reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
dziewczyny mnie wczoraj przy kichaniu czy smarkami tak bolały jajniki właściwie to tak strasznie kulo czy się niepokoić ?

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png
Ja mam takie bóle jak się zerwę a przy kichaniu podkurczam nogi albo siadam i się lekko pochylam do przodu żeby tego nie było.

W pierwszej ciazy bylam na usg. Rewelacyjny czlowiek, przyjmuje zaklady o plec. Jak mowi co bedzie i ktos powie, ze moze jednak jeszcze nie to o tysiac sie zaklada. Podobno odwaznego nie ma.

Bellax, a ty z Łodzi jestes?

60km mam do Łodzi ;) no to super. mnie umawiał chłopak więc nawet nie wiem ;) ale mój Michał jest zachwycony mówi że już umawiajac na wizyte bardzo rzeczowy, życzliwy i wgl ;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Kurcze a ja nie wiem co zrobić. U mnie na prenatalne czeka się 2 -3 tyg. Na ostatniej wizycie lekarz nic nie mówił na ten temat. Następna będzie w przyszły czwartek czyli już w 12 tygodniu. Nie wiem co robić. Czy się zapisywać czy pogadać z lekarzem.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze a ja nie wiem co zrobić. U mnie na prenatalne czeka się 2 -3 tyg. Na ostatniej wizycie lekarz nic nie mówił na ten temat. Następna będzie w przyszły czwartek czyli już w 12 tygodniu. Nie wiem co robić. Czy się zapisywać czy pogadać z lekarzem.

a co ma twój gin do tego? każdy gin mówi co innego. jeden jest za, drugi mówi że jak nie masz 35 lat to po co ;) mój wręcz nalegał żebym się gdzieś zapisała. To są nasze maleństwa a takie badanie może pomóc ocalił mu życie;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Ja też miałam ten problem ale wiem że moja gin ma sprzęt do 3/4d. Jak nie bedzie chciała czy nie będzie miała czasu to zapisze się na inny termin.

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

a co ma twój gin do tego? każdy gin mówi co innego. jeden jest za, drugi mówi że jak nie masz 35 lat to po co ;) mój wręcz nalegał żebym się gdzieś zapisała. To są nasze maleństwa a takie badanie może pomóc ocalił mu życie;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png
Po prostu myślałam że coś ma. Chyba mam prawo nie wiedzieć skoro jestem pierwszy raz w ciąży [emoji4]

reklama
Do góry