reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny,ale wy nadajecie,ledwo doganiam :-) ja w lozku,robie inhalacje dalej chora,syrop z cebuli od wczoraj pije. Tak zmieniajac temat,duzo pracuje z laptopem i telefonem,a naczytalam sie ze komorka w ciazy niebezpieczna,ze trzeba w ciazy ograniczyc korzystanie z telefonu komorkowego,jak to jest waszym zdaniem?:-)

uwo9dqk323h73wzt.png
według mnie to już troszkę paranoja ;) najlepiej było by nas wysłać do jakiejś wioski indiańskiej z jedzieniem bez gmo, nawozów, farb do włosów, lakierów do paznokci, telefonów komputerów- nic tylko żyć na łonie natury. A no i broń boże nie wychodzić z szałasu - bo komar, bo wiatr za mocny, bo słońce zbyt ostre- a filtry nie zdrowe [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

w57vyx8d0y5gtqc5.png

reklama
Ja słyszłam kiedyś nawet , że telefony komórkowe powodują bezpłodność, gdy się je nosi w kieszeni. Ja nosiłam co najmniej 10lat w kieszeni i teraz w 2 ciąży jestem. To tylko mity- moim zdaniem.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Co do wozkow- z Matim miałam Roan Marita, gondola super ale spacerowka jak tylko się przesiadl to sprzedalismy i kupiłam mamas&papas Ora- cudo!

Teraz będę celowala w Quinny 3w1 lub maxi cosi mura. Może x-lander.

Chusta dla mnie must have, Matiego od początku chustowalam później kupiliśmy nosidlo Tula. Teraz chyba już chustę sobie daruję a od razu kupię tule z wkładką dla noworodka :) żałuję, ze Nasze sprzedalam, bo te 6 lat temu były sporo tańsze, teraz z wkładką i kapturkiem wychodzi ponad 500zl

Ja troszke inaczej musze wybierac wozke niz mamy z jednym maluszkiem. W kazdym badz razie znalazlam Abc Design Zoom i przez jego gabarytu zdecydowalismy sie na niego.

Ciężko znaleźć fajny wózek dla 2 maluchów. Pojedyncze są cudne...
Emkaa mnie właśnie też już odpowiednio nastraszyła wiec na czerwiec nawet nie licze ale chciałabym choć do mają donosić.
A jako że tygodniami jest mi z wami po drodze to sobie tu zaglądać do was

Wrocilam od lekarza :-) mam karte ciazy, wszystko jest w porzadku, maly rozwija sie bardzo dobrze jak na ten tydzien :-) miedzy 5 a 17 grudnia mam zrobic usg kolejne :-) akurat bedzie dobra nowina dla rodzicow na swieta :-) a i ja bede spokojniejsza :-) niestety ze wzgledu na moje PCO musze pic wczesniej glukoze :-(

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Do góry