reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

O rany Anula współczuję [emoji53] ile tej cytryny pozwoli Ci dodać? Wiem że jest jeszcze glukoza o smaku cytrynowym ale nie wiem czy taki sam efekt. ..
Dziewczyny gratuluję ruchów [emoji177]
Ja też czekam myślę że niedługo powinnam poczuć [emoji4]
Wiecie co do mnie wczoraj dotarło? ??? Mam już drugi trymestr [emoji1] no psychika pełen chillout [emoji2]

reklama
Zająć ja tam dałam sok z całej cytryny, a wodę miałam mega zimną z lodówki, hmmm, prawie jak koktajl- prawie ;)

Majka miłego sprzątania, pamiętaj, nie przesilaj się za mocno.

Anulka gratuluje drugiego trymestru :)

O rany Anula współczuję [emoji53] ile tej cytryny pozwoli Ci dodać? Wiem że jest jeszcze glukoza o smaku cytrynowym ale nie wiem czy taki sam efekt. ..
Wiecie co do mnie wczoraj dotarło? ??? Mam już drugi trymestr [emoji1] no psychika pełen chillout [emoji2]

Ja będę we wtorek;) chyba sobie normalnie rano we wtorek posłucham serducha i wszem i w obec ogłosze że będzie dobrze ! ;)

w57vyx8dubspq12k.png

Zająć ja tam dałam sok z całej cytryny, a wodę miałam mega zimną z lodówki, hmmm, prawie jak koktajl- prawie ;)

Kurcze mi to Panie pielegniarki beda rozrabiac... wiec na mega zimna wode nie mam co liczyc :-( ale w cytryne sie zaopatrze :p
Fajnie ze to juz za Toba :-)
m3sx9jcg8o411yy9.png

Gratulacje II [emoji3] glowka spokojna to najwazniejsze :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Glukoza brrrrr pamietam jak to pilam to mi pielegniarki zrobily z takiej cieplej wody z czajnika bleeeee a mialam wtedy mega parcie na slodkie... Teraz po slodkim mam straszne mdlosci i nie wiem jak to przezyje :/
Ale fajnie ze czujecie ruchy... Ja w czulam dopiero w 21tc ale nie dosc ze dziecko spokojne to duza nadwaga... Mam nadzieje ze teraz poczuje szybciej [emoji6]

oar8s65gmlqg37sx.png

No właśnie zrobiłam sobie przerwę. Kręgosłup szybko mnie boli przez co cierpliwości brak... :/

Ja to jeszcze chwilke poleniuchuje i zabieram sie za odkurzanie i mycie podlog. Smaka narobilyscie tymi kopytkami :D ja w poniedzialek ide znow tsh zrobic i ft4 eh dobrze ze do tego nie trzeba byc ma czczo :-)

uwo9dqk323h73wzt.png

Ale wam zazdroszczę. Ja pewnie prędko ruchów nie poczuje. Pierwsza ciaza i na dodatek nadwaga wiec nie mam co marzyc. A z tym detektorem to sama się zastanawiam zwłaszcza ze 9 grudnia obchodze 30 te urodzinki wiec może męża wyblagam.

Ja dzisiaj spalam jak dziecko. Coprawda u siostry na dmuchanym materacu ale taki mega wygodny ze szok!

m3sxrjjgxhzwu0vd.png
Też mam ten problem [emoji46] a już też chciałabym czuć [emoji22]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a macie tez tak wieczorami takie potworne uczucie ciezkosci ? Nie mogę się tego pozbyć. Wzdecia wieczne a nie jem wieczorem jakoś tłusto, ani nic . Nie mam zachcianek, nie jem słodyczy. Macie jakiś sposób na to ?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry