reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jakie Wy jestescie chudzinki wszystkie... Az wstyd sie odzywac[emoji23]

oar8s65gmlqg37sx.png
Hahaha dokladnie..

reklama
Heloł, helol. :D popieram - chudziny, naprawde! Ja zostałam zważona w środę przez doktorka i wrócilam do wagi sprzed ciąży (63kg przy 174cm) Na początku (piszę jakbym była w zaawansownej ciazy :p ) bardzo leciałam w doł, ale chyba przez stres i emocje. Poczytałam Was i rozważałam przez chwile ten detektor, ale ostatecznie doszlam do wniosku, ze nie kupie, bo będę panikować jak nie znajdę tętna. Na twarzy wyskoczyły mi kolejne wynalazki.. Ciężko zidentyfikować :p Ale generalnie paskudnie wyglądam

Ja podobnie jak aanjaa przemyslalam i nie kupuje detektora. Panikowalabym przy kazdym szunie czy braku tętna... na co mi dodatkowe nerwy ;-)
Ja startuje z wagą 58 kg. Czyli moja norma. Jeszcze nie przytylam nic.
Musze wieczorem wyciagnac meza na spacer do apteki bo witaminki mi sie skonczyly :-)
Poki co jem te w mamdarynkach ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

to masz jeszcze trochę czasu na zastanowienie ;) niby piszą że od 9 tyg, ale teraz wiem ile ja sie na męczyłam żeby znaleźć 4cm dzidzie i jak jeszcze cicho słychać. Wydaje mi się że wcześniej nie ma co kupować, mi by było przykro gdybym dziś nie znalazła i zastanawiałabym się czy coś jest nie tak, czy może jeszcze za wcześnie :)

w57vyx8dubspq12k.png
Możesz pokazać jakieś foto z Google nawet jaki kupiłaś? Ja tak ciągle myślę nad tym. Widziałam też na Olx używane w niższych cenach.

U mnie z wagą -1kg mimo że do 10 tc wpierdzielałam wszystko co mi pod ręce podeszło. Wtedy przytyłam 4 kg a teraz 5 kg spadło jak zaczęłam jeść normalnie. Czyli kg mniej mam niż przy starcie . Ale w 1 ciąży też chyba ze 4 wizyty albo chudlam albo stałam wagą w miejscu. Później wyszła cukrzyca więc też nie pojadlam i tak przybyło tylko 9 kg w 9 m-cy :)

Tynka, podobno pokrzywa jest skuteczna. Choć nie sprawdzałam, bo nigdy nie miałam tego typu problemów. No i słyszałam jeszcze, że zatrzymywanie wody powoduje niedobór potasu

reklama
Do góry