Daktyl2016
Fanka BB :)
Majka a niech sobie gadaja! Tyle ich, a to Wy znacie prawde.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak bede we wtorek na wizycie to bedzie 11t4d z tego co mi wychodziWidziałam że masz termin na 3 czerwca z usg, ja mam na 4 wg usg. Więc jesteśmy prawie tak samo, w takim razie też już kończysz 11 tydzień prawda? Czy coś pomieszalam. W takim razie jeśli masz usg jakoś po niedzieli to już będzie w trakcie 12 tygodnia więc pewnie można zrobić prenatalne
Nie krwawisz? Nie boli cie ani jajniki ani macica? Ja bym poobserwowała. Nie rób dzisiaj nic ciezkiego tylko leż. Jak sie dowiedzialam że mam tą torbiel to moja gin powiedziała ze jak zacznę krwawic! na czerwono to do szpitala. A kazde plamienie najpierw obserwować trzeba. Jak objawy nie ustępują przez dzień to wtedy do szpitala.Dziewczyny mam pytanie wczoraj wieczorem dosyć nagle zaczęłam czuć bóle na moje oko nerki takie trochę wyżej niż w obrębie ledzwiowym i jak się położyłam to przeszło po paru minutach teraz jak wstałam to czuję tylko odcinek ledzwiowy właśnie i tak się zastanawiam czy jechać do lekarza dzisiaj czy czekać dwa tygodnie do wizyty?
często niestety w ciąży zdarzają się bóle nerek. Pracują na zwiększonych obrotach. Ja ogólnie mam problemy z nerkami i pojechałam do lekarza. okazało się że wszystko oki, ale kazał obserwować i gdyby ból był częsty i bardzo bolesny to mam znów przyjechać może narazie po obserwujDziewczyny mam pytanie wczoraj wieczorem dosyć nagle zaczęłam czuć bóle na moje oko nerki takie trochę wyżej niż w obrębie ledzwiowym i jak się położyłam to przeszło po paru minutach teraz jak wstałam to czuję tylko odcinek ledzwiowy właśnie i tak się zastanawiam czy jechać do lekarza dzisiaj czy czekać dwa tygodnie do wizyty?
Niech myślą co chcą. Ludzie zawsze będą myśleć i oceniać. Takie życie.Mi też jest ciężko odejść, bo lubię swoją pracę. Poza tym nie mam pojęcia jak powiedzieć swojemu dyrektorowi że jestem w ciąży... Przez to 500+ ludzie na trzecie dziecko patrzą jakbym zrobiła je dla pieniędzy [emoji19] U nas od września 4 dziewczyny zaciążyły, ja jestem 5 [emoji12] Szczerze to nie wyobrażam sobie siedzenia w domu, tym bardziej, chłopcy chodzą do szkoły i przedszkola i bym opiekowała się psem [emoji12]
Dokladnie! Wrecz brakuje mi dnia [emoji6]Niech myślą co chcą. Ludzie zawsze będą myśleć i oceniać. Takie życie.
Zazdroszcze jak ktoś mówi , ze nie miał by co robić w domu, bo ja jak zaprowadzam córkę, jak mam dzień wolny to nie odpoczne nawet na chwile, pranie , prasowanie , obiad itd. Jak dla mnie w domu nigdy się nie nudzi.