reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Sorki że się wcinam ale byłam w toalecie... Myślałam że po kilku dniach uda się coś wycisnąć, nie udało się a na papierze krew taka jaśniutka. dalej nie mam pojęcia co to za plamienia gdyby to był krwiak to by tego więcej było. Mam nadzieję że się nic z tego nie rozwinie :(
Polecam isc do lekarza...moj brat mial plrmienia i byly hemoroidy wewnetrzne ale bratowa miala sladowe ilosci krwi i byl rak jelita grubego..jesli sie to powtarza to trzeba to sprawdzic i tyle

reklama
Ja bym stawiała na pęknięte naczynko bo jak masz problemy z załatwieniem się to przez samo parcie naczynka pękają. Na to można stosowac czopki dla dzieci. Ja na szczęście jeszcze ich nie stosowałam bo po kompletnej zmianie diety zrobilo mi sie lżej

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Ja bym stawiała na pęknięte naczynko bo jak masz problemy z załatwieniem się to przez samo parcie naczynka pękają. Na to można stosowac czopki dla dzieci. Ja na szczęście jeszcze ich nie stosowałam bo po kompletnej zmianie diety zrobilo mi sie lżej

m3sxrjjgqx0e3ml8.png
Po co dla dzieci jak glicerynowe sa bezpieczne a sie nie wchlaniaja wgl

Dwóch ginekologuw twierdziło że mam dużą nadżerke a trzeci powiedział że to jest narosl na bliźnie od usuwania poprzedniej a teraz w ciąży on napeczniała ale przed ciąża też plamiłam krwawilam a nikt nic nie widział. Zglupialam, pewnie to plami z tego czegoś na szyjce ale z kąd mam wiedzieć czy tym razem nie ze środka... Biore duphaston od początku.

Może i być jakaś infekcja. Ja od początku ciąży brałam juz nystatyne i clotrimazolum ostatnio i dzisiaj poprosze o skierowanie na wymaz bo nie ma co strzelać w ciemno

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Dwóch ginekologuw twierdziło że mam dużą nadżerke a trzeci powiedział że to jest narosl na bliźnie od usuwania poprzedniej a teraz w ciąży on napeczniała ale przed ciąża też plamiłam krwawilam a nikt nic nie widział. Zglupialam, pewnie to plami z tego czegoś na szyjce ale z kąd mam wiedzieć czy tym razem nie ze środka... Biore duphaston od początku.
Troche glupia sytuacja [emoji53]

reklama
Do góry