reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mam plamienia od 6tc związane właśnie z torbielą.

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

A mogę Cie zapytać ile razy byłaś już u lekarza/miałaś usg. Ja dziś kończę 11 tydzień jutro pierwszy dzień 12 tygodnia. Termin mam na 4 czerwca według daty miesiączki. Miałam różowe plamienie kiedy zrobiłam test czyli w terminie miesiączki. Potem jednorazowe krwawienie z małym skrzepem na początku 10 tygodnia i to też wypadał czas terminu miesiączki choć nie wiem czy to z tym związane bo to raczej pękło mi jakieś naczynko tak dr stwierdziła z usg. Nawet wiem chyba kiedy rozkładalam łóżko w pokoju gościnnym bo mąż miał anginy i nie chciałam z nim spać w środku nocy sobie umyslalam że się przecież mogę zarazić. Wtedy mnie coś szczyklo i dwa dni później ten skrzepik się widocznie urwał. Też mam przykazanie leżenia. Ale tak mnie już boli kręgosłup. Wstaje bo muszę gotować obiady i to na kilka osób. Trochę sprzątam ale w przerwach leżę... Dobrze ze jest to forum... :)

reklama
U mnie wiedzą w pracy i przyjaciółki. Narazie tyle :) w swieta jak bedzie wszystko wporzadku powiemy rodzica i rodzinie....ja raczej nie koniecznie jestem z tych osób co oglasza wszystkim tak wiadomości :D

34bw0dw4gguwtb7d.png

A mogę Cie zapytać ile razy byłaś już u lekarza/miałaś usg. Ja dziś kończę 11 tydzień jutro pierwszy dzień 12 tygodnia. Termin mam na 4 czerwca według daty miesiączki. Miałam różowe plamienie kiedy zrobiłam test czyli w terminie miesiączki. Potem jednorazowe krwawienie z małym skrzepem na początku 10 tygodnia i to też wypadał czas terminu miesiączki choć nie wiem czy to z tym związane bo to raczej pękło mi jakieś naczynko tak dr stwierdziła z usg. Nawet wiem chyba kiedy rozkładalam łóżko w pokoju gościnnym bo mąż miał anginy i nie chciałam z nim spać w środku nocy sobie umyslalam że się przecież mogę zarazić. Wtedy mnie coś szczyklo i dwa dni później ten skrzepik się widocznie urwał. Też mam przykazanie leżenia. Ale tak mnie już boli kręgosłup. Wstaje bo muszę gotować obiady i to na kilka osób. Trochę sprzątam ale w przerwach leżę... Dobrze ze jest to forum... :)
Pierwszy raz na poczatku 6tc bylam i sie o torbieli dowiedzialam, pozniej kontrolne w 8tc torbiel sie zmniejszyla ale nadal delikatnie plamilam. Nie caly dzień ale tak pare kropel różowych w ciągu tygodnia. No i teraz będę miala w polowie 11tc i mam nadzieję torbieli już nie widzieć. Ciekawa jestem czy moja gin zrobi mi od razu badania prenatalne. Czytalam ze od 11tc do 13tc się je robi.

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

Zwiększa ci się przepływ krwi i dlatego cię głowa boli. Mnie jak zaczyna boleć to bez zamknięcia oczu na pół godziny sie nie obejdzie

m3sxrjjgqx0e3ml8.png
No strasznie nie mam sily. Bylam dzis z corcia na spacerku i zakupach. Teraz obejrzalam na youtube serial "polozne" i leze...a tu zaraz trzeba i kolacje zrobic i obiadek dla meza na jutro bo on dopiero w srode bedzie mial wolne bo idziemy na wizyte do ginekologa...

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Ja dzis robilas musake -pierwszy raz. Zarabista wyszla!! Na jutro jeszcze jest. Mialam dyniowa jutro zrobic a kupilam wszystko oprocz dyni [emoji23]
Ogladam wozki przez was ;)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Do góry