Anulka.
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez miałam już naprawdę duży a teraz jakby go wessalo [emoji32] aż nie do uwierzenia no ale . . Wole nie świrować bo wizyta dopiero w przyszły czwartek
Przesada nie . Zgadzam się z Tobą, ale to jest tylko strach. Na co dzień jestem optymistką ale po trzech straconych ciazach w tej kwestii przestałam być. .. przepraszam ale uważam że takie forum jest też po to aby przeczytać zwykle " nie martw się, będzie dobrze, ja też tak mam".Dziewczyny straszycie... czasem to aż wole nie czytac bo sama sobie wmawiam "wasze dolegliwosci" ... skad ten pesymizm? gdzie pozytywne nastawienie ze wszystko jest okej, maluchy zdrowe?
wiadomo, trzeba na siebie uważac bo dba sie teraz nie tylko o siebie ale i malenstwo ale moim zdaniem przesada w żadną strone nie jest dobra...
Dziewczyny ja Was podziwiam, nigdy nie straciłam dzidziusia i nawet do głowy mi nie przychodzi co wtedy musiałyście czuć. Teraz będzie dobrze, trzymam za Was kciuki!