reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziem dobry :)

Ja mojej dwojki jeszcze nie czuje i pewnie to jeszcze potrwa, w pierwszej ciazy poczulam w 21 tygodniu, ale mlody byl bardzo spokojnu i prawie sie nie ruszal.

Dzis na 19 mam spotkanie klasowe z liceum po 13 latach :)

reklama
Ja zamówiłam dziś pierwszą rzecz dla maleństwa. Pochwale się jak dojdzie [emoji4]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ostatnia edycja:
Dziem dobry Dziewczynki.[emoji5]
Ja spalam bardzo dobrze. Pisalyscie o wadze. Mnie od poczatku przybyl 1kg. W poprzedniej ciazy najpierw schudlam 4kg i w 18 tyg mialam jeszcze 1kg na minusie do wagi startowej. Przez cala ciaze przytylam 13 kg. Teraz chyba bedzie więcej. Strasznie mnie do slodkiego ciagnie choc poza ciaza jestem raczej miesozerna[emoji5]
Sny macie zabojcze[emoji23] i ja tez mam czasem dziwne...raz koszmarne a raz erotyczne.[emoji6] dzidzius mi sie nie sni... Za to bez przerwy snilo mi sie dziecko przed ta ciąża. Obsesyjnie wręcz. Wiec wysnilam sobie [emoji5]
Wczoraj mialam wizyte u gina ale bez usg bo dzien wcześniej genetyczne. Wszystko niby ok poza infekcja grzybicza[emoji31] no i ciśnienie do kontroli... Nastepna wizyta 9 grudnia wiec zleci moment.
A ja wczoraj bylam na zakupach i kupilam juz kilka ubranek[emoji7] noe moglam sie oprzec. Kilka takich neutralnych ale trzy rzeczy takie typowo dziewczynskie[emoji7] cóż...lekarz niby tylko PODEJRZEWA babke wiec jesli bedzie chlopczyk to chetnie komus sprezentuje te slicznosci. A popoludniu bylam u kolezanki i dostałam reklamówkę slicznych ubranek[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] tym razem polowa z nich typowo chłopięcą [emoji23][emoji23][emoji23] no coz.[emoji5] dziewczynka w niebieskim jescze ujdzie...za to chlopczyk w rozowym...hmmmm...
Ogarnela mnie taka euforia ciążowa!!!! Ach....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny,was nadgonic to jakas masakra[emoji14]ponad 30 stron czytania... :D ja wczoraj to caly dzien na nogach,sprzatalam wreszcie bo by bylo kiepsko hehe mam nadzieje ze nie przesadzilam z ruchem ale trzeba bylo.po za tym znowu mam jakies koszmary w nocy :-( dziwne rzeczy...

uwo9dqk323h73wzt.png

Moja 4 letnia Córka bardzo sie dopytywala jak dzidzius wyjdzie z brzucha. Ja jej tlumaczylam, ze pan dr wyjmie a ona " ale jaaK???"... I kiedys podejrzala jak w tv pokazywali cesarke i teraz przyjęła do główki rozcinanie brzucha i na ten moment niech tak zostanie...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry Paniom :)

Ja jestem po wypiciu glukozy 75g, obrzydliwe :( Ale przez ta cytrynę mam wrażenie, ze teraz lzej mi czekać te 2h, bo nie mam az takich mdłości.

Ja dzisiaj też miałam boskie sny- seksy w pustym przedziale w pociągu z co prawda obcym mężczyzną, ale bardzo przystojnym :D

Dzień dobry Paniom :)

Ja jestem po wypiciu glukozy 75g, obrzydliwe :( Ale przez ta cytrynę mam wrażenie, ze teraz lzej mi czekać te 2h, bo nie mam az takich mdłości.

Ja dzisiaj też miałam boskie sny- seksy w pustym przedziale w pociągu z co prawda obcym mężczyzną, ale bardzo przystojnym :D
Dalo radę z cytryna ? Duzo jej tam sie dodaje ?
Uuuu sen wspanialy [emoji3]

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Do góry