reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Czesc Dziewczynki :) O matko, Was nadrobić od wczoraj, to nie lada wyczyn :D Ale to tylko pozytywnie, ze forum nasze takie aktywne :) ja wczoraj byłam caly dzien poza domem, zakupy itp. Kupiłam kurtkę na zimę synkowi z Zary i prawie 200 zł kosztowała, fuck. No ale jest przepiękna i ciepła, wypchana kaczym puchem :)

Zając ojejku, jakie cudne pierwsze ubranka :) to jedyne co najbardziej zapamiętam z nadrabiania, hihi.

Emka mnie tez się bardzo ten stokke o którym pisalas podoba,jest cudowny! Ale niestety ja mieszkam na wsi, droga piaskowa i nie ma szans na taki wózek :(

Dziewczynki gdzie te fotki brzuszków? ja nic nie widzę :(

Witam nowe Mamusie czerwcowe :D

reklama
Jutro i ja dołączę fotkę swojego bebzonka bo dzisiaj to już nie ma sensu. Juz po obiadku i wygladam jak w 7 miesiącu;-)

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Mam pytanko. Zdaża się wam mieć dużo takiego rozciągliwego, przezroczystego śluzu? Bo ja się trochę zalatałam, rozbolały mnie plecy i zauważyłam najpierw różowy ten śluz, potem z jakby starą krwią a dalej już cała masa tego właśnie śluzu. Wzielam nospe i leżę. Taki śluz jest normalny? Do tej pory miałam bardziej mleczny, kremowy.

W pewnym sensie jesteś przyzwyczajona. Ja od 10lat najdłużej nie widziałam się z mężem 2 dni.. [emoji5]

f2w3skjoapwrgv7j.png
Ja od 7 lat razem 3 miesiace po slubie najdluzsza rozłaka to weekend jak ja jade do Rodzicow w Maz zostaje w pracy :-) ale sa dni ze sie prawie nie widzimy bo wychodzi z domu przed 5 wraca kolo 20 a teraz to zdarza mi sie o tej porze spac :p nie wyobrazam sobie dluzszej rozlaki, wspolczuje Wam dziewczyny, musi byc Wam ciezko :-(

m3sx9jcg8o411yy9.png

Mam pytanko. Zdaża się wam mieć dużo takiego rozciągliwego, przezroczystego śluzu? Bo ja się trochę zalatałam, rozbolały mnie plecy i zauważyłam najpierw różowy ten śluz, potem z jakby starą krwią a dalej już cała masa tego właśnie śluzu. Wzielam nospe i leżę. Taki śluz jest normalny? Do tej pory miałam bardziej mleczny, kremowy.
Ja mam masę śluzu i przezroczystego i białego. Nadprodukcja.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Czesc Dziewczynki :) O matko, Was nadrobić od wczoraj, to nie lada wyczyn :D Ale to tylko pozytywnie, ze forum nasze takie aktywne :) ja wczoraj byłam caly dzien poza domem, zakupy itp. Kupiłam kurtkę na zimę synkowi z Zary i prawie 200 zł kosztowała, fuck. No ale jest przepiękna i ciepła, wypchana kaczym puchem :)

Zając ojejku, jakie cudne pierwsze ubranka :) to jedyne co najbardziej zapamiętam z nadrabiania, hihi.

Emka mnie tez się bardzo ten stokke o którym pisalas podoba,jest cudowny! Ale niestety ja mieszkam na wsi, droga piaskowa i nie ma szans na taki wózek :(

Dziewczynki gdzie te fotki brzuszków? ja nic nie widzę :(

Witam nowe Mamusie czerwcowe :D
Jak cofniesz forum to jest ossobny watek ze zdjeciami [emoji4]

Załączniki

• Screenshot_2016-11-13-16-12-20.png
    Screenshot_2016-11-13-16-12-20.png
    92,4 KB · Wyświetleń: 74
Do góry