reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Chyba się nie udało. Podpowiedź mi jeszcze jak stworze suwaczek pojawia mi się kilka różnych kodów który mam skopiować i wkleić do sygnatury? Ten pierwszy czy np HTML?
Pierwszy z góry jest dobry na forum [emoji2]
Na telefonie w apce trzeba wstawić osobno, jako sygnatura własna. Tej z komputera na tel nie widać [emoji6]
I nie przejmujcie się jak nie będą dokładnie pokazywać, dni się zmieniają skokowo, czasem co trzy dni.

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Pierwszy z góry jest dobry na forum [emoji2]
Na telefonie w apce trzeba wstawić osobno, jako sygnatura własna. Tej z komputera na tel nie widać [emoji6]
I nie przejmujcie się jak nie będą dokładnie pokazywać, dni się zmieniają skokowo, czasem co trzy dni.

0d1yhqvkorvfo1vd.png
W aplikacji ustawiłam sygnature własną ale dalej jej nie widzę. Za to na laptopie widzę podwójna :) Dziś już nie mam na to siły. Dobranoc!

p19ucsqv323yhns8.png

Ja mam to samo :-) wie maz, swie przyjaciolki z pracy i dwie przyjaciolki ,,od zawsze " rodzina po 12 tygodniu a szefowa... hmmm po Nowym roku... :-) walcze jeszcze o podwyzke wiec nie bede sie spieszyla z ta informacja. To raz a dwa. Mam dziwna sytuacje w pracy poniewaz mam dwie umowy- 1 na najniza krajowa umowa o prace na etat druga dopelnienie stawki zlecenie. I w ciazy zmieniaja mi calosc na etat ale przy tym ucinaja jakies 400, 500 zl... wiec tyle mniej bym zarabiala w wiadomo poeniadze beda potrzebne. A pozniej od tej pomniejszonej kwoty 80% macierzynskiego. Wiec ja bede pracowala dlugo. Znaczy chce do po majowce. Jak sie bede dalej tak dobrze czula. Inna sprawa ze bardzo lubie mimo wszystko swoja prace i nie wyobrazam sobie bez niej zycia ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Mi też jest ciężko odejść, bo lubię swoją pracę. Poza tym nie mam pojęcia jak powiedzieć swojemu dyrektorowi że jestem w ciąży... Przez to 500+ ludzie na trzecie dziecko patrzą jakbym zrobiła je dla pieniędzy [emoji19] U nas od września 4 dziewczyny zaciążyły, ja jestem 5 [emoji12] Szczerze to nie wyobrażam sobie siedzenia w domu, tym bardziej, chłopcy chodzą do szkoły i przedszkola i bym opiekowała się psem [emoji12]

Zajac chyba tak jak piszesz jakby dlugotrwale przyjmowany byl.

Klaudusia kurcze wiekszosc z Nas sie ukrywa i nic nie mowi. Ja wogole o ciazy nie mowie dopoki nie zrobie prenatalnych.

reklama
Mi też jest ciężko odejść, bo lubię swoją pracę. Poza tym nie mam pojęcia jak powiedzieć swojemu dyrektorowi że jestem w ciąży... Przez to 500+ ludzie na trzecie dziecko patrzą jakbym zrobiła je dla pieniędzy [emoji19] U nas od września 4 dziewczyny zaciążyły, ja jestem 5 [emoji12] Szczerze to nie wyobrażam sobie siedzenia w domu, tym bardziej, chłopcy chodzą do szkoły i przedszkola i bym opiekowała się psem [emoji12]
My zawsze chcieliśmy mieć troje dzieci i są osoby które doskonale o tym wiedzą a i tak powtarzają teksty typu "500+ działa " wiedziałam że tak będzie. Podczas gdy mi się to najmniej opłaca bo puki co to 100zl mi przepada tego już nikt nie liczy.
Suelen wystarczy powoli wstawać. Ja też zauważyłam ostre bule kiedy się zerwe a im dłużej stoję to jak usiądę na chwilę gorzej wstać.

Do góry