reklama
aanjaa
Fanka BB :)
Heloł, helol. popieram - chudziny, naprawde! Ja zostałam zważona w środę przez doktorka i wrócilam do wagi sprzed ciąży (63kg przy 174cm) Na początku (piszę jakbym była w zaawansownej ciazy ) bardzo leciałam w doł, ale chyba przez stres i emocje. Poczytałam Was i rozważałam przez chwile ten detektor, ale ostatecznie doszlam do wniosku, ze nie kupie, bo będę panikować jak nie znajdę tętna. Na twarzy wyskoczyły mi kolejne wynalazki.. Ciężko zidentyfikować Ale generalnie paskudnie wyglądam
tynka2506
Ja postanowiłam ze odstawiam słodycze może to pomoże tak to dużo nie jem bo nie mogę tym bardziej nie wiem skąd ta waga
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Forum BabyBoom
aanjaa
woda Ci sie zatrzymuje spokojnie. moze tez zaparcia?Ja postanowiłam ze odstawiam słodycze może to pomoże tak to dużo nie jem bo nie mogę tym bardziej nie wiem skąd ta waga
Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Ja podobnie jak aanjaa przemyslalam i nie kupuje detektora. Panikowalabym przy kazdym szunie czy braku tętna... na co mi dodatkowe nerwy ;-)
Ja startuje z wagą 58 kg. Czyli moja norma. Jeszcze nie przytylam nic.
Musze wieczorem wyciagnac meza na spacer do apteki bo witaminki mi sie skonczyly :-)
Poki co jem te w mamdarynkach ;-)
Ja startuje z wagą 58 kg. Czyli moja norma. Jeszcze nie przytylam nic.
Musze wieczorem wyciagnac meza na spacer do apteki bo witaminki mi sie skonczyly :-)
Poki co jem te w mamdarynkach ;-)
madziarra21
Możesz pokazać jakieś foto z Google nawet jaki kupiłaś? Ja tak ciągle myślę nad tym. Widziałam też na Olx używane w niższych cenach.to masz jeszcze trochę czasu na zastanowienie niby piszą że od 9 tyg, ale teraz wiem ile ja sie na męczyłam żeby znaleźć 4cm dzidzie i jak jeszcze cicho słychać. Wydaje mi się że wcześniej nie ma co kupować, mi by było przykro gdybym dziś nie znalazła i zastanawiałabym się czy coś jest nie tak, czy może jeszcze za wcześnie
U mnie z wagą -1kg mimo że do 10 tc wpierdzielałam wszystko co mi pod ręce podeszło. Wtedy przytyłam 4 kg a teraz 5 kg spadło jak zaczęłam jeść normalnie. Czyli kg mniej mam niż przy starcie . Ale w 1 ciąży też chyba ze 4 wizyty albo chudlam albo stałam wagą w miejscu. Później wyszła cukrzyca więc też nie pojadlam i tak przybyło tylko 9 kg w 9 m-cy
tynka2506
Zawsze miałam problem z zatrzymującą się woda ale w ciąży mogę jakoś na to poradzić ?
Filmik piękny
Forum BabyBoom
Filmik piękny
Forum BabyBoom
reklama