reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

iizzzii- hehe nie,nie jesteś dziwna, to normalne ;) trzymam kciuki za wizytę!
Jeśli lekarz nie będzie rzeczowy zawsze możesz w międzyczasie zapisać się do innego,a tu już jakieś badania będziesz miała (ja tak zrobiłam). Ja jestem już w 11tyg,a dalej nie do końca to do mnie dotarło :D

reklama
Tak to jest kobity że raz pieniędzy jest więcej raz mniej. Ważne żeby było co do chleba wsadzić a reszta się ułoży [emoji3] nigdy nie miałam jakiegoś parcia na kasę, byle zdrowie było. Banalne ale prawdziwe [emoji4]

Zjadłam bułkę z awokado szczypiorkiem i szyneczką mmmmm mówię Wam pycha [emoji16]

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji11]

7v8rikgnfeynrbw6.png

Ja też mam dziś 12t3d a i Majka_km jest chyba podobnie? Dziś mam genetyczne jak pomyślę to ściska mnie w gardle. Uwielbiam to forum i Was, śledzę na bieżąco. Nie czuję jednak jeszcze ruchów dziecka brzuch też mi nie rośnie i wiem wiem każda inaczej ale zawsze to w głowie siedzi jak czytam i nawet śnią mi się wasze zdjęcia brzuszków [emoji3]

p19ucsqv6rf79f3c.png
Ja też dziś mam 12t3d :) ale genetyczne usg za tydzień w czwartek :) koniecznie daj znać co u Twojego Dzidziusia :)

svchs65gg8talrm7.png

Ja też mam dziś 12t3d a i Majka_km jest chyba podobnie? Dziś mam genetyczne jak pomyślę to ściska mnie w gardle. Uwielbiam to forum i Was, śledzę na bieżąco. Nie czuję jednak jeszcze ruchów dziecka brzuch też mi nie rośnie i wiem wiem każda inaczej ale zawsze to w głowie siedzi jak czytam i nawet śnią mi się wasze zdjęcia brzuszków [emoji3]

p19ucsqv6rf79f3c.png
Też mam dzisiaj usg! Już nie mogę się doczekać! Mam 1 dzień dalej ale na początku moja dzidzia była 6 dni młodsza aż jestem ciekawa jak jest na dzień dzisiejszy :D

Dziewczyny, połaziłam sobie dzisiaj po lumpkach w poszukiwaniu spodni ale oczywiście nie było.Ale za to jakie cudeńka dla maluszków są i to dosłownie za grosze :) No takie piękne,że bym kupiła zaraz tylko czekam do 15 grudnia na prenatalne, żeby poznać płeć mojego bambino. Ale za to kupiłam zarąbiste firanki do kuchni za całe 10zł :)

reklama
Do góry