reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziękuję [emoji4] mam nadzieję że to rzeczywiście ten drugi etap bo odchodzę od zmysłów . Mam nadzieję Klaudusia ze to u mnie to tez były wzdęcia . Justyna ja też teraz trochę inaczej jem, ale jeszcze tydzień temu miałam brzucholek [emoji53]

reklama
Dziękuję [emoji4] mam nadzieję że to rzeczywiście ten drugi etap bo odchodzę od zmysłów . Mam nadzieję Klaudusia ze to u mnie to tez były wzdęcia . Justyna ja też teraz trochę inaczej jem, ale jeszcze tydzień temu miałam brzucholek [emoji53]

Moja mama mówi że mogła z ciebie woda zejść.

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Ja tez miałam już naprawdę duży a teraz jakby go wessalo [emoji32] aż nie do uwierzenia no ale . . Wole nie świrować bo wizyta dopiero w przyszły czwartek

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Anulka spokojnie!! Zeszlo ci wzdecie i tyle. Nasza macica jest teraz wielkosci jablka i nie musisz miec brzucha. Mi te wywalilo troche brzuch wczesniej a teraz bez zmian. Mdlosci mam mniejsze o wiele. Tez stracilam ciaze i tez latwo wlacza mi sie faza ale nie ma powodu!! Tylko spokoj moze nas uratowac!! Brzuch mnie juz nie boli, to normalne. Mam nadzieje ze jak za tydzien zaczne 13 tc to mdlosci sie calkiem skoncza i bede sie czula lepiej. Owszem ciagle wraca mysl a moze cos nie tak???? Ale przeciez nie bede chodzic do lekarza co tydzien i dpstawac paranoi.. Za 9dni wizyta.. Trzeba cierpliwosci.

6t i 3dni to jest 7 tydzien ciazy.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

No właśnie Kum staram się nie schizowac ale mi nie wychodzi [emoji53] Emkaa staram się nie jechać do szpitala bo dopiero co byłam na Sorze ( tydzień temu) z bólem i boję się że nie będą mnie traktować poważnie. ..
Ściągam mamę na kawę [emoji4] mam nadzieję że pomoże psychicznie [emoji4]

Dziewczyny straszycie... czasem to aż wole nie czytac bo sama sobie wmawiam "wasze dolegliwosci" ... skad ten pesymizm? gdzie pozytywne nastawienie ze wszystko jest okej, maluchy zdrowe?
wiadomo, trzeba na siebie uważac bo dba sie teraz nie tylko o siebie ale i malenstwo ale moim zdaniem przesada w żadną strone nie jest dobra...

Dziewczyny straszycie... czasem to aż wole nie czytac bo sama sobie wmawiam "wasze dolegliwosci" ... skad ten pesymizm? gdzie pozytywne nastawienie ze wszystko jest okej, maluchy zdrowe?
wiadomo, trzeba na siebie uważac bo dba sie teraz nie tylko o siebie ale i malenstwo ale moim zdaniem przesada w żadną strone nie jest dobra...
Przesada nie . Zgadzam się z Tobą, ale to jest tylko strach. Na co dzień jestem optymistką ale po trzech straconych ciazach w tej kwestii przestałam być. .. przepraszam ale uważam że takie forum jest też po to aby przeczytać zwykle " nie martw się, będzie dobrze, ja też tak mam".

Przesada nie . Zgadzam się z Tobą, ale to jest tylko strach. Na co dzień jestem optymistką ale po trzech straconych ciazach w tej kwestii przestałam być. .. przepraszam ale uważam że takie forum jest też po to aby przeczytać zwykle " nie martw się, będzie dobrze, ja też tak mam".

Dziewczyny ja Was podziwiam, nigdy nie straciłam dzidziusia i nawet do głowy mi nie przychodzi co wtedy musiałyście czuć. Teraz będzie dobrze, trzymam za Was kciuki!

reklama
Do góry