reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale produkujecie!
W temacie spania ja kupilam poduche rogal i jestem baaardzo zadowolona :) nie wiem jak przezylam poprzednia ciaze bez niej ;)
Detektor tetna ma kolezanka i bardzo sobie chwali... Tez sie zastanawiam :)
Gratuluje wszystkim po wizytach!
Wy juz po prenatalnych a ja nawet jeszcze sie nie umowilam... Chyba czas najwyzszy o tym pomyslec :)

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Mnie strasznie plecy bolą jak trochę pochodzę po sklepie i brzuch twardnieje, co to będzie dalej...
Myślałam że tylko ja to mam. Wczoraj byłam na krwi obeszlam pół szpitala bo odwiedziłam ciotke która tam pracuje. Potem musiałam pół godziny w samochodzie pod sklepem leżeć. Byłam z moją mamą ona już poszła ładować wózek w Carrefour ;) ja musiałam odpocząć. Potem dołączyłam do niej też zrobiłam zakupy poszlysmy na obiad, do apteki i Rossmanna i ledwo mogłam prowadzić samochod po tym tak mnie krzyże bolały. Byłam z prezentem u chrzesnika i moja siostra musiała sama z nim te klocki składać bo ja lezalam z nogami na poduszkach. Po godzinie odpoczynku wróciłam do domu. A myślałam że wreszcie w ciąży będę mieć czas na zakupy i wyjazdy z mamą (mało czasu z nią spędzam odkąd się wyprowadziłam 4 lata temu). Niestety jak na razie się nie nadaje na dłuższe eskapady. Może w 2 trymestrze będzie lepiej.

p19ucsqv6rf79f3c.png

U mnie właśnie słodycze odpadają natomiast śledzie, kapusta kiszona, wszystko co słone i kwaśne góruje :) ale naprodukowałyście Mamusie brak szans na nadrobienie Was :)

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Do góry