reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ciężko znaleźć fajny wózek dla 2 maluchów. Pojedyncze są cudne...
Emkaa mnie właśnie też już odpowiednio nastraszyła wiec na czerwiec nawet nie licze ale chciałabym choć do mają donosić.
A jako że tygodniami jest mi z wami po drodze to sobie tu zaglądać do was
Ojej ja nie chciałam nikogo straszyć, Poporstu musicie więcej odpoczywać i nie szaleć z aktywnością. 3mam kciuki , żebyście urodziły jak najbliżej terminu. Z drugiej strony my bedziemy po terminie się martwiły , kiedy będzie ten dzień a wy już będziecie tuliły swoje skarby.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Zalezy id dziecka. Moj nie wchodzil w wiekszosc 56. Od razu62. Uroezil sie rowne 4kilo

Jak znajdziesz jakis lekki wozek i spelniajacy twoje wymagania to poka.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Ślicznisci , ale chyba trochę ma wyrost?

Pamiętam jak każdy podpowiadał, żeby kupować rozmiar 62, ja kupiłam dużo 56 i wszystko było dużo za duże. Pierszwy miesiąc przechodziłyśmy w 50. A Mała się urodziła z waga 3300 czyli nie taka mała.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Mieszane :-) troche 56 a i troche 62 :-) mniejszych nie kupuje bo dostaniemy od znajomych - same mowily zebym tych najmnijszych nie kupowala bo nam pozycza :-) a i tak maluch je bedzie mial na sobie ze 3 razy ;-)
Ale jestem szczesliwa to jest radosc nie do opisania :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Mieszane :-) troche 56 a i troche 62 :-) mniejszych nie kupuje bo dostaniemy od znajomych - same mowily zebym tych najmnijszych nie kupowala bo nam pozycza :-) a i tak maluch je bedzie mial na sobie ze 3 razy ;-)
Ale jestem szczesliwa to jest radosc nie do opisania :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Nie dziwię się[emoji4] u nas córka dużo ulewała , minimum 10razy dziennie ją przebierałam. U nas to babcie dużo kupywały ubranek ja miałam z głowy.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Nie dziwię się[emoji4] u nas córka dużo ulewała , minimum 10razy dziennie ją przebierałam. U nas to babcie dużo kupywały ubranek ja miałam z głowy.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Podejrzewam ze jak Babcie sie dowiedza w polowie grudnia to na swieta juz poszaleją pod choinke ;-) moja mama - nauczycielka - juz rok temu dala mi ksiazki dla maluszka [emoji23] wiec podejrzewam ze zarowno mama, tesciowa, szwagierka ( ooo ona to oszaleje ;-) ) i moja siostra, ktora pracuje w reserved kids, zapelnia Nam szafe ;-) w koncu - pierwszy wnuk/ siostrzeniec/bratanek !

m3sx9jcg8o411yy9.png

Podejrzewam ze jak Babcie sie dowiedza w polowie grudnia to na swieta juz poszaleją pod choinke ;-) moja mama - nauczycielka - juz rok temu dala mi ksiazki dla maluszka [emoji23] wiec podejrzewam ze zarowno mama, tesciowa, szwagierka ( ooo ona to oszaleje ;-) ) i moja siostra, ktora pracuje w reserved kids, zapelnia Nam szafe ;-) w koncu - pierwszy wnuk/ siostrzeniec/bratanek !

m3sx9jcg8o411yy9.png
Uwielbiam ciuszki z reserved są przesłodkie.

f2w3skjoapwrgv7j.png

m3sx9jcg8o411yy9.png
U nas nie najstarsze a najmłodsze — najsłodsze i najbardziej rozpieszczone hihi. Najstarsze w rodzinie też moje i też było rozpieszczane [emoji5]

h4zpe6hhjzhdohkr.png

reklama
Do góry