reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja dzis tez mam wizytę. I jeszcze musze wcześniej jechać i odebrać wyniki badań i to chyba do dwóch rożnych placówek :( nie wiem jak to zrobię bo od wczoraj zwracam wszystko co zjem i wypije :( kiedy w końcu skończą sie te mdłości?!,!?!?!?! [emoji35]

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i usg genetyczne! Dzis dzień dobrych wiadomości :)
Sulen trzymam kciuki za egzamin!

svch3e3kmlns0urx.png

er3m3e5e8iqnaksz.png

82doanlisuo8ommh.png

reklama
No ja właśnie też ostatnio buszowałam po lumpkach za spodniami ale nic nie znalazłam [emoji53] za to kupiłam w Pepco fajne getry ocieplane z wysokim stanem za jedyne 15 zeta [emoji1] Uwielbiam getry bo mi w nich najwygodniej. Do tego mam duuzo długich swetrów wiec na razie mam co nosić [emoji4]

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :)

U mnie dzis 11 tydzien, ja dzis mam ostatni egzamin, stresuje sie tak bardzo. Biedne te moje dzieci dzisiaj. Trzymajcie kciuki dzis.

Skąd masz siłę do nauki? Ja nie mam siły usiąść i wziąć notatki nie wspominając o siedzeniu na zajęciach a teraz zaczną mi się zaliczenia...
Powodzenia! [emoji110]

Jeeeej oglądam właśnie pytanie na śniadanie,gdzie matka do końca ciąży była pewna ,że urodzi zdrowe dziecko(lekarze też tak mówili),a po porodzie okazało się,że syn urodził się bez rączek i nóżek... z powodu zespołu pasm owodniowych...

Jeeeej oglądam właśnie pytanie na śniadanie,gdzie matka do końca ciąży była pewna ,że urodzi zdrowe dziecko(lekarze też tak mówili),a po porodzie okazało się,że syn urodził się bez rączek i nóżek... z powodu zespołu pasm owodniowych...

Masakra :(
Ale znam taki przypadek- wszystkie badania, usg prywatne u najlepszych lekarzy w porządku. Mama rozpromieniona, czekała na zdrową córeczkę a dziewczynka urodziła sie z bardzo poważnym zespołem genetycznym i zniekształceniami. Biedna kobieta wpadła w szał ze to nie jej dziecko, ze podmienili, ze to niemożliwe. Odrzuciła małą zupełnie, dopiero po leczeniu u psychologa zaakceptowała swoje dziecko [emoji17]

Niestety tak to jest, możemy robić wszystkie badania, usg, brać najlepsze witaminy i chodzić do najlepszych lekarzy, ale nikt i nic do końca nie moze zagwarantować nam zdrowia dziecka [emoji17]

svch3e3kmlns0urx.png

er3m3e5e8iqnaksz.png

82doanlisuo8ommh.png

Dziewczyny które mają dzisiaj wizyty koniecznie dajcie znać co i jak. Sama jestem mega ciekawa jak wygląda to badanie wiec czekam na info z niecierpliwością

f2w3rjjgodcc729t.png

reklama
Do góry