Dobrze się czyta wasze rozmowy o ubrankach, wozkach, szczególnie od doświadczonych mam ja jeszcze nic nie planuje jakiś strach jeszcze jest przynajmniej do końca pierwszego trymestru. Choć nie powiem coś już kusi żeby wozeczki oglądać. Mam jakieś opinie bo siostra ma już 2 chłopców i z każdym miała inny wózek z pierwszym x-lander ale w bloku był bardzo ciężki duży i nie wygodny więc sprzedała. Za to jak przyjeżdżali do mnie na wieś sprawdzał się świetnie. Z drugim ma Inglesina Quad kupiła na promocji. Fotelik według niej tylko maxi cosi citi. Jest wygodny dziecko się nie gniecie szczególnie teraz gdy jej mały ma prawie pół roku a doszły ciepłe ubrania spokojnie się w nim mieści no i ma wszystkie atesty.
Mi doradzila wózek Anex Sport. Podoba mi sie tez wozek marki Roan. Widziałam też kiedyś u dentysty kobietke z wózkiem Riko Nano bardzo fajny.
Ja wracam jednak do pytania o badania prenatalne czyli dodatkowe z krwi: Papp-a i HCG wolna podj. beta. U mojej lekarki to standard każdej kobiecie zaleca. Moja kuzynka swoją drogą bardzo młoda 22l też to robiła. Któraś z was to robi?
Mi doradzila wózek Anex Sport. Podoba mi sie tez wozek marki Roan. Widziałam też kiedyś u dentysty kobietke z wózkiem Riko Nano bardzo fajny.
Ja wracam jednak do pytania o badania prenatalne czyli dodatkowe z krwi: Papp-a i HCG wolna podj. beta. U mojej lekarki to standard każdej kobiecie zaleca. Moja kuzynka swoją drogą bardzo młoda 22l też to robiła. Któraś z was to robi?