znaleźć zdjęć, bo ja nie miałam nawet kostek w stopach [emoji38]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Achch dziekuje [emoji7] [emoji12] hahaha szczerych kolegow ;) ale sama sobie to przyznalam bo widzialam ze sie zapuscilam... z racji niechciejstwa oczywiscie. Paznokcie nie zrobione, wlosy w kucyk bo po co ukladac, ciuchy luzne zeby nie bylo widac... ;) obraz nedzy i rozpaczy[emoji23] ale juz sie ogarnelam ;) a niektore kobiety na prawde tak pieknie wygladaja w ciazy... :) ale nas to nie bedzie dotyczylo prawdaaaaa ;) ?
Emka na pewno nie bylo tak zle jak mowisz :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Achch dziekuje [emoji7] [emoji12] hahaha szczerych kolegow ;) ale sama sobie to przyznalam bo widzialam ze sie zapuscilam... z racji niechciejstwa oczywiscie. Paznokcie nie zrobione, wlosy w kucyk bo po co ukladac, ciuchy luzne zeby nie bylo widac... ;) obraz nedzy i rozpaczy[emoji23] ale juz sie ogarnelam ;) a niektore kobiety na prawde tak pieknie wygladaja w ciazy... :) ale nas to nie bedzie dotyczylo prawdaaaaa ;) ?
Emka na pewno nie bylo tak zle jak mowisz :)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Oj ja bym nikomu nie powiedziała, że brzydko wygląda nawet dla żartów . Chciaż mnie ludzie na ulicy zaczepiali ostatnio i pytali czy dobrze się czuję. A ja miałam ochotę na nich .. Haftnąć [emoji23][emoji23] Też pewnie dobrze wyglądałam ^^

Będziemy najpiękniesze w końcu czerwcówki [emoji4]

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Z innej beczki...jakie zele uzywacie doprzedluzania?

Ja tez używam IBD i jeszcze mnie nie zawiódł w porównaniu z innymi firmami.

Ja nadal w szpitalu, dostaje już sterydy, Encorton 40 mg. Troche działa, mam nadzieję na wyjście jutro. No ale ciągle plamie. A raczej brudze bo świeżej krwi nie ma i nikt nie widzi skąd to się bierze. Badali mnie profesorowie i wszystko okej i nie widać żadnych przyczyn plamień a jednak są. I bądź tu babo mądra :)

CIACHO witam Cię i ja :)

Do góry