reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Znow załaczył mi się zarlok... od rana zjadlam juz bagietke czosnkową i bigos.... a znow jestem glodna :-( chyba czas zacząc podjadac jakies krakersy ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Dzień dobry :* ja dopiero co zwlekłam się z łóżka:p też muszę dzisiaj ogarnąć mieszkanie,ale strrrrasznie mi się nie chce :D
Co do wstawania to też budziłam się ze dwa razy w nocy i nie mogłam zasnąć,ale od kilku dni mi się zmieniło. Wstawać dalej wstaje,ale szybko zasypiam :)

Naleśniki ale mnie dziś Ochota na naleśniki naszła dobrze że serek był w lodówce bo z tym na obczyźnie ciężko.
Widzę dziewczyny ze macie już dużo badań za sobą, je jedynie te co PL zrobiłam a nie było tego dużo. U mnie w kraju to nawet jeszcze nie jestem w ciąży i dopiero po 12tyg mogę liczyć na zainteresowanie lekarza czy położnej....
U mnie jest to samo.
Dziewczyny piszą o masie badań itd a ja jeszcze nic. Dopiero po 12 tyg zostanę wezwana do szpitala i potwierdza, ze jestem w ciazy :/

Zająć ja tam dałam sok z całej cytryny, a wodę miałam mega zimną z lodówki, hmmm, prawie jak koktajl- prawie ;)

Majka miłego sprzątania, pamiętaj, nie przesilaj się za mocno.

Anulka gratuluje drugiego trymestru :)
Anula a w tak zimnej wodzie rozpuściła się glukoza? Jeśli tak to zrobię tak samo :)

svchs65gg8talrm7.png

Jak piszecie o tej glukozie to wlasnie mi sie przypomnialo i nie jest to mile wspomnienie. Za pierwszym razem zwymiotowalam i musialam przyjsc na drugi dzien. Mialam malo wody, bylo mega slodkie blee... a o cytrynie nie wiedzialam.

Anula a w tak zimnej wodzie rozpuściła się glukoza? Jeśli tak to zrobię tak samo :)

svchs65gg8talrm7.png

A pewnie :) mi gin poleciła rozpuścić właśnie w zimnej wodzie, bo w poprzedniej ciąży pielęgniarki też mi rozpuscily w gorącej z czajnika, bez cytryny i to był dopiero dramat. Teraz dalej mówię, ze jest to okropne, ale zimna woda plus cytryna wchodzi o niebo lepiej.

reklama
Anula dzieki za info bede przygotowana teraz [emoji3][emoji3]
Heda ale Cie wywialo daleko [emoji12] moj maz zawsze chciał mieszkac w Norwegii ale ja nie znioslabym caly rok w zimie [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

Do góry