reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mam dokładnie tak samo jak Ty!
Z jednej strony ogromnie się cieszę z drugiej rozmyslam.. najpierw byłam przeziębiona, w pon mam nadzieje ze usłyszę serduszko a pozniej te badania... a tak bardzo chciałabym się już cieszyć :)
Znajome mi mowily ze jak już sie to serduszko zobaczy to bedzie lepiej. Może i przez chwilę było lepiej ale jednak te ciągle plamienia które mam zakłócają mi szczęście. Dodatkowo mojego męża nie ma juz ponad 2 tygodnie i smutek narasta.
Zobaczysz ze w poniedziałek odetchniesz pełną piersią po wizycie u lekarza[emoji3]

010irjjg9s7zd9oe.png

reklama
U mnie ze względów finansowych opłaca sie pracować, niż na zwolnienie isc. Jak by był mus to co innego idzie sie i juz. A do swiat mam duzo pracy , po nowym roku juz nie robie zapisów tylko wszystko bedzie na bieżąco, wiec latwiej bedzie odejść. Chociaz tego sie tak boje :( zostawic moje klientki z którymi sie bardzo zżyłam ;(

34bw0dw4gguwtb7d.png
Ja też jeszcze pracuję głównie ze względu na premie [emoji6] Ale też zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży dostałam zagranicznego klienta i produkcja rusza w grudniu i chcę wszystko przygotować. Żebym tylko czuła się lepiej....

Znajome mi mowily ze jak już sie to serduszko zobaczy to bedzie lepiej. Może i przez chwilę było lepiej ale jednak te ciągle plamienia które mam zakłócają mi szczęście. Dodatkowo mojego męża nie ma juz ponad 2 tygodnie i smutek narasta.
Zobaczysz ze w poniedziałek odetchniesz pełną piersią po wizycie u lekarza[emoji3]

010irjjg9s7zd9oe.png
Mam taka cicha nadzieje :)
Dziękuje za miłe słowa. Dam znać w poniedziałek ;)

Ja mam umowę inną niż stawkę i na zwolnieniu dostanę teraz 1000zł mniej :errr: Co zrobić, mus to mus.
Właśnie mi się przypomniało jak tak mówicie o akcesoriach dla dzieci jak marzyło mi się łóżeczko szpitalne na te pierwsze tygodnie :D

Ja mam dylemat z tym zwolnieniem , miałam pracować długo, potem jedna infekcja , druga i chce odejść wcześniej. Jak powiedziałam Szefowej o ciąży to kazała mi przejść za tydzień, potem chyba się przespała z tą informacją, bo zaczeła mnie zawalać pracą i mówić żebym pracowała jak najdłuzej. W poniedziałek będę u lekarza i zapytam się o jego zdanie . Maxymalnie będę pracowała do końca roku.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Ogólnie to powiedziała ostatnio , żebtym szybko wracała po porodzie. Umowę mam do końca sierpnia, ale myślę żeby poszukać innej pracy, najlepiej w państwówce ! Zobaczymy jak to będzie , jeszcze tyle czasu.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry