reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Możesz pokazać jakieś foto z Google nawet jaki kupiłaś? Ja tak ciągle myślę nad tym. Widziałam też na Olx używane w niższych cenach.

U mnie z wagą -1kg mimo że do 10 tc wpierdzielałam wszystko co mi pod ręce podeszło. Wtedy przytyłam 4 kg a teraz 5 kg spadło jak zaczęłam jeść normalnie. Czyli kg mniej mam niż przy starcie . Ale w 1 ciąży też chyba ze 4 wizyty albo chudlam albo stałam wagą w miejscu. Później wyszła cukrzyca więc też nie pojadlam i tak przybyło tylko 9 kg w 9 m-cy :)

Link do: Detektor tętna płodu Angel Sounds MD800C1 Mam dokładnie ten model,ale znajdziesz go taniej ;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Tynka, podobno pokrzywa jest skuteczna. Choć nie sprawdzałam, bo nigdy nie miałam tego typu problemów. No i słyszałam jeszcze, że zatrzymywanie wody powoduje niedobór potasu
Podobno w ciąży nie wolno pokrzywy pić. Lepiej sprawdzcie dziewczyny/dopytajcie się lekarza , bo po co ryzykować. Ja myślę, że regularne uzupełnianie wody jest najbardziej skuteczne.

Tynka- ja w pierwszej bardzo dużo wodą właśnie podeszłam, ale to nic złego, potem sama zejdzie wraz z kg także nie ma się czym martwić , lepsza woda niż tłuszcz. Ja miałam stopy jak yeti . Kupiłam sobie piękne kapcie do szpitala a potem w nie nie weszłam [emoji23] stopy mieściły mi się tylko w klapki w rozmiarze 39- nosze 36,5 .U mnie z to rodzinne , bo moja mama też w ciąży podchodziła wodą.

A tak właściwie to nie wiem czy wiecie , ale czasem stopa po ciąży się wydłuża.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Od wczoraj biorę luteinę ale ona mi sie nie przyswaja tylko po ok 6 godz mam ja na bieliźnie taka rozbeblana. Pierwsza tabletka była ok a dwie wróciły. Miała któraś z Was tak?
Też biorę luteinę i mam to samo. ale sądzę że to chyba normalne . co się ma wchłonąć to się wchłania a reszta wylatuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie pojawił się nowy dylemat zabaw sylwestrowa co roku chodzimy z mężem na bal sylwestrowy w tym roku mieliśmy sobie z wiadomych względów odmówić ale tak się zastanawiam ciagle mąż mówi ze się o mnie boi ale przecież to są imprezy na poziomie byle kto tam nie przychodzi, niepokoje się tylko ponieważ trzeba się decydować teraz a do sylwestra jeszcze troszkę czasu . A Wy macie jakieś plany ?

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

reklama
Do góry