reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Oj ja z moimi dziewczynami jeazcze z grono.net z 2010 to już morze alkoholu po ciąży wypilysmy :D kontakt jest na bieżąco do tej pory. Co prawda z ponad 20 zostało 8 w zamkniętej grupie na fb ale.liczy się jakość a nie ilość :D

reklama
Ja niestety zrezygnowałam dobrowolnie. Dziecko, praca, mąż, dom i 20-40 stron forum do nadrabiania dziennie nie dawałam rady nadrabiać . Teraz mam kontakt tylko przez IG lub FB z kilkoma osobami .

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Emkaa dlatego my przenioslysmy sie na fb :) tam jest latwiej jak juz sie ludzie znaja :) tutaj jest fajnie na poczatku bo tak bardziej anonimowo :)

Hej Dziewczyny, mialam dosc intensywny weekend i nic nie pisalam ale podczytuje was caly czas!
Fajnie ze tyle nowych dziewczyn dolaczylo.

Pojawily mi sise mdlosci i powiem wam ze to faktycznie nie jest fajne :). Na szczescie nie jest tak zle.

Dzis umowilam sie do lekarza ale dopiero na 19 mial wolny termin :( Martwie sie czy to aby nie za pozno.

Dziewczyny jak to jest z tym moim suwaczkiem widac czy nie???

Sunnyday a na kiedy masz termin ze za pozno?
Ja mam nadzieje ze nie bede miala jakichs wielkich mdlosci
W aplikacji nie widac suwaczka Twojego

Jaaa dziewczyny, ale plodzicie [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie dziś ciężki dzień. Pierwszy dzień miałam mdłości. Nie znam tego z poprzedniej ciąży. Na szczęście nie były silne i po jedzeniu przechodziły. Dodatkowo synus daje w kość. Bardzo się zmienia, odkąd chodzi, nie usiedzi w miejscu nawet minuty. Wszędzie go pełno, a najbardziej interesują go rzeczy, które są niebezpieczne lub nie higieniczne. Np cały dzień generał by w śmietniku albo w ubikacji[emoji23][emoji23][emoji23]
My z naszymi wrzesnioweczkami również mamy stały kontakt na fejsie. O mojej drugiej ciąży dowiedzialy się zaraz po mężu.[emoji6]
Oczywiście witam wszystkie nowe mamusie [emoji8]

8p3os65g3k9y4h3n.png

reklama
Do góry