reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Czesc Dziewczynki :) O matko, Was nadrobić od wczoraj, to nie lada wyczyn :D Ale to tylko pozytywnie, ze forum nasze takie aktywne :) ja wczoraj byłam caly dzien poza domem, zakupy itp. Kupiłam kurtkę na zimę synkowi z Zary i prawie 200 zł kosztowała, fuck. No ale jest przepiękna i ciepła, wypchana kaczym puchem :)

Zając ojejku, jakie cudne pierwsze ubranka :) to jedyne co najbardziej zapamiętam z nadrabiania, hihi.

Emka mnie tez się bardzo ten stokke o którym pisalas podoba,jest cudowny! Ale niestety ja mieszkam na wsi, droga piaskowa i nie ma szans na taki wózek :(

Dziewczynki gdzie te fotki brzuszków? ja nic nie widzę :(

Witam nowe Mamusie czerwcowe :D

reklama
Jutro i ja dołączę fotkę swojego bebzonka bo dzisiaj to już nie ma sensu. Juz po obiadku i wygladam jak w 7 miesiącu;-)

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Mam pytanko. Zdaża się wam mieć dużo takiego rozciągliwego, przezroczystego śluzu? Bo ja się trochę zalatałam, rozbolały mnie plecy i zauważyłam najpierw różowy ten śluz, potem z jakby starą krwią a dalej już cała masa tego właśnie śluzu. Wzielam nospe i leżę. Taki śluz jest normalny? Do tej pory miałam bardziej mleczny, kremowy.

W pewnym sensie jesteś przyzwyczajona. Ja od 10lat najdłużej nie widziałam się z mężem 2 dni.. [emoji5]

f2w3skjoapwrgv7j.png
Ja od 7 lat razem 3 miesiace po slubie najdluzsza rozłaka to weekend jak ja jade do Rodzicow w Maz zostaje w pracy :-) ale sa dni ze sie prawie nie widzimy bo wychodzi z domu przed 5 wraca kolo 20 a teraz to zdarza mi sie o tej porze spac :p nie wyobrazam sobie dluzszej rozlaki, wspolczuje Wam dziewczyny, musi byc Wam ciezko :-(

m3sx9jcg8o411yy9.png

Mam pytanko. Zdaża się wam mieć dużo takiego rozciągliwego, przezroczystego śluzu? Bo ja się trochę zalatałam, rozbolały mnie plecy i zauważyłam najpierw różowy ten śluz, potem z jakby starą krwią a dalej już cała masa tego właśnie śluzu. Wzielam nospe i leżę. Taki śluz jest normalny? Do tej pory miałam bardziej mleczny, kremowy.
Ja mam masę śluzu i przezroczystego i białego. Nadprodukcja.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Czesc Dziewczynki :) O matko, Was nadrobić od wczoraj, to nie lada wyczyn :D Ale to tylko pozytywnie, ze forum nasze takie aktywne :) ja wczoraj byłam caly dzien poza domem, zakupy itp. Kupiłam kurtkę na zimę synkowi z Zary i prawie 200 zł kosztowała, fuck. No ale jest przepiękna i ciepła, wypchana kaczym puchem :)

Zając ojejku, jakie cudne pierwsze ubranka :) to jedyne co najbardziej zapamiętam z nadrabiania, hihi.

Emka mnie tez się bardzo ten stokke o którym pisalas podoba,jest cudowny! Ale niestety ja mieszkam na wsi, droga piaskowa i nie ma szans na taki wózek :(

Dziewczynki gdzie te fotki brzuszków? ja nic nie widzę :(

Witam nowe Mamusie czerwcowe :D
Jak cofniesz forum to jest ossobny watek ze zdjeciami [emoji4]

Załączniki

• Screenshot_2016-11-13-16-12-20.png
    Screenshot_2016-11-13-16-12-20.png
    92,4 KB · Wyświetleń: 80
Do góry