reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja sie stresuje...za tydzien mam usg prenatalne. Mam nadzieje,ze wszystko dobrze z malenstwem... Tylko boje sie chyba poloznej,bo kazala mi wagi pilnowac ze dopuszcza max.2 kg na miesiac przytyc bo inaczej sobie pogadamy[emoji14]hihi a ja w dwa tygodnie kolo poltora kilo juz...uuuu poszalalam...

uwo9dqk323h73wzt.png
Ja mam 1 grudnia prenatalne i tez się boje. Ale z drugiej strony nie mogę się doczekać żeby znowu zobaczyć mojego maluszka

m3sxrjjg5qsluqq6.png

reklama
Kochana,u nas jest tak ze ja nie pracuje,tylko maz.mamy jeszcze corke i wynajmujemy 3pokojowe mieszkanie i jakos sobie radzimy. Bedzie dobrze :-)

uwo9dqk323h73wzt.png
U mnie tez zarabia tylko maz, mamy kredyt na najblizsze 6 lat i tez jakos jest..nie stac nas na kupienie np pralki w jeden miesiac ale zawsze w razie w sa raty [emoji6]

Dziewczyny dajcie radę! Teraz tyle tego jest dla dzieci, i cenowo przystepne dla każdego.. Można kupic za grosze lub nawet za darmo niektore dziewczyny chcą sie pozbyć łóżeczek, wózków itp...

Jesteśmy też chyba na tym samym etapie ciąży. 12t4d?

Ja też mam dziś 12t3d a i Majka_km jest chyba podobnie? Dziś mam genetyczne jak pomyślę to ściska mnie w gardle. Uwielbiam to forum i Was, śledzę na bieżąco. Nie czuję jednak jeszcze ruchów dziecka brzuch też mi nie rośnie i wiem wiem każda inaczej ale zawsze to w głowie siedzi jak czytam i nawet śnią mi się wasze zdjęcia brzuszków [emoji3]

p19ucsqv6rf79f3c.png

Ja też mam dziś 12t3d a i Majka_km jest chyba podobnie? Dziś mam genetyczne jak pomyślę to ściska mnie w gardle. Uwielbiam to forum i Was, śledzę na bieżąco. Nie czuję jednak jeszcze ruchów dziecka brzuch też mi nie rośnie i wiem wiem każda inaczej ale zawsze to w głowie siedzi jak czytam i nawet śnią mi się wasze zdjęcia brzuszków [emoji3]

p19ucsqv6rf79f3c.png
Mi coś suwak nie przesuwa. Powinno być 12t5d

reklama
Hej dziewczyny :*
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :)
Justyna- wszystko się ułoży! U nas finansowo też nie jest kolorowo...samo wynajęcie kawalerki pochłania 1400zł. Może masz jakieś koleżanki co mogłyby Ci oddać rzeczy po swoich dzieciach? Jest też sporo grup,gdzie dziewczyny sprzedają za grosze lub oddają za darmo,warto się rozejrzeć :)

Do góry