reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zielinka polecam herbatkę z Lidla aktywne trawienie, zawiera mietę, anyż, koper włoski, kminek zwyczajny i lukrecję. Bardzo smaczna [emoji4] po za oczywistymi rzeczami rozdyma tez np chleb razowy, wiec ja odstawiłam mimo że jest zdrowy.

reklama
Naleśniki ale mnie dziś Ochota na naleśniki naszła dobrze że serek był w lodówce bo z tym na obczyźnie ciężko.
Widzę dziewczyny ze macie już dużo badań za sobą, je jedynie te co PL zrobiłam a nie było tego dużo. U mnie w kraju to nawet jeszcze nie jestem w ciąży i dopiero po 12tyg mogę liczyć na zainteresowanie lekarza czy położnej....

Glukoza brrrrr pamietam jak to pilam to mi pielegniarki zrobily z takiej cieplej wody z czajnika bleeeee a mialam wtedy mega parcie na slodkie... Teraz po slodkim mam straszne mdlosci i nie wiem jak to przezyje :/
Ale fajnie ze czujecie ruchy... Ja w czulam dopiero w 21tc ale nie dosc ze dziecko spokojne to duza nadwaga... Mam nadzieje ze teraz poczuje szybciej [emoji6]

oar8s65gmlqg37sx.png
Tez mialam z cieplej i takie to geste bylo blehhh..slabo mi bylo okropnie

Zielinka polecam herbatkę z Lidla aktywne trawienie, zawiera mietę, anyż, koper włoski, kminek zwyczajny i lukrecję. Bardzo smaczna [emoji4] po za oczywistymi rzeczami rozdyma tez np chleb razowy, wiec ja odstawiłam mimo że jest zdrowy.

Herbatkę wypróbuję a razowy juz na początku odstawilam

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a macie tez tak wieczorami takie potworne uczucie ciezkosci ? Nie mogę się tego pozbyć. Wzdecia wieczne a nie jem wieczorem jakoś tłusto, ani nic . Nie mam zachcianek, nie jem słodyczy. Macie jakiś sposób na to ?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mam + zaparcia. Normalnie ciężko mi się z łóżka podnieść wieczorem.

reklama
Do góry