reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mam od wczoraj takie bole jak na miesiaczke ze az czasem na nogi promieniuje i na plecy..jakis czas nie mialam tych boli..a od wczoraj znowu nawet jak leze...mam nadzieje ze to macica sie rozciaga..bo sie troche boje...

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Ja dopiero pisałam że nic mnie nie boli i też się tym martwię. Dziś w nocy mnie tak w dole brzucha ciaglo że aż się budziłam. Bardziej z prawej strony. Teraz czuje taka ciężkośc może nie jak ból miesiaczkowy ale czuję czasem mniej czasem bardziej że coś ciągnie w podbrzuszu. Naogladalam się zdjęć niektórych waszych brzuszków takich okrągłych że aż nie do uwierzęnia a ja nie mam jeszcze nic a to już 12 tydzień. Wiecie taka obsesja wszystko mnie stresuje...

p19ucsqv323yhns8.png

Ja dopiero pisałam że nic mnie nie boli i też się tym martwię. Dziś w nocy mnie tak w dole brzucha ciaglo że aż się budziłam. Bardziej z prawej strony. Teraz czuje taka ciężkośc może nie jak ból miesiaczkowy ale czuję czasem mniej czasem bardziej że coś ciągnie w podbrzuszu. Naogladalam się zdjęć niektórych waszych brzuszków takich okrągłych że aż nie do uwierzęnia a ja nie mam jeszcze nic a to już 12 tydzień. Wiecie taka obsesja wszystko mnie stresuje...

p19ucsqv323yhns8.png
Czasami bardzo długo nie widać brzuszka. Wyluzuj się! [emoji4] na pewno wszystko jest dobrze. Ja mam duży brzuszek ale jakoś mnie to nie cieszy [emoji23] ale takie uroki. Wszystko na pewno jest dobrze. Hormony buzują

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam popatrzylam na Wasze brzuszki i ja mimo 8.3 tez juz mam, ale mam caly w siniakach wiec nie pokazuje :-(
Co do bolu brzucha, mi ostatnie dwa dni tez ciagnie, kluje, boli... Ale mdlosci nie mam juz wcale.

I ja dołączam do kłujących i pobolewających brzuszków ale stosunkowo niedawno byłam w ciąży (2 lata temu :) i pamiętam ze było identycznie czyli wszystko ok tak musi być. Mi wczoraj przyszły wyniki moczu i wyszły liczne bakterie mam nadzieję że to tylko źle pobrana próbka i posiew wyjdzie bez beakterii.

Leniwej niedzieli Mamusie :)

svchs65gg8talrm7.png

Ja pisalam ze nic mi nie jest a od paru dni lapia mnie takie mdlosci ze jak nie zjem czegokolwiek to nie wiem co by bylo. Wynika z tego ze musze zjesc cokolwiek w odstepie 2 godzin od poprzedniego posilku.
Moj maz mnie rozpoeszcza od rana :-) najpoerw sniadanie do lozka ( 7 lat czekalam !!! Chce byc w permanentnej ciazy ;-) ) teraz robi pizze :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja narazie nie narzekam. Sama wystraszyłam się ze pojadę do szpitala bo zwracalam cokolwiek zjadłam i byłam ledwo żywa, ale o dziwo jest lepiej. Ciśnienie niskie ale dzisiaj widzę się z tesciową wiec ona już temu zaradzi nawet bez zbędnych starań [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

p19ucsqv323yhns8.png
W pierwszej ciąży na USG połówkowe szlam z płaskim brzuchem 19tc.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Ja pisalam ze nic mi nie jest a od paru dni lapia mnie takie mdlosci ze jak nie zjem czegokolwiek to nie wiem co by bylo. Wynika z tego ze musze zjesc cokolwiek w odstepie 2 godzin od poprzedniego posilku.
Moj maz mnie rozpoeszcza od rana :-) najpoerw sniadanie do lozka ( 7 lat czekalam !!! Chce byc w permanentnej ciazy ;-) ) teraz robi pizze :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Wlasnie mi sie przypomnialo, ze ja w ciazy przytyla 9kg, a moj ma 11kg ;) a zachcianki mial lepsze niz ja.

Do góry