reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ciężko znaleźć fajny wózek dla 2 maluchów. Pojedyncze są cudne...
Emkaa mnie właśnie też już odpowiednio nastraszyła wiec na czerwiec nawet nie licze ale chciałabym choć do mają donosić.
A jako że tygodniami jest mi z wami po drodze to sobie tu zaglądać do was
Ojej ja nie chciałam nikogo straszyć, Poporstu musicie więcej odpoczywać i nie szaleć z aktywnością. 3mam kciuki , żebyście urodziły jak najbliżej terminu. Z drugiej strony my bedziemy po terminie się martwiły , kiedy będzie ten dzień a wy już będziecie tuliły swoje skarby.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Zalezy id dziecka. Moj nie wchodzil w wiekszosc 56. Od razu62. Uroezil sie rowne 4kilo

Jak znajdziesz jakis lekki wozek i spelniajacy twoje wymagania to poka.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Ślicznisci , ale chyba trochę ma wyrost?

Pamiętam jak każdy podpowiadał, żeby kupować rozmiar 62, ja kupiłam dużo 56 i wszystko było dużo za duże. Pierszwy miesiąc przechodziłyśmy w 50. A Mała się urodziła z waga 3300 czyli nie taka mała.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Mieszane :-) troche 56 a i troche 62 :-) mniejszych nie kupuje bo dostaniemy od znajomych - same mowily zebym tych najmnijszych nie kupowala bo nam pozycza :-) a i tak maluch je bedzie mial na sobie ze 3 razy ;-)
Ale jestem szczesliwa to jest radosc nie do opisania :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Mieszane :-) troche 56 a i troche 62 :-) mniejszych nie kupuje bo dostaniemy od znajomych - same mowily zebym tych najmnijszych nie kupowala bo nam pozycza :-) a i tak maluch je bedzie mial na sobie ze 3 razy ;-)
Ale jestem szczesliwa to jest radosc nie do opisania :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Nie dziwię się[emoji4] u nas córka dużo ulewała , minimum 10razy dziennie ją przebierałam. U nas to babcie dużo kupywały ubranek ja miałam z głowy.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Nie dziwię się[emoji4] u nas córka dużo ulewała , minimum 10razy dziennie ją przebierałam. U nas to babcie dużo kupywały ubranek ja miałam z głowy.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Podejrzewam ze jak Babcie sie dowiedza w polowie grudnia to na swieta juz poszaleją pod choinke ;-) moja mama - nauczycielka - juz rok temu dala mi ksiazki dla maluszka [emoji23] wiec podejrzewam ze zarowno mama, tesciowa, szwagierka ( ooo ona to oszaleje ;-) ) i moja siostra, ktora pracuje w reserved kids, zapelnia Nam szafe ;-) w koncu - pierwszy wnuk/ siostrzeniec/bratanek !

m3sx9jcg8o411yy9.png

Podejrzewam ze jak Babcie sie dowiedza w polowie grudnia to na swieta juz poszaleją pod choinke ;-) moja mama - nauczycielka - juz rok temu dala mi ksiazki dla maluszka [emoji23] wiec podejrzewam ze zarowno mama, tesciowa, szwagierka ( ooo ona to oszaleje ;-) ) i moja siostra, ktora pracuje w reserved kids, zapelnia Nam szafe ;-) w koncu - pierwszy wnuk/ siostrzeniec/bratanek !

m3sx9jcg8o411yy9.png
Uwielbiam ciuszki z reserved są przesłodkie.

f2w3skjoapwrgv7j.png

m3sx9jcg8o411yy9.png
U nas nie najstarsze a najmłodsze — najsłodsze i najbardziej rozpieszczone hihi. Najstarsze w rodzinie też moje i też było rozpieszczane [emoji5]

h4zpe6hhjzhdohkr.png

reklama
Do góry