reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

iizzzii- hehe nie,nie jesteś dziwna, to normalne ;) trzymam kciuki za wizytę!
Jeśli lekarz nie będzie rzeczowy zawsze możesz w międzyczasie zapisać się do innego,a tu już jakieś badania będziesz miała (ja tak zrobiłam). Ja jestem już w 11tyg,a dalej nie do końca to do mnie dotarło :D

reklama
Tak to jest kobity że raz pieniędzy jest więcej raz mniej. Ważne żeby było co do chleba wsadzić a reszta się ułoży [emoji3] nigdy nie miałam jakiegoś parcia na kasę, byle zdrowie było. Banalne ale prawdziwe [emoji4]

Zjadłam bułkę z awokado szczypiorkiem i szyneczką mmmmm mówię Wam pycha [emoji16]

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji11]

7v8rikgnfeynrbw6.png

Ja też mam dziś 12t3d a i Majka_km jest chyba podobnie? Dziś mam genetyczne jak pomyślę to ściska mnie w gardle. Uwielbiam to forum i Was, śledzę na bieżąco. Nie czuję jednak jeszcze ruchów dziecka brzuch też mi nie rośnie i wiem wiem każda inaczej ale zawsze to w głowie siedzi jak czytam i nawet śnią mi się wasze zdjęcia brzuszków [emoji3]

p19ucsqv6rf79f3c.png
Ja też dziś mam 12t3d :) ale genetyczne usg za tydzień w czwartek :) koniecznie daj znać co u Twojego Dzidziusia :)

svchs65gg8talrm7.png

Ja też mam dziś 12t3d a i Majka_km jest chyba podobnie? Dziś mam genetyczne jak pomyślę to ściska mnie w gardle. Uwielbiam to forum i Was, śledzę na bieżąco. Nie czuję jednak jeszcze ruchów dziecka brzuch też mi nie rośnie i wiem wiem każda inaczej ale zawsze to w głowie siedzi jak czytam i nawet śnią mi się wasze zdjęcia brzuszków [emoji3]

p19ucsqv6rf79f3c.png
Też mam dzisiaj usg! Już nie mogę się doczekać! Mam 1 dzień dalej ale na początku moja dzidzia była 6 dni młodsza aż jestem ciekawa jak jest na dzień dzisiejszy :D

Dziewczyny, połaziłam sobie dzisiaj po lumpkach w poszukiwaniu spodni ale oczywiście nie było.Ale za to jakie cudeńka dla maluszków są i to dosłownie za grosze :) No takie piękne,że bym kupiła zaraz tylko czekam do 15 grudnia na prenatalne, żeby poznać płeć mojego bambino. Ale za to kupiłam zarąbiste firanki do kuchni za całe 10zł :)

reklama
Do góry