reklama
Delli
Fanka BB :)
Ale widzialas juz fasolke? kiedy bylas u gina? Ja sie dowiedzialam w 38dc - krechy byly juz wyrazneDelli to idziemy łeb w łeb ja 20.08
Na NFZ próbowałam się umowic- w mojej przychodni brak terminów do końca roku :O w innej przychodni najbliższy na 4.11 masakra. Dobrze, ze mam abonament w lux medzie- tam prowadzę ciąże
Kum
Wroniasta mozna magnez.nospe rowniez ale nie powinno sie jej brac duzo tylko w krytycznych momentach. Sa doniesienia ze moze miec zly wplyw na napiecia miesniowe u dzieci. Czy cos takiego. Bole sa normalne.
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Ja w grudniu kończę 26 i też wszyscy się domagają. Po ślubie jesteśmy ponad 4 lata a razem ponad 7 .Staramy się 3 cykl. Wam od razu się udało?Pierwsze dziecko w grudniu skoncze 25 lat ale z moim P. Jestem juz ponad 5 i jego rodzina, juz sie domagala od dawna
Emkaa
No nie wierzę. U mnie na NFZ moglabym iść z dnia na dzień , ale to taki chybił trafił. Raz czekałam 30minut raz 3h. To nie na moje nerwy. Ten lekarz, którego wybrałam teraz ma bardzo dobre opinnie. Zobaczymy jakie będę miała wrażenia jutro.Delli to idziemy łeb w łeb ja 20.08
Na NFZ próbowałam się umowic- w mojej przychodni brak terminów do końca roku :O w innej przychodni najbliższy na 4.11 masakra. Dobrze, ze mam abonament w lux medzie- tam prowadzę ciąże
Emkaa
My z mężem w Kwietniu będziemy obchodzili 10 rocznice związku i 5 ślubu. [emoji4]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Delli
Wlasciwie to sie specjalnie nie staralismy, raczej po prostu slabo uwazalismyJa w grudniu kończę 26 i też wszyscy się domagają. Po ślubie jesteśmy ponad 4 lata a razem ponad 7 .Staramy się 3 cykl. Wam od razu się udało?
emkamat10
Delli byłam w 6w0d według OM a 4w2d według USG, nie było jeszcze fasolki, był sam pecherzyk.
W pracy zamierzam powiedziec jak tylko zobaczę się się szefem- nie martwię się, pracuje tam już prawie 3 lata i mam umowę na czas nieokreślony także luzik mogłabym od razu powiedzieć ale właśnie się z Nim nie widziałam
W pracy zamierzam powiedziec jak tylko zobaczę się się szefem- nie martwię się, pracuje tam już prawie 3 lata i mam umowę na czas nieokreślony także luzik mogłabym od razu powiedzieć ale właśnie się z Nim nie widziałam
Delli
To jestes spokojna.. Ja mam milion obaw i naprawde nie wiem koedy isc do tego lekarza..Delli byłam w 6w0d według OM a 4w2d według USG, nie było jeszcze fasolki, był sam pecherzyk.
reklama