reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Chodzi o termin naturalny, każda z nas na tym samym etapie ciąży ;) przecież każda może dużo wcześniej urodzić;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png
Albo dużo później. To pewne , ze część z nas będzie Majówkami a cześć Lipcówkami. Ja na szczęście mam taki termin , że Czerwcówką zostanę do końca.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Kurde co wejde to million nowych postow. Odpisalam a tu 10nowych ;) nie da sie byc na bierzaco.

Dzeikuja za pamiec z mym zdrowiem. Jest w koncu lepiej. Jeszcze dwa dni i bede zdrowa. Chcialam brac zwolnienie ale dam se spokoj. Starszak zdrowy wiec powinnam isc do pracy. Skroce sobie jednak czas pracy.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Jeśli chodzi o wózek to już oglądałam [emoji4] a co [emoji4] nie wytrzymałam i nie tyle co na marce to skupiłam się na szczegółach. Wiem ze musi być lekki tak max do 10 kg, pierwsze koła skrętne, tylne dość duże, ogromny kosz na zakupy, no i dobrze by było żeby miał przekładane siedzisko. Z poprzednią córcią miałam x- landera był zarąbisty ale trochę ciężki. Chociaż przejechał wszystko [emoji4]

Ja troszke inaczej musze wybierac wozke niz mamy z jednym maluszkiem. W kazdym badz razie znalazlam Abc Design Zoom i przez jego gabarytu zdecydowalismy sie na niego.

Nie chciałabym straszyć , ale ciążę bliźniacze często kończą się dużo wcześniej. Dlatego warto duuużo odpoczywać. I nie przeciążać się.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Dziewczyny,ale wy nadajecie,ledwo doganiam :-) ja w lozku,robie inhalacje dalej chora,syrop z cebuli od wczoraj pije. Tak zmieniajac temat,duzo pracuje z laptopem i telefonem,a naczytalam sie ze komorka w ciazy niebezpieczna,ze trzeba w ciazy ograniczyc korzystanie z telefonu komorkowego,jak to jest waszym zdaniem?:-)

uwo9dqk323h73wzt.png

Do góry