reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hahaha :-) ja czasem z brzucha przerzucam sie na lewy bok bo tak tez lubie. Nie wiem co bedzie jak spanie na brzuchu odejdzie w zapomnienie [emoji33] bo na plecach i na boku nie zasne [emoji12] bede spala na siedząco.
Sadzac po Twoim suwaku zostalo mi plus minus 2 tyg wygodnego spania na brzuchu ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Suwak mi się nie przesuwa. Teraz jest 11t6d. Oj może u ciebie nie będzie tak strasznie. Przynajmniej mąż cie nie wyzywa od 'traktorów'[emoji12]

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

reklama
My juz bilety mamy. Kupilysmy tydzień temu i był już prawie cały weekend zajęty. Udało nam się na niedziele na 16 godzinę. Szkoda trochę bo do 19 tylko otwarte wiec wszystkiego i tak pewnie nie zobaczymy. Ale mam nadzieje ze az takich kolejek jak w Energylandii to nie bedzie[emoji16]

m3sxrjjgqx0e3ml8.png
:) to dobrze,ze juz macie bilety. My chodzilismy tez ze 3,5h i wystarczajaco ,poprostu mniej ciekawe rzeczy jak dla mnie omijalam i szlam dalej. Pamietam,ze zalapalismy sie tez na wystep robotow byl w oddzielnej sali chyba z 20min.

JustynaZbl wszystko przede mną [emoji12]Anulka racje te babcie sa straszne...mam nadzieje ze sie bede dobrze czula wieczorem bo Maz ma zrobic zapiekanke [emoji7]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Prędzej Cię babcie zlinczują [emoji48]

Mnie ostatnio bardzo nie miła sytuacja spotkała w biedro. Byłam z tatą na tygodniowych zakupach ( wielki wózek), przepuściłam starszego pana bo miał raptem chleb i masło, a czekałby z 10 minut i jakaś małą dziewczynkę z chrupkami. No i mówię dość bo nigdy nic nie kupię. wykładamy na kasę, raz że ciężkie, dwa że duszno, gorąco ja się ogólnie źle czuje. I przychodzi wymalowana blondi koło 30? i bardzo oburzona że jej nie przepuszczam. Tata na nią patrzy i się śmieje, ja ją zlewam i słyszę za plecami"nie wychowani ludzie, ja jestem w ciąży" odwaracam się i na nią patrze no płaska jak deska, na co mój tata "ona też " , a ten plastik " to już jest jej problem". rozumiecie to ? Moja mina bezcenna

w57vyx8dubspq12k.png

Ja śpię na brzuchu i póki co nic się nie dzieje odkukać :) A zapiekankę miałam wczoraj z ziemniaczkami, kalafiorkiem,zapiekny ser..mmmmm pychaaaa .A na deser sernik na zimno se machnęłam tak dla "zdrowotności" :) Dobra,zmykam do mopa i będę Was podglądać z doskoku :) Buziole brzuchatki :)

reklama
Mnie ostatnio bardzo nie miła sytuacja spotkała w biedro. Byłam z tatą na tygodniowych zakupach ( wielki wózek), przepuściłam starszego pana bo miał raptem chleb i masło, a czekałby z 10 minut i jakaś małą dziewczynkę z chrupkami. No i mówię dość bo nigdy nic nie kupię. wykładamy na kasę, raz że ciężkie, dwa że duszno, gorąco ja się ogólnie źle czuje. I przychodzi wymalowana blondi koło 30? i bardzo oburzona że jej nie przepuszczam. Tata na nią patrzy i się śmieje, ja ją zlewam i słyszę za plecami"nie wychowani ludzie, ja jestem w ciąży" odwaracam się i na nią patrze no płaska jak deska, na co mój tata "ona też " , a ten plastik " to już jest jej problem". rozumiecie to ? Moja mina bezcenna

w57vyx8dubspq12k.png
Wrrr. Kiedyś bym to olała ale teraz znając mój temperament/hormony to bym zjeb**** tą cizię [emoji36]

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Do góry