reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

My jesteśmy rodzina zastępcza już od 3 lat teraz bierzemy kolejne siostry męża (ma ich 4) takie rozmowy były już Nie raz tym bardziej chodzę wściekła.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O mamo to ile wy ich tam macie?
Musi się jakoś przyłożyć bo niedługo ty sama nie dasz rady sobie ze wszystkim.

m3sxrjjg5qsluqq6.png

reklama
Były 2 jedna już się usamodzielniła została jedna a teraz przyjdą dwie 17 lat , 15, 12 lat. Teraz z ta 17 latka nie ma już takich problemów tylko trzeba gonić do nauki ale 15 i 12 lat to jest wiek gdzie trzeba jeszcze przypilnować

Cześć. Ja juz po wizycie. Teściowa strasznie się poplakala . Powiedziała ze wstyd jej za własnego syna ze tak czekała na kolejnego wnuczka.... a ja na to ze na wnuczka się doczeka bo jestem w ciąży. I znowu płacz. Ale generalnie od razu się lepiej poczułam. Zapewniali mnie ze co by nie byli ode mnie się nie odwrócą nawet nalegali żebym u nich zamieszkała ale tego to sobie nie wyobrażam wogule.

Teraz z siostra robimy przemeblowanie mojego pokoju. Wywaliłam co niepotrzebne w tym swoje stare biurko i od razu się większy pokój zrobił.

Matka choc całe życie marzyłam o chłopaku to dla dziewczynki imię od razu mi się w głowie pojawilo i stwierdziłam ze to nie przypadek
Ja tez czuje się coraz lepiej ale tłumacze to tym ze jednak mija już 12 tydzień wiec czas najwyższy poczuć się dobrze.

Madzien mnie też coś od czasu do czasu zakłuje.

Uff napisałam się. Jestem padnięta zarówno fizycznie jak i emocjonalnie ale chyba daje rade. Dzisiaj na koncie zero zasmarkanych husteczek.

f2w3rjjgodcc729t.png
Super ze masz takie oparcie w tesciach i ze potrafili sie zachowac :) cos czuje ze ustawia swojego synka do pionu i szybko wroci z podkulonym ogonem...

m3sx9jcg8o411yy9.png

Super ze czujesz się lepiej :)
Ja się pokłóciłam z mężem bo wiecznie go nie ma dla niego to normalne ze wraca codziennie o 21 teraz gdy przyznali nam dziewczyny ( będziemy rodzina zastępcza dla kolejnych jego 2 sióstr ) jestem załamana bo czuje się jak Niania, gosposia i sprzątaczka w jednym.

[emoji122] super ludzie z Was :) !

m3sx9jcg8o411yy9.png

Tynka a Ty ile masz lat?
Justyna milo ze teściowie tak zareagowali :)
Ja juz czekam z utesknieniem na przyplyw energii... Nie mam sily zyc... Nic mi sie nie chce do tego tęsknię za mezem a nie wiadomo kiedy sie zibaczymy :(

oar8s65gmlqg37sx.png

Cześć. Ja juz po wizycie. Teściowa strasznie się poplakala . Powiedziała ze wstyd jej za własnego syna ze tak czekała na kolejnego wnuczka.... a ja na to ze na wnuczka się doczeka bo jestem w ciąży. I znowu płacz. Ale generalnie od razu się lepiej poczułam. Zapewniali mnie ze co by nie byli ode mnie się nie odwrócą nawet nalegali żebym u nich zamieszkała ale tego to sobie nie wyobrażam wogule.

Teraz z siostra robimy przemeblowanie mojego pokoju. Wywaliłam co niepotrzebne w tym swoje stare biurko i od razu się większy pokój zrobił.

Matka choc całe życie marzyłam o chłopaku to dla dziewczynki imię od razu mi się w głowie pojawilo i stwierdziłam ze to nie przypadek
Ja tez czuje się coraz lepiej ale tłumacze to tym ze jednak mija już 12 tydzień wiec czas najwyższy poczuć się dobrze.

Madzien mnie też coś od czasu do czasu zakłuje.

Uff napisałam się. Jestem padnięta zarówno fizycznie jak i emocjonalnie ale chyba daje rade. Dzisiaj na koncie zero zasmarkanych husteczek.

f2w3rjjgodcc729t.png
Ja też myślałam o Tobie dziś. Tesciów wnioskuje masz wporzadku. Dopiero teraz będą suszyć głowę synowi. I dobrze. Ciekawe jaki to skutek odniesie.
Tak swoja droga zastanawiam sie co bys zrobila gdyby chciał wrócić... Pewnie wybaczysz ale zadra zostanie juz na zawsze.
Masz z nim teraz jakis kontakt?

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Dziewczyny... czy ktoras tak ma bo zaraz oszaleje... strasznie ale to strasznie swedza mnie sutki... siedze i nie moge przestac sie drapac... nie zmienialam proszku, plynu... to jakas tragedia :(

m3sx9jcg8o411yy9.png

Tynka a Ty ile masz lat?
Justyna milo ze teściowie tak zareagowali :)
Ja juz czekam z utesknieniem na przyplyw energii... Nie mam sily zyc... Nic mi sie nie chce do tego tęsknię za mezem a nie wiadomo kiedy sie zibaczymy :(

oar8s65gmlqg37sx.png
Oj nie smutaj sie[emoji8] bedziesz jeszcze pelna energii ;) ja przez dwa dni umieralam na brak energii... stwiedzilam ze to nie maly Zajac a Wampir energetyczny ;) ale dzis juz jest ok nawet posprzatalam ;)

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Super ze czujesz się lepiej :)
Ja się pokłóciłam z mężem bo wiecznie go nie ma dla niego to normalne ze wraca codziennie o 21 teraz gdy przyznali nam dziewczyny ( będziemy rodzina zastępcza dla kolejnych jego 2 sióstr ) jestem załamana bo czuje się jak Niania, gosposia i sprzątaczka w jednym.

Coś kojarze, ze sa w wieku nastu lat?

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Do góry