Emkaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Do końca życia, teraz niestety zaostrzenie i bolesne biegunki . Pół dnia w toalecie.Przeoczyłam coś. Czemu Ty w szpitalu?
Córcia w marcu skończy 4 latka. I biedna myśli, że wrócę ze szpitala z dzidzia próbujemy jej tłumaczyć Ale za chwilę ona wie swoje i koniec a o grupach na FB nie wiedziałam, zaraz popatrzę.W jakim wieku masz córcię?
Jesteś może w grupie na fb dot. Crohna i WZJG? Jakby co polecam, fajna atmosfera i może ktoś w podobnej sytuacji wesprze na duchu
Dokładnie , dlatego chciałam duży My używaliśmy 3,5 roku dla córki. Potem już tylko Elsa i Minnie [emoji4]Emka fajny ręczniczek [emoji3] ja kupiłam taki zielony w IKEA i moja córka ma prawie 5 lat i nadal go używamy. Bardzo przydatna sprawa[emoji4]
Nie martw się tym kłuciem. Mnie też podbrzusze czasami zakłuje ale to normalne bo macica ci się rozrasta. Puki nie jest to stały silny ból i nie plamisz to wszystko jest oki[emoji3]Ręcznik super! Też bym już coś kupowala. Po wczorajszym usg miałam świetny humor uwierzyłam że już będzie wszystko ok a dziś po południu pobolewal mnie brzuch tak podobnie jak przed okresem coś mnie klulo coś ciaglo może delikatnie a jednak to czułam. Jeszcze te krzyże i mówię Wam takiego doła mam dzisiaj ze nie wstaje z łóżka całe popołudnie...
Dzięki. Może masz rację. A co u Ciebie, poradziłas sobie z teściami?Nie martw się tym kłuciem. Mnie też podbrzusze czasami zakłuje ale to normalne bo macica ci się rozrasta. Puki nie jest to stały silny ból i nie plamisz to wszystko jest oki[emoji3]