Daktyl2016
Fanka BB :)
Zajac ja mam taka date ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wieści !!!Wrocilam od lekarza :-) mam karte ciazy, wszystko jest w porzadku, maly rozwija sie bardzo dobrze jak na ten tydzien :-) miedzy 5 a 17 grudnia mam zrobic usg kolejne :-) akurat bedzie dobra nowina dla rodzicow na swieta :-) a i ja bede spokojniejsza :-) niestety ze wzgledu na moje PCO musze pic wczesniej glukoze :-(
![]()
Nie pocieszajace :-( pamietam ze pilam bez cytryny. Pani doktor powiedziala ze moge dodac ;-) no coz... damy rade. A kiedy idziesz ? Ja dopiero na poczatek grudnia to zostawiamSuper wieści !!!
Ja też muszę wykonać teraz próbę glukozową a potem w terminie kiedy należy ale powiem szczerze że od 3 tygodni się migam ponieważ w 1 ciąży glukoza kontra ja to wygrała glukoza 1:0, pozamiatało mnie totalnie :/
![]()
Tylko ... Chyba aż.. [emoji16] ja chce już styczeń i USG połówkowe .Nie pocieszajace :-( pamietam ze pilam bez cytryny. Pani doktor powiedziala ze moge dodac ;-) no coz... damy rade. A kiedy idziesz ? Ja dopiero na poczatek grudnia to zostawiam
Wiecie ze po swietach to bedzie TYLKO pol roku [emoji12] ? Ale ten czas zasuwanim sie obejrzymy a lozeczko bedzie stalo w sypialni ;-)
![]()
Hahaha tylko tylko ;-) minie nim sie obejrzymy. Zaraz bedziemy kupowaly wozki i lozeczka i rozki do szpitala[emoji7] i konsultowaly seksowne pizamki dla nas do szpitala[emoji23]Tylko ... Chyba aż.. [emoji16] ja chce już styczeń i USG połówkowe .
![]()
Lepiej sie spi i lezy? Podsune mezowi pomysl na gwiazdke ;-)Mam już poduszkę dla kobiet w ciąży aleeee czad! Polecam!![]()
Ja dostałam w prezencie od siostry jak tylko się dowiedziała [emoji23] spać w niej nie umiem ale wykorzystuje to czytania [emoji23][emoji16]Mam już poduszkę dla kobiet w ciąży aleeee czad! Polecam!![]()