Anulka.
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mialam z cieplej i takie to geste bylo blehhh..slabo mi bylo okropnieGlukoza brrrrr pamietam jak to pilam to mi pielegniarki zrobily z takiej cieplej wody z czajnika bleeeee a mialam wtedy mega parcie na slodkie... Teraz po slodkim mam straszne mdlosci i nie wiem jak to przezyje :/
Ale fajnie ze czujecie ruchy... Ja w czulam dopiero w 21tc ale nie dosc ze dziecko spokojne to duza nadwaga... Mam nadzieje ze teraz poczuje szybciej [emoji6]
Herbatkę wypróbuję a razowy juz na początku odstawilam
Ja tak mam + zaparcia. Normalnie ciężko mi się z łóżka podnieść wieczorem.Dziewczyny a macie tez tak wieczorami takie potworne uczucie ciezkosci ? Nie mogę się tego pozbyć. Wzdecia wieczne a nie jem wieczorem jakoś tłusto, ani nic . Nie mam zachcianek, nie jem słodyczy. Macie jakiś sposób na to ?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
W Norwegii....Ja tez odstawilam chleb razowy i staram sie unikac wzdymajacych produktow i jest lepiej troszkę
Heda a gdzie mieszkasz?
We
I jeszce trudniej zasnąć [emoji22]Ja tak mam + zaparcia. Normalnie ciężko mi się z łóżka podnieść wieczorem.
A mogłabyś podać nazwę?
Wlasnie pamietam ze mialam do wypicia gesty ulep, cos co wygladalo jak plynny lukier... obrzydlistwo ! I to drapanie w gardle...