A tobie w końcu zrobili czy dopiero będą?Najlepiej wtedy zrobic wymaz z pochwy zeby wiedzieć jakie leki najbardziej pomogą
reklama
U
użytkownik 16
Gość
Dzisiaj mam wizytę dopiero
Z kąd
Z kąd to wziąć?Ja mogę wam polecić nasiona chia. Całkiem nieźle czyszczą jelita. A do tego pudding z chia jest smaczny, pudding z owocami jako deserek i problem powinien rozwiązać się sam. Spróbujcie...
Emkaa
Fanka BB :)
Aha. Ja czekam na wynik. Ciekawe jak to jest w ciąży. Moja koleżanka miała mieć cesarkę, przez złą cytologie.Najlepiej wtedy zrobic wymaz z pochwy zeby wiedzieć jakie leki najbardziej pomogą
Majka- no nic mam nadzieje , że szybko się okaże co i jak, bo jednak niepewność jest najgorsza.
Emkaa
Ze sklepie nie wiem czy w każdym , ale u mnie w E,lecrerc i w Tesco są.Z kąd
Z kąd to wziąć?
Heda
Kupić w sklepie eco, tesco, czasem Biedronka, zamówić na necie, ma mnóstwo witamin i minerałów i fajnie działa na jelita, poczytaj na necie.Z kąd
Z kąd to wziąć?
klaudusiaNK
Torecan [emoji5]Daj nazwe tego czopka ! Poprawiacza humoru [emoji23]
Ja tez mam wlasnie tsh 2,88 i dzwonilam do poloznej to mowila by sobie zalatwic szybko endokrynologa...ale niestety u nas nawet prywatnie czeka sie ok.3tygodni i mam dopiero na 28 listopada.wczesniej sie nie dalo :-( mam nadzieje,ze nic nie bedzie dzidzi przez to.nigdy nie mialam problemow z tarczyca,zawsze tsh max.1,7 a teraz takie cos,ale coz...W ciazy tsh powinno buc ponizej 2. Do endokrynologa jak najszybciej :-)
madireiro
Dzięki Dziewczynki za informacje o Waszym samopoczuciu po cc. Mam nadzieję, że szybko dojdę do siebie, bo bardzo boję się tego skazania na pomoc tylko bliskich, tym bardziej że nie będę mogła karmić piersią ze względu na leki, które przerwałam na czas ciąży a do których muszę jak najszybciej wrócić.
W kwestii spania - zauważyłam, że jeśli wstrzymam się od popołudniowej drzemki to przesypiam całą noc. Czasem nawet nie muszę wstawać na siku. Gorzej w weekendy, kiedy nie idę do pracy i późno wstaję. Wtedy mam problemy z przespaniem całej nocy i dosypiam rano :-)
Dziewczyny w kwestii badań - ja miałam zlecone w większości to samo co Wy i dodatkowo jeszcze poziom witaminy D3 i zelazo. Oba wyszły bardzo niskie dlatego muszę suplementować.
Aha.. przy TSH powyżej 2,5 koniecznie wizyta u endo. Mi wyszło 3,15 i już biore leki.
Miłego dnia Wam życzę i macham do Was łapką z rusztowania ;-) dziś ostatni raz wlazłam na wysokość, teraz już tylko niższe rejony dla bezpieczeństwa :-)
W kwestii spania - zauważyłam, że jeśli wstrzymam się od popołudniowej drzemki to przesypiam całą noc. Czasem nawet nie muszę wstawać na siku. Gorzej w weekendy, kiedy nie idę do pracy i późno wstaję. Wtedy mam problemy z przespaniem całej nocy i dosypiam rano :-)
Dziewczyny w kwestii badań - ja miałam zlecone w większości to samo co Wy i dodatkowo jeszcze poziom witaminy D3 i zelazo. Oba wyszły bardzo niskie dlatego muszę suplementować.
Aha.. przy TSH powyżej 2,5 koniecznie wizyta u endo. Mi wyszło 3,15 i już biore leki.
Miłego dnia Wam życzę i macham do Was łapką z rusztowania ;-) dziś ostatni raz wlazłam na wysokość, teraz już tylko niższe rejony dla bezpieczeństwa :-)
Załączniki
reklama
Może jakimś cudem trafię na kogoś takiego.Aha. Ja czekam na wynik. Ciekawe jak to jest w ciąży. Moja koleżanka miała mieć cesarkę, przez złą cytologie.
Majka- no nic mam nadzieje , że szybko się okaże co i jak, bo jednak niepewność jest najgorsza.
Rozejżę się za nasionkami