reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny,ale wy nadajecie,ledwo doganiam :-) ja w lozku,robie inhalacje dalej chora,syrop z cebuli od wczoraj pije. Tak zmieniajac temat,duzo pracuje z laptopem i telefonem,a naczytalam sie ze komorka w ciazy niebezpieczna,ze trzeba w ciazy ograniczyc korzystanie z telefonu komorkowego,jak to jest waszym zdaniem?:-)

uwo9dqk323h73wzt.png
według mnie to już troszkę paranoja ;) najlepiej było by nas wysłać do jakiejś wioski indiańskiej z jedzieniem bez gmo, nawozów, farb do włosów, lakierów do paznokci, telefonów komputerów- nic tylko żyć na łonie natury. A no i broń boże nie wychodzić z szałasu - bo komar, bo wiatr za mocny, bo słońce zbyt ostre- a filtry nie zdrowe [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

w57vyx8d0y5gtqc5.png

reklama
Ja słyszłam kiedyś nawet , że telefony komórkowe powodują bezpłodność, gdy się je nosi w kieszeni. Ja nosiłam co najmniej 10lat w kieszeni i teraz w 2 ciąży jestem. To tylko mity- moim zdaniem.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Co do wozkow- z Matim miałam Roan Marita, gondola super ale spacerowka jak tylko się przesiadl to sprzedalismy i kupiłam mamas&papas Ora- cudo!

Teraz będę celowala w Quinny 3w1 lub maxi cosi mura. Może x-lander.

Chusta dla mnie must have, Matiego od początku chustowalam później kupiliśmy nosidlo Tula. Teraz chyba już chustę sobie daruję a od razu kupię tule z wkładką dla noworodka :) żałuję, ze Nasze sprzedalam, bo te 6 lat temu były sporo tańsze, teraz z wkładką i kapturkiem wychodzi ponad 500zl

Ja troszke inaczej musze wybierac wozke niz mamy z jednym maluszkiem. W kazdym badz razie znalazlam Abc Design Zoom i przez jego gabarytu zdecydowalismy sie na niego.

Ciężko znaleźć fajny wózek dla 2 maluchów. Pojedyncze są cudne...
Emkaa mnie właśnie też już odpowiednio nastraszyła wiec na czerwiec nawet nie licze ale chciałabym choć do mają donosić.
A jako że tygodniami jest mi z wami po drodze to sobie tu zaglądać do was

Wrocilam od lekarza :-) mam karte ciazy, wszystko jest w porzadku, maly rozwija sie bardzo dobrze jak na ten tydzien :-) miedzy 5 a 17 grudnia mam zrobic usg kolejne :-) akurat bedzie dobra nowina dla rodzicow na swieta :-) a i ja bede spokojniejsza :-) niestety ze wzgledu na moje PCO musze pic wczesniej glukoze :-(

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Do góry