reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Ja niestety zrezygnowałam dobrowolnie. Dziecko, praca, mąż, dom i 20-40 stron forum do nadrabiania dziennie nie dawałam rady nadrabiać . Teraz mam kontakt tylko przez IG lub FB z kilkoma osobami .
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
sunnyday
Hej Dziewczyny, mialam dosc intensywny weekend i nic nie pisalam ale podczytuje was caly czas!
Fajnie ze tyle nowych dziewczyn dolaczylo.
Pojawily mi sise mdlosci i powiem wam ze to faktycznie nie jest fajne . Na szczescie nie jest tak zle.
Dzis umowilam sie do lekarza ale dopiero na 19 mial wolny termin Martwie sie czy to aby nie za pozno.
Dziewczyny jak to jest z tym moim suwaczkiem widac czy nie???
Fajnie ze tyle nowych dziewczyn dolaczylo.
Pojawily mi sise mdlosci i powiem wam ze to faktycznie nie jest fajne . Na szczescie nie jest tak zle.
Dzis umowilam sie do lekarza ale dopiero na 19 mial wolny termin Martwie sie czy to aby nie za pozno.
Dziewczyny jak to jest z tym moim suwaczkiem widac czy nie???
Tulka
Jaaa dziewczyny, ale plodzicie [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie dziś ciężki dzień. Pierwszy dzień miałam mdłości. Nie znam tego z poprzedniej ciąży. Na szczęście nie były silne i po jedzeniu przechodziły. Dodatkowo synus daje w kość. Bardzo się zmienia, odkąd chodzi, nie usiedzi w miejscu nawet minuty. Wszędzie go pełno, a najbardziej interesują go rzeczy, które są niebezpieczne lub nie higieniczne. Np cały dzień generał by w śmietniku albo w ubikacji[emoji23][emoji23][emoji23]
My z naszymi wrzesnioweczkami również mamy stały kontakt na fejsie. O mojej drugiej ciąży dowiedzialy się zaraz po mężu.[emoji6]
Oczywiście witam wszystkie nowe mamusie [emoji8]
U mnie dziś ciężki dzień. Pierwszy dzień miałam mdłości. Nie znam tego z poprzedniej ciąży. Na szczęście nie były silne i po jedzeniu przechodziły. Dodatkowo synus daje w kość. Bardzo się zmienia, odkąd chodzi, nie usiedzi w miejscu nawet minuty. Wszędzie go pełno, a najbardziej interesują go rzeczy, które są niebezpieczne lub nie higieniczne. Np cały dzień generał by w śmietniku albo w ubikacji[emoji23][emoji23][emoji23]
My z naszymi wrzesnioweczkami również mamy stały kontakt na fejsie. O mojej drugiej ciąży dowiedzialy się zaraz po mężu.[emoji6]
Oczywiście witam wszystkie nowe mamusie [emoji8]
reklama