reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja np. w pierwszej ciazy ruchy poczulam w 21 tygodniu. Strasznie mi sie to dluzylo.

Zapisalam sie na usg genetyczne. W Łodzi jest dr Dudarewicz nazywany "Bogiem usg" jak on powie, ze jest dobrze to tak jest. Cena ciazy blizniaczje dobila mnie [emoji53]

jw też ro niego ;) kiedy idziesz?

w57vyx8d0y5gtqc5.png

reklama
Nadrobiłam Was [emoji2]

Monya81 dzięki, jesteś kopalnią wiedzy o sprzętach dziecięcych [emoji6]

Fajnie, że piszecie o swoich porodach, to jest bardzo ciekawe! Jasne, że nie ma dwóch takich samych historii. Ale można poczytać że takie dobre porody też są, nie ma co demonizować.

Ja będę robić plan porodu, mam znajomą położną z powołaniem. A wiadomo, że życie pokaże swoje i trzeba się dostosować. Z tym planem chodzi chyba o to, żeby być świadomym różnych opcji i wiedzieć czego się chce i jakie są nasze prawa. Zobaczymy jak się to sprawdzi [emoji110]

Mam wizytę dzisiaj o 15.30! [emoji7] to już druga. Mój gin na każdej pokazuje na chwilę 3d.
I L4 wystawia co wizytę.

Dobrego dnia, u nas wyszło słońce!

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Do góry