Mozesz tez zawsze zapisac sie do przychodni przyszpitalnej. Ja np. chodze do Szpitala Miedzyleskiego - oczywiscie nie jest to jakism obowiazkiem rodzenia tam. Ale co miesiac masz wizyty, sa tez fajni lekarze, ktorzy pracuja w prywatych gabinetach. Zlecaja badania,i robisz wszystko na NZF, a z miejscami dla kobiet w ciazy nie ma problemu. W pierwszej ciazy nie robili mi tam na kazdej wizycie usg, a teraz w drugiej, na kazdej mam sprawdzane serduszko itp.Dzięki, rzeczywiście ma dobre opinie i przyjmuje niedaleko mnie.
reklama
Właśnie dostałam skierowanie z luxmed do specjalistycznej przychodni ale zadzwoniłam do kilku i terminy były na za 2 miesiące i dlatego poszłam prywatnie. Ale w tym szpitalu nie próbowałam.Mozesz tez zawsze zapisac sie do przychodni przyszpitalnej. Ja np. chodze do Szpitala Miedzyleskiego - oczywiscie nie jest to jakism obowiazkiem rodzenia tam. Ale co miesiac masz wizyty, sa tez fajni lekarze, ktorzy pracuja w prywatych gabinetach. Zlecaja badania,i robisz wszystko na NZF, a z miejscami dla kobiet w ciazy nie ma problemu. W pierwszej ciazy nie robili mi tam na kazdej wizycie usg, a teraz w drugiej, na kazdej mam sprawdzane serduszko itp.
Bellax123!
Fanka BB :)
Ojej a czemu masz taką ryzykowną ciążę?Dzięki dziewczyny poczytam opinie i wybiorę kogoś, kto zgodzi się mnie prowadzić. Mam pakiet w Luxmedzie ale odmówili mi prowadzenia ciąży ze względu na zbyt duże ryzyko.
Ja planuję rodzić w Międzylesiu Mieszkam niedaleko. Chodzę do Rafała Nowaka bardzo kompetentny lekarz przyjmuje w kilku placówkach ja chodzę do Enelmedu i ma też gabinet w Radości.Mozesz tez zawsze zapisac sie do przychodni przyszpitalnej. Ja np. chodze do Szpitala Miedzyleskiego - oczywiscie nie jest to jakism obowiazkiem rodzenia tam. Ale co miesiac masz wizyty, sa tez fajni lekarze, ktorzy pracuja w prywatych gabinetach. Zlecaja badania,i robisz wszystko na NZF, a z miejscami dla kobiet w ciazy nie ma problemu. W pierwszej ciazy nie robili mi tam na kazdej wizycie usg, a teraz w drugiej, na kazdej mam sprawdzane serduszko itp.
Jestem po jednym poronieniu i teraz od początku mam plamienia. Ale podobno w luxmedzie nawet jak przyszła mama jest za gruba to dla nich już jest za duże ryzyko. Boją się odpowiedzialności.Ojej a czemu masz taką ryzykowną ciążę?
Ja do dr Dudkiewicz w Miedzylesiu. a to Twoja pierwsza ciaza?Ja planuję rodzić w Międzylesiu Mieszkam niedaleko. Chodzę do Rafała Nowaka bardzo kompetentny lekarz przyjmuje w kilku placówkach ja chodzę do Enelmedu i ma też gabinet w Radości.
Daktyl2016
Anula a czy sanepid się do Was nie przyczepil?
Tak pierwszaJa do dr Dudkiewicz w Miedzylesiu. a to Twoja pierwsza ciaza?
U
użytkownik 16
Gość
Boze to straszne. Zaden lekarz nie ma prawa odmówić pomocy lekarskiej! Żyjemy w naprawdę chorym świecie!Jestem po jednym poronieniu i teraz od początku mam plamienia. Ale podobno w luxmedzie nawet jak przyszła mama jest za gruba to dla nich już jest za duże ryzyko. Boją się odpowiedzialności.
reklama
Zając Czerwcowy
Ok nie neguje absolutnie tego ze robisz to swiadomie. Tylko wiem ze jest gro osob, ktore podazaja za ,,moda". Bez zadnych konkretnych powodow.Jasne Zajac, ze takie masz prawo uwazac jak uważasz. Ale teksty typu głupia moda na nieszczepienie uważam za, za daleko posuniete. I tak jak Beata wczeniej pisała do mnie, ze czuje się urażona, to w tym momencie ja się tak czuję. To jest moja świadoma decyzja, poparta zgłebianiem wiedzy w tej dziedzinie i absolutnie nie jest żadną głupią modą, jak to nazwałaś.
Nic nie bylo wynierzone w Ciebie personalnie