zielinka
Fanka BB :)
U mnie to najtaniej. Wszędzie wokół 350Jena czemu wy tyle płacicie? U nas połówkowe + 3D 150zł wszystko pomierzą i płytę dadzą
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to najtaniej. Wszędzie wokół 350Jena czemu wy tyle płacicie? U nas połówkowe + 3D 150zł wszystko pomierzą i płytę dadzą
Ja mam takie bóle jak się zerwę a przy kichaniu podkurczam nogi albo siadam i się lekko pochylam do przodu żeby tego nie było.dziewczyny mnie wczoraj przy kichaniu czy smarkami tak bolały jajniki właściwie to tak strasznie kulo czy się niepokoić ?
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
60km mam do Łodzi no to super. mnie umawiał chłopak więc nawet nie wiem ale mój Michał jest zachwycony mówi że już umawiajac na wizyte bardzo rzeczowy, życzliwy i wgl
a co ma twój gin do tego? każdy gin mówi co innego. jeden jest za, drugi mówi że jak nie masz 35 lat to po co mój wręcz nalegał żebym się gdzieś zapisała. To są nasze maleństwa a takie badanie może pomóc ocalił mu życieKurcze a ja nie wiem co zrobić. U mnie na prenatalne czeka się 2 -3 tyg. Na ostatniej wizycie lekarz nic nie mówił na ten temat. Następna będzie w przyszły czwartek czyli już w 12 tygodniu. Nie wiem co robić. Czy się zapisywać czy pogadać z lekarzem.
Ja też miałam ten problem ale wiem że moja gin ma sprzęt do 3/4d. Jak nie bedzie chciała czy nie będzie miała czasu to zapisze się na inny termin.Kurcze a ja nie wiem co zrobić. U mnie na prenatalne czeka się 2 -3 tyg. Na ostatniej wizycie lekarz nic nie mówił na ten temat. Następna będzie w przyszły czwartek czyli już w 12 tygodniu. Nie wiem co robić. Czy się zapisywać czy pogadać z lekarzem.
Po prostu myślałam że coś ma. Chyba mam prawo nie wiedzieć skoro jestem pierwszy raz w ciąży [emoji4]a co ma twój gin do tego? każdy gin mówi co innego. jeden jest za, drugi mówi że jak nie masz 35 lat to po co mój wręcz nalegał żebym się gdzieś zapisała. To są nasze maleństwa a takie badanie może pomóc ocalił mu życie
Mój właśnie tego nie ma więc muszę zupełnie w innym miejscu. [emoji46]Ja też miałam ten problem ale wiem że moja gin ma sprzęt do 3/4d. Jak nie bedzie chciała czy nie będzie miała czasu to zapisze się na inny termin.
też jestem 1 raz nie odbierz poprzedniego wpisu negatywnie w mojej głowie miał pozytywny wydźwięk.Po prostu myślałam że coś ma. Chyba mam prawo nie wiedzieć skoro jestem pierwszy raz w ciąży [emoji4]