reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hahaha :-) ja czasem z brzucha przerzucam sie na lewy bok bo tak tez lubie. Nie wiem co bedzie jak spanie na brzuchu odejdzie w zapomnienie [emoji33] bo na plecach i na boku nie zasne [emoji12] bede spala na siedząco.
Sadzac po Twoim suwaku zostalo mi plus minus 2 tyg wygodnego spania na brzuchu ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Suwak mi się nie przesuwa. Teraz jest 11t6d. Oj może u ciebie nie będzie tak strasznie. Przynajmniej mąż cie nie wyzywa od 'traktorów'[emoji12]

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

reklama
My juz bilety mamy. Kupilysmy tydzień temu i był już prawie cały weekend zajęty. Udało nam się na niedziele na 16 godzinę. Szkoda trochę bo do 19 tylko otwarte wiec wszystkiego i tak pewnie nie zobaczymy. Ale mam nadzieje ze az takich kolejek jak w Energylandii to nie bedzie[emoji16]

m3sxrjjgqx0e3ml8.png
:) to dobrze,ze juz macie bilety. My chodzilismy tez ze 3,5h i wystarczajaco ,poprostu mniej ciekawe rzeczy jak dla mnie omijalam i szlam dalej. Pamietam,ze zalapalismy sie tez na wystep robotow byl w oddzielnej sali chyba z 20min.

JustynaZbl wszystko przede mną [emoji12]Anulka racje te babcie sa straszne...mam nadzieje ze sie bede dobrze czula wieczorem bo Maz ma zrobic zapiekanke [emoji7]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Prędzej Cię babcie zlinczują [emoji48]

Mnie ostatnio bardzo nie miła sytuacja spotkała w biedro. Byłam z tatą na tygodniowych zakupach ( wielki wózek), przepuściłam starszego pana bo miał raptem chleb i masło, a czekałby z 10 minut i jakaś małą dziewczynkę z chrupkami. No i mówię dość bo nigdy nic nie kupię. wykładamy na kasę, raz że ciężkie, dwa że duszno, gorąco ja się ogólnie źle czuje. I przychodzi wymalowana blondi koło 30? i bardzo oburzona że jej nie przepuszczam. Tata na nią patrzy i się śmieje, ja ją zlewam i słyszę za plecami"nie wychowani ludzie, ja jestem w ciąży" odwaracam się i na nią patrze no płaska jak deska, na co mój tata "ona też " , a ten plastik " to już jest jej problem". rozumiecie to ? Moja mina bezcenna

w57vyx8dubspq12k.png

Ja śpię na brzuchu i póki co nic się nie dzieje odkukać :) A zapiekankę miałam wczoraj z ziemniaczkami, kalafiorkiem,zapiekny ser..mmmmm pychaaaa .A na deser sernik na zimno se machnęłam tak dla "zdrowotności" :) Dobra,zmykam do mopa i będę Was podglądać z doskoku :) Buziole brzuchatki :)

reklama
Mnie ostatnio bardzo nie miła sytuacja spotkała w biedro. Byłam z tatą na tygodniowych zakupach ( wielki wózek), przepuściłam starszego pana bo miał raptem chleb i masło, a czekałby z 10 minut i jakaś małą dziewczynkę z chrupkami. No i mówię dość bo nigdy nic nie kupię. wykładamy na kasę, raz że ciężkie, dwa że duszno, gorąco ja się ogólnie źle czuje. I przychodzi wymalowana blondi koło 30? i bardzo oburzona że jej nie przepuszczam. Tata na nią patrzy i się śmieje, ja ją zlewam i słyszę za plecami"nie wychowani ludzie, ja jestem w ciąży" odwaracam się i na nią patrze no płaska jak deska, na co mój tata "ona też " , a ten plastik " to już jest jej problem". rozumiecie to ? Moja mina bezcenna

w57vyx8dubspq12k.png
Wrrr. Kiedyś bym to olała ale teraz znając mój temperament/hormony to bym zjeb**** tą cizię [emoji36]

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Do góry