reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Najlepiej wtedy zrobic wymaz z pochwy zeby wiedzieć jakie leki najbardziej pomogą

m3sxrjjgqx0e3ml8.png
A tobie w końcu zrobili czy dopiero będą?

reklama
Najlepiej wtedy zrobic wymaz z pochwy zeby wiedzieć jakie leki najbardziej pomogą

m3sxrjjgqx0e3ml8.png
Aha. Ja czekam na wynik. Ciekawe jak to jest w ciąży. Moja koleżanka miała mieć cesarkę, przez złą cytologie.

Majka- no nic mam nadzieje , że szybko się okaże co i jak, bo jednak niepewność jest najgorsza.

f2w3skjoapwrgv7j.png

W ciazy tsh powinno buc ponizej 2. Do endokrynologa jak najszybciej :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Ja tez mam wlasnie tsh 2,88 i dzwonilam do poloznej to mowila by sobie zalatwic szybko endokrynologa...ale niestety u nas nawet prywatnie czeka sie ok.3tygodni i mam dopiero na 28 listopada.wczesniej sie nie dalo :-( mam nadzieje,ze nic nie bedzie dzidzi przez to.nigdy nie mialam problemow z tarczyca,zawsze tsh max.1,7 a teraz takie cos,ale coz...

uwo9dqk323h73wzt.png

Dzięki Dziewczynki za informacje o Waszym samopoczuciu po cc. Mam nadzieję, że szybko dojdę do siebie, bo bardzo boję się tego skazania na pomoc tylko bliskich, tym bardziej że nie będę mogła karmić piersią ze względu na leki, które przerwałam na czas ciąży a do których muszę jak najszybciej wrócić.

W kwestii spania - zauważyłam, że jeśli wstrzymam się od popołudniowej drzemki to przesypiam całą noc. Czasem nawet nie muszę wstawać na siku. Gorzej w weekendy, kiedy nie idę do pracy i późno wstaję. Wtedy mam problemy z przespaniem całej nocy i dosypiam rano :-)

Dziewczyny w kwestii badań - ja miałam zlecone w większości to samo co Wy i dodatkowo jeszcze poziom witaminy D3 i zelazo. Oba wyszły bardzo niskie dlatego muszę suplementować.
Aha.. przy TSH powyżej 2,5 koniecznie wizyta u endo. Mi wyszło 3,15 i już biore leki.

Miłego dnia Wam życzę i macham do Was łapką z rusztowania ;-) dziś ostatni raz wlazłam na wysokość, teraz już tylko niższe rejony dla bezpieczeństwa :-)

DSC06050a.jpg

Załączniki

• DSC06050a.jpg
    DSC06050a.jpg
    158,6 KB · Wyświetleń: 241
reklama
Do góry