Ja dzisiaj bylam w pepco,cudowne slicznosci nacieszylam oczy :-)A ja nie mam nigdzie obok reserved... ale po swietach na pewno odwiedze i reserved i pepco :-) a slodkie spioszki sa tez w c&a [emoji7]
reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Witaj Rozgość się śmiało [emoji4]Narazie tak nieśmiało was podczytuję[emoji5]
U
użytkownik 16
Gość
Do mnie jeszcze jakoś nie dociera ta nowa rzeczywistość. Widzialam już bijące serduszko na usg. Niedlugo mam kolejne. Chodze po sklepach i jakoś tak boję sie jeszcze cieszyć tą ciąża. Za to moja siostra wykupiłaby dla maleństwa cale pepco[emoji5]
Pokaz zdjecie? Skad zamawialas? Jak cenowo?:-)Mam już poduszkę dla kobiet w ciąży aleeee czad! Polecam!
Zając Czerwcowy
Ja chyba pepco wykupie po swietach ;-)Do mnie jeszcze jakoś nie dociera ta nowa rzeczywistość. Widzialam już bijące serduszko na usg. Niedlugo mam kolejne. Chodze po sklepach i jakoś tak boję sie jeszcze cieszyć tą ciąża. Za to moja siostra wykupiłaby dla maleństwa cale pepco[emoji5]
U
użytkownik 16
Gość
Ja jestem na zwolnieniu od 6 tc i narazie ciesze sie ze mam pracę z głowy zwlaszcza ze pracuję w galerii handlowej a tu zaraz grudzien i byłoby dopiero urwanie glowy
motylek05
U mnie ze względów finansowych opłaca sie pracować, niż na zwolnienie isc. Jak by był mus to co innego idzie sie i juz. A do swiat mam duzo pracy , po nowym roku juz nie robie zapisów tylko wszystko bedzie na bieżąco, wiec latwiej bedzie odejść. Chociaz tego sie tak boje zostawic moje klientki z którymi sie bardzo zżyłam ;(
Mam dokładnie tak samo jak Ty!Do mnie jeszcze jakoś nie dociera ta nowa rzeczywistość. Widzialam już bijące serduszko na usg. Niedlugo mam kolejne. Chodze po sklepach i jakoś tak boję sie jeszcze cieszyć tą ciąża. Za to moja siostra wykupiłaby dla maleństwa cale pepco[emoji5]
Z jednej strony ogromnie się cieszę z drugiej rozmyslam.. najpierw byłam przeziębiona, w pon mam nadzieje ze usłyszę serduszko a pozniej te badania... a tak bardzo chciałabym się już cieszyć
reklama
U
użytkownik 16
Gość
A jaku zawod wykonujesz? Ja w zasadzie dostaje tyle samo co dostawalam bo na premie i tak nigdy nie mialam co liczyc. Takie progi nam szef ustalił ze nie do wykonania[emoji37]U mnie ze względów finansowych opłaca sie pracować, niż na zwolnienie isc. Jak by był mus to co innego idzie sie i juz. A do swiat mam duzo pracy , po nowym roku juz nie robie zapisów tylko wszystko bedzie na bieżąco, wiec latwiej bedzie odejść. Chociaz tego sie tak boje zostawic moje klientki z którymi sie bardzo zżyłam ;(