Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ja mam duzo bialego ale w sobote Pani Gin powiedziała ze to dobrze bo to taka ochrona przed infekcjami :-)Ja mam masę śluzu i przezroczystego i białego. Nadprodukcja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam duzo bialego ale w sobote Pani Gin powiedziała ze to dobrze bo to taka ochrona przed infekcjami :-)Ja mam masę śluzu i przezroczystego i białego. Nadprodukcja.
Z Siedlec do Wawy ponad 80km ale tak z tych Siedlec;-)Tych Siedlcach pod Warszawą?
Wymaz z antybiogramem rozwiaze problem..Z Siedlec do Wawy ponad 80km ale tak z tych Siedlec;-)
Ja sie męczę z infekcją pochwy. Nystatyna pomogla na miesiac. Teraz brałam Clotrimazolum globulki z marnym skutkiem. Musze chyba zrobic badanie czystości bo takie strzelanie lekami do niczego nie prowadzi[emoji20]
Jak przy owulacji ?Te kremowe/białe do tej pory też cały czas miałam ale ten jest inny. Całkiem przezroczysty, ciągnący się.
Niby tak chociaż ja przy owulacji nie miałam takiego ale spotkałam się z określeniem że śluz jest jak białko kurzego jajka i właśnie taki teraz mam i wydaje mi się że dziwnie dużo go.Jak przy owulacji ?
Ja bym się nie przejmowała :-) sluz to dobra rzecz, chroni nas wiec lepiej jak jest niz go nie ma.Niby tak chociaż ja przy owulacji nie miałam takiego ale spotkałam się z określeniem że śluz jest jak białko kurzego jajka i właśnie taki teraz mam i wydaje mi się że dziwnie dużo go.
Zgadzam się. Mi lekarz mówił , że to sprawka hormownów , które odpowiedzialne są za podtrzymywanie ciąży i przygotowanie organizmu na przyjście dziecka.Ja bym się nie przejmowała :-) sluz to dobra rzecz, chroni nas wiec lepiej jak jest niz go nie ma.
To tak jak u mnie. Duzo tego.Ja mam masę śluzu i przezroczystego i białego. Nadprodukcja.
Ja taki mialam w zeszlym tygodniu...to tak jak slyz plodny jak kisiel ciagnacy...Te kremowe/białe do tej pory też cały czas miałam ale ten jest inny. Całkiem przezroczysty, ciągnący się.