reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

No właśnie tak sobie tłumacze i oczywiście bardzo się cieszymy z drugiej dzidzi , tym bardziej, że kiedyś lekarze wrozyli mi trudności z zajściem w ciążę. Ale zdaje sobie sprawę, że będzie ciężko. Sama mam siostrę starsza o 7 lat i teraz mamy fajny kontakt, ale w dzieciństwie to była przepaść.

8p3os65g3k9y4h3n.png
Co prawda jestem jedynaczką, ale rzeczywiście patrząc po innych to Ci co mają małą różnicę wieku mają po prostu więcej wspólnych tematów i lepsze relacje :) Także na pewno docenisz to.

reklama
Haha nie wiem czemu ale zawsze mi się wydawało, że w noc poślubną ludzie są tak napici i zmęczeni, że nie myślą o seksie :p My mieliśmy ślub cywilny i mini obiad więc nie mieliśmy klasycznej nocy poślubnej :)

Haha nie wiem czemu ale zawsze mi się wydawało, że w noc poślubną ludzie są tak napici i zmęczeni, że nie myślą o seksie[emoji14]My mieliśmy ślub cywilny i mini obiad więc nie mieliśmy klasycznej nocy poślubnej :)
U nas to nie byla noc tylko ranek bo po weselu wrocilismy o 11 do domu[emoji14]ale bylo co mialo byc[emoji14]

Ale tworzycie! Dzien nieobecnosci na forum i czlowiek totalnie sie gubi ;).
U mnie niestety pojawily sie mdlosci i mega slabo mi dzisiaj bylo. Mam nadzieje, ze szybko to minie. W poprzedniej ciazy przytylam niecale 10 kg, wlasnie przez ciagle mdlosci i wymioty. Mialam je do 3 trymestru, na szczescie glownie z rana. No i tak jak w poorzedniej ciazy zaczyna mnie bardzo ciagnac do zup, a inne potrawy moglyby dla mnie nie istniec :p. Umowilam sie na wizyte na przyszly wtorek, ale musze przelozyc, bo okazlo sie, ze maz w pracy caly dzien.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynyyy ale miałam sen! 6 miesiąc ciąży, dzidzia duża i tak podskakiwała w brzuchu, że cały się ruszał [emoji178] No nie mogę się już doczekać ruchów, to najbardziej mi się podobało w 1szej ciąży [emoji12]

hchy3e3kn3tf4srb.png

reklama
Dziewczynyyy ale miałam sen! 6 miesiąc ciąży, dzidzia duża i tak podskakiwała w brzuchu, że cały się ruszał [emoji178] No nie mogę się już doczekać ruchów, to najbardziej mi się podobało w 1szej ciąży [emoji12]

hchy3e3kn3tf4srb.png
Ja miałam łożysko na ścianie przedniej i mało czułam ruchy. Ma to swoje plusy, bo też nie zostałam solidnie skopana .

Do góry