reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale produkujecie!
W temacie spania ja kupilam poduche rogal i jestem baaardzo zadowolona :) nie wiem jak przezylam poprzednia ciaze bez niej ;)
Detektor tetna ma kolezanka i bardzo sobie chwali... Tez sie zastanawiam :)
Gratuluje wszystkim po wizytach!
Wy juz po prenatalnych a ja nawet jeszcze sie nie umowilam... Chyba czas najwyzszy o tym pomyslec :)

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Mnie strasznie plecy bolą jak trochę pochodzę po sklepie i brzuch twardnieje, co to będzie dalej...
Myślałam że tylko ja to mam. Wczoraj byłam na krwi obeszlam pół szpitala bo odwiedziłam ciotke która tam pracuje. Potem musiałam pół godziny w samochodzie pod sklepem leżeć. Byłam z moją mamą ona już poszła ładować wózek w Carrefour ;) ja musiałam odpocząć. Potem dołączyłam do niej też zrobiłam zakupy poszlysmy na obiad, do apteki i Rossmanna i ledwo mogłam prowadzić samochod po tym tak mnie krzyże bolały. Byłam z prezentem u chrzesnika i moja siostra musiała sama z nim te klocki składać bo ja lezalam z nogami na poduszkach. Po godzinie odpoczynku wróciłam do domu. A myślałam że wreszcie w ciąży będę mieć czas na zakupy i wyjazdy z mamą (mało czasu z nią spędzam odkąd się wyprowadziłam 4 lata temu). Niestety jak na razie się nie nadaje na dłuższe eskapady. Może w 2 trymestrze będzie lepiej.

p19ucsqv6rf79f3c.png

U mnie właśnie słodycze odpadają natomiast śledzie, kapusta kiszona, wszystko co słone i kwaśne góruje :) ale naprodukowałyście Mamusie brak szans na nadrobienie Was :)

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Do góry