reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tak moim zdaniem moda. Pare lat temu nikomu nie przyszlo by do glowy zeby nie szczepic dzieci. Owszem ludzie maja wiekszy dostep dzieki internetowi do badan naukowcow na konretny temat itp i pewnie stad ta nagonka na szczepienia ale uwazam ze mimo wszystko bede szczepila swoje dzieci.
Takie mam zdanie. Mam do niego prawo i nie zgadzam sie z nieszczepieniem dzieci ale kazdy robi jak uwaza.
Tyle w temacie nie ma sensu zasmiecac forum:)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Kobietki już olejmy temat szczepień . To tak jak rozmowa o polityce [emoji4] ile ludzi tyle opini. Każdy wie swoje .
A tu coś na rozluźnienie atmosfery [emoji23]
FB_IMG_1479988921647.jpeg

34bwyx8dkk6avua5.png

Załączniki

• FB_IMG_1479988921647.jpeg
    FB_IMG_1479988921647.jpeg
    42 KB · Wyświetleń: 378
reklama
Dzięki dziewczyny. Jakaś ta moja ginekolog do du..... Człowiek ufa lekarzowi bo sam się nie zna a ona nie powie nawet ze to takie ważne badanie na tarczyce. Patrzę na wyniki badań które zleciła i nic tam nie ma o tarczycy. Przed ciążą robiłam na własną rękę to miałam koło 2 a teraz nie wiem. Zła jestem[emoji35]

Madzien ja też lepiej się czuję. Mdłości właściwie nie mam i energii przybyło [emoji4]

Czuje od dwóch dni czasem takie pukanie delikatne od środka, ale wydaje mi się że trochę za wysoko na bobasa.....może to wzdęcia hahaha

7v8rikgnfeynrbw6.png

Vanilla...nie wiem czy to kwestia ginekologa, bo on przecież nie wystawia skierowań na badania tarczycy chyba ze jest endo jednocześnie.
Mój w luxmedzie dał skierowanie przy pierwszej ciąży tylko dlatego ze w systemie widzi cała moją historię i zajrzał w historię endo. A do endo chodziłam bo Mama miała nadczynność i jakos zaczęłam tego pilnować. Oczywiście mógł nie zajrzeć szczególnie, że nie był moim prowadzącym tylko wystawiał mi książeczkę ciąży.
Jestem jednak zdania, że jak cos Cie niepokoi w lekarzu to trzeba sprawdzać i w miarę możliwości zmieniać ;)

oar8pg4njr6t44vs.png

Mi tez nie dał skierowań na tarczyce nie uważam ze to jakieś zaniedbanie po prostu to nie są rutynowe badania . Ja dzisiaj mam spotkanie z przyjaciółkami właśnie na nie jadę autobusem ( mam wycieczkę ) swój samochód niedawni sprzedałam a jeszcze nic nie kupiłam . Powiem wam ze fajnie wrócić do czasu jazdy autobusem przynajmniej można poczytać :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Chcę zmienić lekarza prowadzącego ponieważ moja pani doktor nie do końca wzbudz moje zaufanie. I tu prośba do was o polecenie jakiegoś dobrego ginekologa prywatnie w Warszawie. Zależy mi na dobrym specjaliście, który ma aparat do usg w gabinecie i chętnie go używa, da do siebie kontakt i wogóle wzbudza zaufanie. Będę wdzięczna za jakieś namiary.

Hej dziewczyny. Chcę zmienić lekarza prowadzącego ponieważ moja pani doktor nie do końca wzbudz moje zaufanie. I tu prośba do was o polecenie jakiegoś dobrego ginekologa prywatnie w Warszawie. Zależy mi na dobrym specjaliście, który ma aparat do usg w gabinecie i chętnie go używa, da do siebie kontakt i wogóle wzbudza zaufanie. Będę wdzięczna za jakieś namiary.
dr Anna Wilczynska - polecam :)

reklama
Do góry