No a trafiłaś tak że praktycznie do końca ciąży będziesz się uczyć. Nie zazdroszczę.Tak ! W moim wypadku to dobrze, powoli nie mam siły się już zataczać do szkoły. Chyba nawet sobie nie zdawałam sprawy że ciąża to taki wampir energetyczny ;( wracam o 16, muszę sie chociaż na 40 min położyć. jak wstaje to jest ciemno i nie mogę się skupić na nauce, bo zasypiam... ;( Ale zaraz święta ferie i sobie odpoczniemy
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Dzien dobry :-) a ja mam dzis wolne :-) jadę w odwiedziny do przyjsciolki, ktora ma 11 msc synka. Czekala z porzadkami w jego ciuszkach na mnie wiec pewnie z czyms wroce ;-)
Czytam ze bierzecie espumisan...zastanawialam sie czy mozna bo czasem te wzdecia sa nie do zniesienia !
Wczorsj rozmawialam przez telefon z mamą i mowie jej ze kupilam ladne mandarynki w biedronce ze akurat kilogram na wieczor. ,,w ciazy jestes " a mnie zamurowalo wydukalam tylko ,? A dlaczego? " [emoji23] przyjezdza do mnie w sobote bede musiala sie jakos ukryc ;-) bardzo juz bym chciala byc po usg i moc im wszystkim oficjalnie powiedziec
Dzis bede testowala spodnie ciazowe
Czytam ze bierzecie espumisan...zastanawialam sie czy mozna bo czasem te wzdecia sa nie do zniesienia !
Wczorsj rozmawialam przez telefon z mamą i mowie jej ze kupilam ladne mandarynki w biedronce ze akurat kilogram na wieczor. ,,w ciazy jestes " a mnie zamurowalo wydukalam tylko ,? A dlaczego? " [emoji23] przyjezdza do mnie w sobote bede musiala sie jakos ukryc ;-) bardzo juz bym chciala byc po usg i moc im wszystkim oficjalnie powiedziec
Ja mam dużo obowiązków. Ale szkoły w tym momencie sobie nie wyobrażam. Takze wspolczuje i wiwrze ze Ci ciezko jeszcze moze gdyby to lato bylo rzeczywiscie chce sie bardziej a teraz pol dnia i ciemna noc. Ja w poprzedniej ciąży krótkiej co prawda bo tylko 10tygodniowej uczyłam się do obrony pracy mgr siedząc w domu i miałam dość przez te pierwsze tygodnie wogole się skupić nie mogłam a jak trzeba było jechać na uek to masakra jak ja nie miałam siły. Teraz miałam iść na podyplomowe w innym kierunku ale odpuściłam i dobrze bo i tak bym zrezygnowała pewnie. To jesteś w liceum, to już klasa maturalna?Tak ! W moim wypadku to dobrze, powoli nie mam siły się już zataczać do szkoły. Chyba nawet sobie nie zdawałam sprawy że ciąża to taki wampir energetyczny ;( wracam o 16, muszę sie chociaż na 40 min położyć. jak wstaje to jest ciemno i nie mogę się skupić na nauce, bo zasypiam... ;( Ale zaraz święta ferie i sobie odpoczniemy
Mi Pani powiedziała że można do 8 tabletek doraźnie a i wcześniej wiedziałam że można espumisan ale przypalilam głupi żeby poznać jej opinie. Ja zaczęłam całą kuracje. Probiotyk i syrop a espumisan wezmę wieczorem i z rana bo jutro usg. Oczywiście nie wezmę 8 tabletekDzien dobry :-) a ja mam dzis wolne :-) jadę w odwiedziny do przyjsciolki, ktora ma 11 msc synka. Czekala z porzadkami w jego ciuszkach na mnie wiec pewnie z czyms wroce ;-)
Marciotek88
Dzień dobry laseczki ;-)
U mnie się dziś miło zaczął dzień, mimo wczesnej pobudki bo jechałam na badania krwi. Wyniki dziś wieczorem wiec mam nadzieje ze wszystko będzie Oki.
Nie zazdroszczę Wam tego wszystkiego tzn pracy i szkoły. Ja poszłam już na L4 w 8 tygodniu. W pracy dostałam więcej obowiązkowe, a że w firmie źle sir dzieje... gdzie nie usłyszysz słowa dziękuję po 9 latach pracy, więc miałam ich w nosie. Oko za oko :-) :-)
Miłego dzionka!
U mnie się dziś miło zaczął dzień, mimo wczesnej pobudki bo jechałam na badania krwi. Wyniki dziś wieczorem wiec mam nadzieje ze wszystko będzie Oki.
Nie zazdroszczę Wam tego wszystkiego tzn pracy i szkoły. Ja poszłam już na L4 w 8 tygodniu. W pracy dostałam więcej obowiązkowe, a że w firmie źle sir dzieje... gdzie nie usłyszysz słowa dziękuję po 9 latach pracy, więc miałam ich w nosie. Oko za oko :-) :-)
Miłego dzionka!
Zając Czerwcowy
A zdradź mi czemu tak ?Mi Pani powiedziała że można do 8 tabletek doraźnie a i wcześniej wiedziałam że można espumisan ale przypalilam głupi żeby poznać jej opinie. Ja zaczęłam całą kuracje. Probiotyk i syrop a espumisan wezmę wieczorem i z rana bo jutro usg. Oczywiście nie wezmę 8 tabletek
Bellax123!
niestety dopiero 2, więc czeka mnie rok nauki z bobaskiem już na świecie. Liczę po cichu na indywidualne na wrzesień i październik. Nie wyobrażam sobie zostawić 2 msc bobaska z niania na cały dzieńJa mam dużo obowiązków. Ale szkoły w tym momencie sobie nie wyobrażam. Takze wspolczuje i wiwrze ze Ci ciezko jeszcze moze gdyby to lato bylo rzeczywiscie chce sie bardziej a teraz pol dnia i ciemna noc. Ja w poprzedniej ciąży krótkiej co prawda bo tylko 10tygodniowej uczyłam się do obrony pracy mgr siedząc w domu i miałam dość przez te pierwsze tygodnie wogole się skupić nie mogłam a jak trzeba było jechać na uek to masakra jak ja nie miałam siły. Teraz miałam iść na podyplomowe w innym kierunku ale odpuściłam i dobrze bo i tak bym zrezygnowała pewnie. To jesteś w liceum, to już klasa maturalna?
U
użytkownik 167877
Gość
No będzie ci ciężko [emoji4] urodziłam synka w 3 klasie technikum w grudniu . Zostało mi półtora roku szkoły i matura. Cała ciążę chodziłam do szkoły , nawet zaliczyłam miesięczna praktykę . Jak pomyślę co przeszłam to sądzę że drugi raz to było by nie wykonalne [emoji23][emoji8] co do nauczania indywidualnego szybko mi przeszło po rozmowie z wychowawca. [emoji6]niestety dopiero 2, więc czeka mnie rok nauki z bobaskiem już na świecie. Liczę po cichu na indywidualne na wrzesień i październik. Nie wyobrażam sobie zostawić 2 msc bobaska z niania na cały dzień
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nie wytrzymała bym żeby nie powiedzieć mojej mamie. Ona dowiedziała się zaraz po mężu więc jako druga. Długo czekaliśmy na tą ciążę mama wiedziała o staraniach a ja potrzebowałam kogoś kto wtedy mógł mi jakby doradzić albo podnieść na duchu gdy wpadałam w obsesje. Mama w zeszłym roku miała zlosliwego raka, dużo przeszliśmy, operacje, chemię , leczenie wtedy ja byłam jej bardzo potrzebna i prawie nikogo do siebie nie dopuszczala oprócz mnie. Ja musiałam jej robić zastrzyki, ja musiałam jej tłumaczyć że będzie ok, mimo iż miała obok siebie męża i syna czyli mojego tate i brata, ale myślę przez to że ja jako kobieta byłam jej najbardziej potrzebna. Straszny miałam stres w zeszłym roku. Właściwie dowiedzialam się co to znaczy żyć w stresie to jest takie codzienne obciążenie że masz w głowie coś strasznego z czym sobie poradzić nie możesz a mimo to jakoś trzeba egzystować i pomoc innym. Myślę że to wpłynęło na starania a raczej brak efektów. Dopiero jak mama wyglądała coraz lepiej to mnie strach puszczal. A jak prawie zapomnieliśmy o chorobie zaszlam w ciążę! Teraz mama chce się już chwalić i cieszyć ale jeszcze nie pozwoliłam jednak czekam na jutrzejsze usg [emoji3] jejku jak ja się boję... nie wiem czy ten lek mnie do końca ciąży nie opuści?Dzien dobry :-) a ja mam dzis wolne :-) jadę w odwiedziny do przyjsciolki, ktora ma 11 msc synka. Czekala z porzadkami w jego ciuszkach na mnie wiec pewnie z czyms wroce ;-)