Co prawda jestem jedynaczką, ale rzeczywiście patrząc po innych to Ci co mają małą różnicę wieku mają po prostu więcej wspólnych tematów i lepsze relacje Także na pewno docenisz to.No właśnie tak sobie tłumacze i oczywiście bardzo się cieszymy z drugiej dzidzi , tym bardziej, że kiedyś lekarze wrozyli mi trudności z zajściem w ciążę. Ale zdaje sobie sprawę, że będzie ciężko. Sama mam siostrę starsza o 7 lat i teraz mamy fajny kontakt, ale w dzieciństwie to była przepaść.
reklama
U nas to nie byla noc tylko ranek bo po weselu wrocilismy o 11 do domu[emoji14]ale bylo co mialo byc[emoji14]Haha nie wiem czemu ale zawsze mi się wydawało, że w noc poślubną ludzie są tak napici i zmęczeni, że nie myślą o seksie[emoji14]My mieliśmy ślub cywilny i mini obiad więc nie mieliśmy klasycznej nocy poślubnej
melomanka
Fanka BB :)
Ale tworzycie! Dzien nieobecnosci na forum i czlowiek totalnie sie gubi .
U mnie niestety pojawily sie mdlosci i mega slabo mi dzisiaj bylo. Mam nadzieje, ze szybko to minie. W poprzedniej ciazy przytylam niecale 10 kg, wlasnie przez ciagle mdlosci i wymioty. Mialam je do 3 trymestru, na szczescie glownie z rana. No i tak jak w poorzedniej ciazy zaczyna mnie bardzo ciagnac do zup, a inne potrawy moglyby dla mnie nie istniec . Umowilam sie na wizyte na przyszly wtorek, ale musze przelozyc, bo okazlo sie, ze maz w pracy caly dzien.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie niestety pojawily sie mdlosci i mega slabo mi dzisiaj bylo. Mam nadzieje, ze szybko to minie. W poprzedniej ciazy przytylam niecale 10 kg, wlasnie przez ciagle mdlosci i wymioty. Mialam je do 3 trymestru, na szczescie glownie z rana. No i tak jak w poorzedniej ciazy zaczyna mnie bardzo ciagnac do zup, a inne potrawy moglyby dla mnie nie istniec . Umowilam sie na wizyte na przyszly wtorek, ale musze przelozyc, bo okazlo sie, ze maz w pracy caly dzien.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Ja miałam łożysko na ścianie przedniej i mało czułam ruchy. Ma to swoje plusy, bo też nie zostałam solidnie skopana .Dziewczynyyy ale miałam sen! 6 miesiąc ciąży, dzidzia duża i tak podskakiwała w brzuchu, że cały się ruszał [emoji178] No nie mogę się już doczekać ruchów, to najbardziej mi się podobało w 1szej ciąży [emoji12]