reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jakie Wy jestescie chudzinki wszystkie... Az wstyd sie odzywac[emoji23]

oar8s65gmlqg37sx.png
Hahaha dokladnie..

reklama
Heloł, helol. :D popieram - chudziny, naprawde! Ja zostałam zważona w środę przez doktorka i wrócilam do wagi sprzed ciąży (63kg przy 174cm) Na początku (piszę jakbym była w zaawansownej ciazy :p ) bardzo leciałam w doł, ale chyba przez stres i emocje. Poczytałam Was i rozważałam przez chwile ten detektor, ale ostatecznie doszlam do wniosku, ze nie kupie, bo będę panikować jak nie znajdę tętna. Na twarzy wyskoczyły mi kolejne wynalazki.. Ciężko zidentyfikować :p Ale generalnie paskudnie wyglądam

Ja podobnie jak aanjaa przemyslalam i nie kupuje detektora. Panikowalabym przy kazdym szunie czy braku tętna... na co mi dodatkowe nerwy ;-)
Ja startuje z wagą 58 kg. Czyli moja norma. Jeszcze nie przytylam nic.
Musze wieczorem wyciagnac meza na spacer do apteki bo witaminki mi sie skonczyly :-)
Poki co jem te w mamdarynkach ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

to masz jeszcze trochę czasu na zastanowienie ;) niby piszą że od 9 tyg, ale teraz wiem ile ja sie na męczyłam żeby znaleźć 4cm dzidzie i jak jeszcze cicho słychać. Wydaje mi się że wcześniej nie ma co kupować, mi by było przykro gdybym dziś nie znalazła i zastanawiałabym się czy coś jest nie tak, czy może jeszcze za wcześnie :)

w57vyx8dubspq12k.png
Możesz pokazać jakieś foto z Google nawet jaki kupiłaś? Ja tak ciągle myślę nad tym. Widziałam też na Olx używane w niższych cenach.

U mnie z wagą -1kg mimo że do 10 tc wpierdzielałam wszystko co mi pod ręce podeszło. Wtedy przytyłam 4 kg a teraz 5 kg spadło jak zaczęłam jeść normalnie. Czyli kg mniej mam niż przy starcie . Ale w 1 ciąży też chyba ze 4 wizyty albo chudlam albo stałam wagą w miejscu. Później wyszła cukrzyca więc też nie pojadlam i tak przybyło tylko 9 kg w 9 m-cy :)

Tynka, podobno pokrzywa jest skuteczna. Choć nie sprawdzałam, bo nigdy nie miałam tego typu problemów. No i słyszałam jeszcze, że zatrzymywanie wody powoduje niedobór potasu

reklama
Do góry