reklama
KaSia86
Fanka BB :)
Emkaa
A może zapiszcie się na takie zajęcia fitness dla kobiet w ciąży
U mnie są w każdej siłowni i fitness clubie. Fajna sprawa . Nikt nie zrobi sobie krzywdy i można poznać nowe osoby .
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie są w każdej siłowni i fitness clubie. Fajna sprawa . Nikt nie zrobi sobie krzywdy i można poznać nowe osoby .
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kum
A mocno boli? A moze oltonod kregoslupa?A u mnie od rana silny ból nerki co to może być?
Ja mam zamiar zaczac ze wzgledu na kregislup. Delikatnie. Bez cwiczen na brzuch. Ale na grzbiet i miednice
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Tulka kasia mysle ze delikatne cwiczenia nie zaszkodza ale jesli nie cwiczylyscie wczesniej to moze lepiej zaczekajcie do wizyty u lekarza i zapytajcie
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
KaSia86
Ja myślałam nad stepperem i rowerkiem w domu... Z kręgosłupem problemów nie mam co prawda, ale panicznie boję się, że dużo przytyję. W pierwszej ciąży przybrałam 39kg. Ale tak to u mnie jest jak rzucam palenie, zawsze tyje. Dlatego tym razem chciałabym zapanować nad tym i nie nabrać zbędnych kilogramów :-)A mocno boli? A moze oltonod kregoslupa?
Ja mam zamiar zaczac ze wzgledu na kregislup. Delikatnie. Bez cwiczen na brzuch. Ale na grzbiet i miednice
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Anka nie mam pojecie co to moze byc...
Kasia 39?? Wspolczuje dla mnie 23 to byl koszmar!
Kasia 39?? Wspolczuje dla mnie 23 to byl koszmar!
reklama
Tulka
Ja przybrałam prawie 30 kilo, z czego jeszcze 10 zostało mi do zrzucenia do wagi sprzed ciąży. I jeszcze dycha, by się przydała, żebym się czuła w miarę dobrze w swoim ciele, więc na tą chwilę, mam 20 kilo za dużo. I pilnuje się teraz od początku, a i tak już 0,5 kg na plus [emoji21]