Niby tak ale całą ciążę będziesz na tym etapie co my, bardziej o to tu chodziA to jest taka lista....
A po drugie nie ma szans na to bym urodziła w czerwcu jak do mają dociagne to będzie dobrze....
reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Albo dużo później. To pewne , ze część z nas będzie Majówkami a cześć Lipcówkami. Ja na szczęście mam taki termin , że Czerwcówką zostanę do końca.Chodzi o termin naturalny, każda z nas na tym samym etapie ciąży przecież każda może dużo wcześniej urodzić
Kum
Kurde co wejde to million nowych postow. Odpisalam a tu 10nowych nie da sie byc na bierzaco.
Dzeikuja za pamiec z mym zdrowiem. Jest w koncu lepiej. Jeszcze dwa dni i bede zdrowa. Chcialam brac zwolnienie ale dam se spokoj. Starszak zdrowy wiec powinnam isc do pracy. Skroce sobie jednak czas pracy.
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Dzeikuja za pamiec z mym zdrowiem. Jest w koncu lepiej. Jeszcze dwa dni i bede zdrowa. Chcialam brac zwolnienie ale dam se spokoj. Starszak zdrowy wiec powinnam isc do pracy. Skroce sobie jednak czas pracy.
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Anulka.
Jeśli chodzi o wózek to już oglądałam [emoji4] a co [emoji4] nie wytrzymałam i nie tyle co na marce to skupiłam się na szczegółach. Wiem ze musi być lekki tak max do 10 kg, pierwsze koła skrętne, tylne dość duże, ogromny kosz na zakupy, no i dobrze by było żeby miał przekładane siedzisko. Z poprzednią córcią miałam x- landera był zarąbisty ale trochę ciężki. Chociaż przejechał wszystko [emoji4]
reklama
Dziewczyny,ale wy nadajecie,ledwo doganiam :-) ja w lozku,robie inhalacje dalej chora,syrop z cebuli od wczoraj pije. Tak zmieniajac temat,duzo pracuje z laptopem i telefonem,a naczytalam sie ze komorka w ciazy niebezpieczna,ze trzeba w ciazy ograniczyc korzystanie z telefonu komorkowego,jak to jest waszym zdaniem?:-)