reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Apropo ćwiczeń. Jeśli przed ciąża nie cwiczylam, ale byłam w ruchu, dużo spacerów, to teraz mogę zacząć jakieś ćwiczenia dla ciężarnych jeśli czuje się świetnie i nic mi nie dolega?

8p3os65g3k9y4h3n.png

reklama
A może zapiszcie się na takie zajęcia fitness dla kobiet w ciąży
U mnie są w każdej siłowni i fitness clubie. Fajna sprawa . Nikt nie zrobi sobie krzywdy i można poznać nowe osoby .

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie od rana silny ból nerki co to może być?

svchs65gg8talrm7.png
A mocno boli? A moze oltonod kregoslupa?
Też się nad tym zastanawiam... Przydałoby się wprowadzić ćwiczenia :-)

Ja mam zamiar zaczac ze wzgledu na kregislup. Delikatnie. Bez cwiczen na brzuch. Ale na grzbiet i miednice

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

A mocno boli? A moze oltonod kregoslupa?

Ja mam zamiar zaczac ze wzgledu na kregislup. Delikatnie. Bez cwiczen na brzuch. Ale na grzbiet i miednice

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Ja myślałam nad stepperem i rowerkiem w domu... Z kręgosłupem problemów nie mam co prawda, ale panicznie boję się, że dużo przytyję. W pierwszej ciąży przybrałam 39kg. Ale tak to u mnie jest jak rzucam palenie, zawsze tyje. Dlatego tym razem chciałabym zapanować nad tym i nie nabrać zbędnych kilogramów :-)

reklama
Ja przybrałam prawie 30 kilo, z czego jeszcze 10 zostało mi do zrzucenia do wagi sprzed ciąży. I jeszcze dycha, by się przydała, żebym się czuła w miarę dobrze w swoim ciele, więc na tą chwilę, mam 20 kilo za dużo. I pilnuje się teraz od początku, a i tak już 0,5 kg na plus [emoji21]

8p3os65g3k9y4h3n.png

Do góry