Ja się boję z tymi ziołami czy można czy nie. Kupiłabym ten kisiel ale nie mam w pobliżu apteki.
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Znow załaczył mi się zarlok... od rana zjadlam juz bagietke czosnkową i bigos.... a znow jestem glodna :-( chyba czas zacząc podjadac jakies krakersy ;-)
an93
Dzień dobry :* ja dopiero co zwlekłam się z łóżka też muszę dzisiaj ogarnąć mieszkanie,ale strrrrasznie mi się nie chce
Co do wstawania to też budziłam się ze dwa razy w nocy i nie mogłam zasnąć,ale od kilku dni mi się zmieniło. Wstawać dalej wstaje,ale szybko zasypiam
Co do wstawania to też budziłam się ze dwa razy w nocy i nie mogłam zasnąć,ale od kilku dni mi się zmieniło. Wstawać dalej wstaje,ale szybko zasypiam
Anulka.
zielinka
U mnie jest to samo.Naleśniki ale mnie dziś Ochota na naleśniki naszła dobrze że serek był w lodówce bo z tym na obczyźnie ciężko.
Widzę dziewczyny ze macie już dużo badań za sobą, je jedynie te co PL zrobiłam a nie było tego dużo. U mnie w kraju to nawet jeszcze nie jestem w ciąży i dopiero po 12tyg mogę liczyć na zainteresowanie lekarza czy położnej....
Dziewczyny piszą o masie badań itd a ja jeszcze nic. Dopiero po 12 tyg zostanę wezwana do szpitala i potwierdza, ze jestem w ciazy :/
anika84
Anula a w tak zimnej wodzie rozpuściła się glukoza? Jeśli tak to zrobię tak samoZająć ja tam dałam sok z całej cytryny, a wodę miałam mega zimną z lodówki, hmmm, prawie jak koktajl- prawie
Majka miłego sprzątania, pamiętaj, nie przesilaj się za mocno.
Anulka gratuluje drugiego trymestru
Anula1988
Anula a w tak zimnej wodzie rozpuściła się glukoza? Jeśli tak to zrobię tak samo
A pewnie mi gin poleciła rozpuścić właśnie w zimnej wodzie, bo w poprzedniej ciąży pielęgniarki też mi rozpuscily w gorącej z czajnika, bez cytryny i to był dopiero dramat. Teraz dalej mówię, ze jest to okropne, ale zimna woda plus cytryna wchodzi o niebo lepiej.
reklama