reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kieeedys mialam robione u kolezanki i mnie nie uczulilo. Sama robie pierwszy raz mam nadzieje ze w ciazy zadnego uczulenia nie dostane w takim razie :p

m3sx9jcg8o411yy9.png
Kurcze tak na te hybrydy weszłyście chyba siądę i też dziś zrobię. Ja się na neonaila przerzuciłam teraz mam ochotę na te lustro ale chyba tylko na 1 paznokciu zrobię na próbę

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny tak apropo farbowania włosów. Przed sekunda zmyłam czarną farbę i wiecie co ? nie złapała mi! Jak włosy farbuje od 1.5r non stop tak pierwszy raz mi nie złapała odrostów. Na pierwszy rzut oka normanie ale jak się przyjrzę to widzę mój naturalny brąz;( więc problemy z farbami mają nie tylko blondynki;( za 2 tygodnie powtórzę zobaczymy co wyjdzie.

w57vyx8dubspq12k.png

An wzmocnić żelem pod hybryda albo baza witaminowe, a przy ściągania opisujesz kolor a reszta zostanie. Chociaż ja ściągam apetytem i naprawdę u mnie wygląda ok.

Ktoras robi sobie hybryde semilacem ? Jak sie Wam trzyma ? Ja bede nim robila pierwszy raz.

m3sx9jcg8o411yy9.png
Ja używam bazy i lakierów, ale top mam z gelish, i trzyma się to wszystko perfekcyjnie :-) polecam bo kumpela ma top i jest zadowolona.

Kitya odpoczywaj teraz dużo!

Ja też z chęcią dołączę do zamkniętego wątku ;-)
Upolowalam dziś rewelacyjne Jeansy ciążowe w C&A z przecena, taki fajny jeans że starcza na całą ciąże ;-) Jupi ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Kitya oj to się najadłas strachu - dobrze ze wszystko z maluszkiem ok.

Co do rzęs... dwa lata temu kupiłam odżywkę do rzęs i po kilku miesiącach moje rzęsy wyglądały wręcz groteskowo - takie długie były. Przeszkadzały mi w pracy, gdzie musiałam na budowie nosić okulary ochronne. Nie wiem czy coś widzicie na tym zdjęciu:

budowa.jpg

Potem zaczęłam używać tej odżywki 2-3 razy w tygodniu i rzęsiska zaczęły wyglądać normalnie, ale fajnie podkreslone o tak:

1.jpg

Teraz nie używam w ciąży, bo nie wiem czy wolno:) Ale dla mnie jest to fajna alternatywa do rzęs dorabianych:)

Załączniki

• budowa.jpg
    budowa.jpg
    251 KB · Wyświetleń: 264
  • 1.jpg
    1.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 263
Dziewczyny ale dzisiaj spanikowałam. Około 11:00 zaczęłam plamić taką żywą krwią. W 10 minut byłam z mężem w szpitalu. Właśnie wróciłam, na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze. Pierwszy raz w życiu sie tak bałam. Dostałam duphaston i mam odpoczywać.

0d1y3e3kgrmge34s.png
Matko boska ale mnie przestraszyłaś! Ja na plamienia jestem mega uczulona. Dbaj o siebiekochana!
Ktoras robi sobie hybryde semilacem ? Jak sie Wam trzyma ? Ja bede nim robila pierwszy raz.

m3sx9jcg8o411yy9.png
Ja robiłam semilackiem spoko się trzymały, indigo dla mnie za gęste są, neonail jest super. Ale najwięcej kolorów mam z cosmetic zone głównie ze względu na cenę. Mi hybrydy paznokci nie popsuly na szczęście.
Dziewczyny tak apropo farbowania włosów. Przed sekunda zmyłam czarną farbę i wiecie co ? nie złapała mi! Jak włosy farbuje od 1.5r non stop tak pierwszy raz mi nie złapała odrostów. Na pierwszy rzut oka normanie ale jak się przyjrzę to widzę mój naturalny brąz;( więc problemy z farbami mają nie tylko blondynki;( za 2 tygodnie powtórzę zobaczymy co wyjdzie.

w57vyx8dubspq12k.png
Właśnie tego sie obawiam ze mnie farba nie weźmie! !!

m3sxrjjg5qsluqq6.png

reklama
Daktyl - tak słyszałam,że na początku wzmacnia,ale potem jeszcze bardziej psuje...sama kosmetyczka mi odradziła
Cos w tym jest... ja nie moge robic za dlugo raz po razie bo mam strasznie slabe paznokcie wiec po jakis 3-4 razach robie przerwe i je regeneruja bo sa baaardzo kruche :( ogolnie zawsze mialam slabe paznokcie. Zwykly pakier trzyma mi sie 1 dzien - i odpryskuje - jaki by nie byl drogi, tani, z baza, bez bazy. Hybryda to max tydzien do poltora.

m3sx9jcg8o411yy9.png

Do góry