reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Beata nie strasz[emoji6] ja i tak z lekka przerażona jestem tą ciąża, bo w planach miałam troszkę pozniej[emoji4]

8p3os65g3k9y4h3n.png

Ciesz się, Twoje dzieci będą blisko siebie z tak małą różnicą wieku :) Sama marzę o takiej różnicy w przyszłości.
No właśnie tak sobie tłumacze i oczywiście bardzo się cieszymy z drugiej dzidzi , tym bardziej, że kiedyś lekarze wrozyli mi trudności z zajściem w ciążę. Ale zdaje sobie sprawę, że będzie ciężko. Sama mam siostrę starsza o 7 lat i teraz mamy fajny kontakt, ale w dzieciństwie to była przepaść.

8p3os65g3k9y4h3n.png

Cześć Dziewczyny! Też chętnie do Was dołączę. Wprawdzie mam termin na końcówkę maja, ale bliżej mi z zaawansowaniem ciąży i dylematami z Wami:) niż w majowych.
Mam synka 7,5 lat. Byłam z nim dzisiaj właśnie na wizycie i badaniach w porani gastro dla dzieci, ponieważ ma powiększoną wątrobę i oprócz lekkich bóli brzucha nic więcej. Pobrali mu krew na kilka nietypowych badań i czekamy... Staram się nie myśleć, ale nie powiem, martwię się :(
A z moją Dzidzią w brzuchu to niestety się jeszcze nie widziałam. w 5t3d miałam USG i był tylko pęcherzyk. Teraz w czwartek mam wizytę, będzie to 7t3d. Wielkich dolegliwości nie mam. Pobolewają i sa większe piersi, bardzo często chodzę siusiu, nawet 4 razy w nocy i wtedy trudno zasnąć, za to w dzień padam. Na szczęście jestem na L4 i tak zostanie do końca. Sytuacja w pracy taka, że likwidują mój dział i szykują się zwolnienia. Mnie by już nie zwolnili, ale ktoś inny popracuje dłużej. Kierowniczka wie, bardzo mi gratulowała i kazała odpoczywać i dbać o Dzidzię :) Poza nią wiele osób już wie, nie potrafię nie podzielić się taką radością:):)

reklama
Do góry