reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Znow załaczył mi się zarlok... od rana zjadlam juz bagietke czosnkową i bigos.... a znow jestem glodna :-( chyba czas zacząc podjadac jakies krakersy ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Dzień dobry :* ja dopiero co zwlekłam się z łóżka:p też muszę dzisiaj ogarnąć mieszkanie,ale strrrrasznie mi się nie chce :D
Co do wstawania to też budziłam się ze dwa razy w nocy i nie mogłam zasnąć,ale od kilku dni mi się zmieniło. Wstawać dalej wstaje,ale szybko zasypiam :)

Naleśniki ale mnie dziś Ochota na naleśniki naszła dobrze że serek był w lodówce bo z tym na obczyźnie ciężko.
Widzę dziewczyny ze macie już dużo badań za sobą, je jedynie te co PL zrobiłam a nie było tego dużo. U mnie w kraju to nawet jeszcze nie jestem w ciąży i dopiero po 12tyg mogę liczyć na zainteresowanie lekarza czy położnej....
U mnie jest to samo.
Dziewczyny piszą o masie badań itd a ja jeszcze nic. Dopiero po 12 tyg zostanę wezwana do szpitala i potwierdza, ze jestem w ciazy :/

Zająć ja tam dałam sok z całej cytryny, a wodę miałam mega zimną z lodówki, hmmm, prawie jak koktajl- prawie ;)

Majka miłego sprzątania, pamiętaj, nie przesilaj się za mocno.

Anulka gratuluje drugiego trymestru :)
Anula a w tak zimnej wodzie rozpuściła się glukoza? Jeśli tak to zrobię tak samo :)

svchs65gg8talrm7.png

Jak piszecie o tej glukozie to wlasnie mi sie przypomnialo i nie jest to mile wspomnienie. Za pierwszym razem zwymiotowalam i musialam przyjsc na drugi dzien. Mialam malo wody, bylo mega slodkie blee... a o cytrynie nie wiedzialam.

Anula a w tak zimnej wodzie rozpuściła się glukoza? Jeśli tak to zrobię tak samo :)

svchs65gg8talrm7.png

A pewnie :) mi gin poleciła rozpuścić właśnie w zimnej wodzie, bo w poprzedniej ciąży pielęgniarki też mi rozpuscily w gorącej z czajnika, bez cytryny i to był dopiero dramat. Teraz dalej mówię, ze jest to okropne, ale zimna woda plus cytryna wchodzi o niebo lepiej.

reklama
Anula dzieki za info bede przygotowana teraz [emoji3][emoji3]
Heda ale Cie wywialo daleko [emoji12] moj maz zawsze chciał mieszkac w Norwegii ale ja nie znioslabym caly rok w zimie [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

Do góry