reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Emkaa dzieki właśnie zdazylam pozbyć sie nadwagi ciezka praca ale i tak jestem na granicy :)
Ja tez mialam mnóstwo wody zatrzymanej ale zeszla szybko... Zaraz po porodzie mialam 12kg mniej :)
Zjadlabym taka pizze... Az mi slinka cieknie...

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Tynka my siedzimy w domu. Moja rodzinka idzie na bal a my ze względu na ciążę i też na córe bo przecież z kimś musi dziecko zostać, robimy sobie domowy bal:-D już obiecałam mojej małej że będziemy razem pić picollo:-D

Bellax super ze działa sprzęcik :-) też się trochę napaliłam ale potem mąż stwierdził że w sumie jeszcze ze 3 tygodnie i powinnam czuć jakieś ruchy dziecka to nie będzie potrzebny detektor bo będzie maluch dawał znać że wszystko ok.

7v8rikgnfeynrbw6.png

U mnie pojawił się nowy dylemat zabaw sylwestrowa co roku chodzimy z mężem na bal sylwestrowy w tym roku mieliśmy sobie z wiadomych względów odmówić ale tak się zastanawiam ciagle mąż mówi ze się o mnie boi ale przecież to są imprezy na poziomie byle kto tam nie przychodzi, niepokoje się tylko ponieważ trzeba się decydować teraz a do sylwestra jeszcze troszkę czasu . A Wy macie jakieś plany ?

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png
Ja nie idę, bo mój bedzie w pracy ( bardzo dobrze płatny), ale w ciąży byłam już na: weselu i półmetku. A nastawiona jestem na: moją 18-tke i 2 przyjaciółek oraz komunię siostrzenicy mojego Michała. Nie wiem jak sie czujesz, ale chyba nie ma co przesadzać. Jak się będziesz źle czuła to posiedzicie przy stole ze znajomymi i się pośmiejecie, jak ja na półmetku;)

w57vyx8dubspq12k.png

U mnie pojawił się nowy dylemat zabaw sylwestrowa co roku chodzimy z mężem na bal sylwestrowy w tym roku mieliśmy sobie z wiadomych względów odmówić ale tak się zastanawiam ciagle mąż mówi ze się o mnie boi ale przecież to są imprezy na poziomie byle kto tam nie przychodzi, niepokoje się tylko ponieważ trzeba się decydować teraz a do sylwestra jeszcze troszkę czasu . A Wy macie jakieś plany ?

Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png
Ja zostaje w domu - żałoba plus mąż w pracy od 22-06 rano . Poczekam do 24 i napije się z Melką piccolo .

f2w3skjoapwrgv7j.png

Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png
Ja najchetniej jak co roku zostalabym w domu ;-) ale rozmawialismy ze znajomymi se chyba wybierzemy sie na domowke w najblizszym gronie. Podobnie jak rok temu - wtedy zorganizowalismy sobie kicz party :-) kto wie co bedzie w tym :-) troche pogadamy potanczymy a ze blisko to po fajerwerkach wrocimy do domu :-) oczywiscie jesli dalej bede tak dobrze sie czula :-)
Idz baw sie poki mozesz ;-)
m3sx9jcg8o411yy9.png

Tynka my siedzimy w domu. Moja rodzinka idzie na bal a my ze względu na ciążę i też na córe bo przecież z kimś musi dziecko zostać, robimy sobie domowy bal:-D już obiecałam mojej małej że będziemy razem pić picollo:-D

Bellax super ze działa sprzęcik :-) też się trochę napaliłam ale potem mąż stwierdził że w sumie jeszcze ze 3 tygodnie i powinnam czuć jakieś ruchy dziecka to nie będzie potrzebny detektor bo będzie maluch dawał znać że wszystko ok.

7v8rikgnfeynrbw6.png
Jak sobie wyobraziłam moją panikę, jakby bobo przestało się na jakiś czas ruszać, to od razu pomyślałam że to bedzie super. Nie namawiam;) ale ja jestem Teraz MEGA panikarą, ten bobas bardzo mnie zmienił;/

w57vyx8dubspq12k.png

Czy któraś z dziewczyn pomoże mi zinterpretować wyniki badań z krwi głównie toksoplazmozę i różyczkę to jest dla mnie zupełnie nie zrozumiałe
1479498145-y135hv.jpeg

Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

reklama
Do góry