reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Z ćwiczeniami lepiej zaczekać na wizytę u lekarza jeśli wcześniej się nie ćwiczyło.
Rowerek i steper w ciąży odradzany. Zbyt duży ucisk i za dużo podskoków.

Ja ćwiczę teraz tylko w domu 3 razy w tyg. Głownie nogi, grzbiet,poslady i ręce. Wszystkie ćwiczenia muszą być spokojne, na małym obciążeniu lub tylko na obciążeniu własnego ciała. Zakaz robienia jakichkolwiek ćwiczeń na brzuch i zrezygnujcie z ćwiczeń gdy trzeba leżeć na plecach je wykonując. No i tętno nie powinno w trakcie ćwiczeń przekraczać 140, co akurat jest trudne bo przy bardziej zaawansowanej ciąży wejście kilka schodków powoduje juz 150 :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny. Czy przyjmiecie mnie do swojego grona? Tak sobie Was podczytuję i postanowiłam dołączyć :) Nie byłam jeszcze u gina ale dwa testy i beta chyba wystarczą.

Trzeba istawic sygnature w apce jesli piszesz z apki.mi sie otworzyla. Wklajalam link z sewaczek.pl

Tu wiekszosc keszcze bez wizyt u lekarza takze luz. Albo czekaja na kolejne

Ja bym nie robila rzadnych podskokow ani stepera. Ale to trzeba wczuc sie w siebie.np jazda na roqerze nie zakazana ale ja nie moglam bo mnie brzuch bolal. Basen bardzo dobry i na wage i na ciaze. Ja na razie cwiczenia w domu. Nie lubie chodzic na basen na jesieni..

Ja nie przytylam w pierwszej ciazy. Mialam plus 14 przed porodem. Tydzien po porodzie waga sprzed ciazy. Teraz chyba bedzie gorzej.. Mam ssanie straszne... Ale postanowilam ze nie bede jesc slodyczy.. Zobaczymy ile wytrzymam :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Dziewczyny mam winowajce bólu nerki! Brak nawodnienia...
Niestety nie piłam tyle ile trzeba nawodnilam się 3 litrami wody i ból ustąpił.

Witaj Anulka :)

svchs65gg8talrm7.png

Do góry