reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja też myślałam o Tobie dziś. Tesciów wnioskuje masz wporzadku. Dopiero teraz będą suszyć głowę synowi. I dobrze. Ciekawe jaki to skutek odniesie.
Tak swoja droga zastanawiam sie co bys zrobila gdyby chciał wrócić... Pewnie wybaczysz ale zadra zostanie juz na zawsze.
Masz z nim teraz jakis kontakt?

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Napewno bym chciała by wrócił ale na moich zasadach czyli bez wizyty w poradni by się nie obyło. Napewno nie chcialabym powtórki z rozrywki.

m3sxrjjg5qsluqq6.png

reklama
Tynka a Ty ile masz lat?
Justyna milo ze teściowie tak zareagowali :)
Ja juz czekam z utesknieniem na przyplyw energii... Nie mam sily zyc... Nic mi sie nie chce do tego tęsknię za mezem a nie wiadomo kiedy sie zibaczymy :(

oar8s65gmlqg37sx.png
Uszy do góry! Ja tez czasem czuje się jak wypompowana...nie chce mi sie nawet wstac i iść do wc. Ale to przejściowe i tego sie trzymam.
Ja mojego M nie widziałam juz miesiąc a zobacze przed swietami [emoji15]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Czyli problem nie pojawił sie nagle? Byly wcześniej symptomy, że dzieje sie coś złego?

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Wesoło nie było zwłaszcza jak w kwietniu poronilam. Załamałam się wtedy strasznie. Chciałam od razu próbować ale mąż chciał zaczekać. Czekalismy do lipca wkoncu powiedziałam ze teraz albo nigdy. Mam już 30 lat na karku. I s próbowaliśmy. Za drugim razem zaskoczyło ale od samego początku nie czulam od niego żadnego wsparcia. Pomimo tego że panicznie się bałam ze znowu poronie on mi nie pomagał wcale. Jakos się wtedy zamknął w sobie a ja miałam inne zmartwienia na głowie.

m3sxrjjg5qsluqq6.png

Tynka a Ty ile masz lat?
Justyna milo ze teściowie tak zareagowali :)
Ja juz czekam z utesknieniem na przyplyw energii... Nie mam sily zyc... Nic mi sie nie chce do tego tęsknię za mezem a nie wiadomo kiedy sie zibaczymy :(

oar8s65gmlqg37sx.png
Ja juz tez mam dosyć. Na nic energii i siły. Nie cmam siły funkcjonować normalnie [emoji22]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry