reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mam dokładnie tak samo jak Ty!
Z jednej strony ogromnie się cieszę z drugiej rozmyslam.. najpierw byłam przeziębiona, w pon mam nadzieje ze usłyszę serduszko a pozniej te badania... a tak bardzo chciałabym się już cieszyć :)
Znajome mi mowily ze jak już sie to serduszko zobaczy to bedzie lepiej. Może i przez chwilę było lepiej ale jednak te ciągle plamienia które mam zakłócają mi szczęście. Dodatkowo mojego męża nie ma juz ponad 2 tygodnie i smutek narasta.
Zobaczysz ze w poniedziałek odetchniesz pełną piersią po wizycie u lekarza[emoji3]

010irjjg9s7zd9oe.png

reklama
U mnie ze względów finansowych opłaca sie pracować, niż na zwolnienie isc. Jak by był mus to co innego idzie sie i juz. A do swiat mam duzo pracy , po nowym roku juz nie robie zapisów tylko wszystko bedzie na bieżąco, wiec latwiej bedzie odejść. Chociaz tego sie tak boje :( zostawic moje klientki z którymi sie bardzo zżyłam ;(

34bw0dw4gguwtb7d.png
Ja też jeszcze pracuję głównie ze względu na premie [emoji6] Ale też zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży dostałam zagranicznego klienta i produkcja rusza w grudniu i chcę wszystko przygotować. Żebym tylko czuła się lepiej....

Znajome mi mowily ze jak już sie to serduszko zobaczy to bedzie lepiej. Może i przez chwilę było lepiej ale jednak te ciągle plamienia które mam zakłócają mi szczęście. Dodatkowo mojego męża nie ma juz ponad 2 tygodnie i smutek narasta.
Zobaczysz ze w poniedziałek odetchniesz pełną piersią po wizycie u lekarza[emoji3]

010irjjg9s7zd9oe.png
Mam taka cicha nadzieje :)
Dziękuje za miłe słowa. Dam znać w poniedziałek ;)

Ja mam umowę inną niż stawkę i na zwolnieniu dostanę teraz 1000zł mniej :errr: Co zrobić, mus to mus.
Właśnie mi się przypomniało jak tak mówicie o akcesoriach dla dzieci jak marzyło mi się łóżeczko szpitalne na te pierwsze tygodnie :D

Ja mam dylemat z tym zwolnieniem , miałam pracować długo, potem jedna infekcja , druga i chce odejść wcześniej. Jak powiedziałam Szefowej o ciąży to kazała mi przejść za tydzień, potem chyba się przespała z tą informacją, bo zaczeła mnie zawalać pracą i mówić żebym pracowała jak najdłuzej. W poniedziałek będę u lekarza i zapytam się o jego zdanie . Maxymalnie będę pracowała do końca roku.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Ogólnie to powiedziała ostatnio , żebtym szybko wracała po porodzie. Umowę mam do końca sierpnia, ale myślę żeby poszukać innej pracy, najlepiej w państwówce ! Zobaczymy jak to będzie , jeszcze tyle czasu.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry