reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ludek ja również bym pojechała.

Kupiłam sobie przed chwila ze strony h&m pierwszy t-shirt ciążowy z dżerseju, był w wyprzedaży, a do tego jest jeszcze kuponik na 11% zniżki i darmowa wysyłkę, więc za 24 zł stwierdziłam, ze biorę :D

Załączniki

• Screenshot_2016-11-11-13-29-11-1.png
    Screenshot_2016-11-11-13-29-11-1.png
    251,3 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Ludek ja również bym pojechała.

Kupiłam sobie przed chwila ze strony h&m pierwszy t-shirt ciążowy z dżerseju, był w wyprzedaży, a do tego jest jeszcze kuponik na 11% zniżki i darmowa wysyłkę, więc za 24 zł stwierdziłam, ze biorę :D
Super :-) ja sie nie moge doczekac az bede nosila ciazowe ubrania :-) jak na razie brzucha nie mam w ogole :-( no chyba ze sie najjem :p

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja właśnie mam usg genetyczne 23,11 denerwuje sie czy nie bedzie za wczesnie bo bede dopiero 11ty 1dzien a nie bylo juz wolnych terminow u tego lekarza.Zobaczymy.
Ja miałam genetyczne na 11+1 i nosek i przezorność karkową było już super widać. Także może i u Ciebie będzie już można pomiary zrobic.

Super :-) ja sie nie moge doczekac az bede nosila ciazowe ubrania :-) jak na razie brzucha nie mam w ogole :-( no chyba ze sie najjem :p

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja mam wzdety brzuch, a do tego nawet nie daje się już wciągnąć, hihi. Też się bardzo cieszę na te zakupy ciążowe. Poprzednia ciążę miałam w zupełnie innych porach roku, stąd zakupy będą niezbędne :D Mam super 2 pary szortow ciazowych z h&m, ciekawe czy jeszcze w nie wejdę pod koniec tej ciąży :)

A mnie dopadly mega mdłości, nawet w nocy :( Nie moge jeść, bo zaraz wymiotuję ech :( Dobrze, ze 3 dni wolnego, bo dzis nie dałabym rady iść do pracy.

Ja mam wzdety brzuch, a do tego nawet nie daje się już wciągnąć, hihi. Też się bardzo cieszę na te zakupy ciążowe. Poprzednia ciążę miałam w zupełnie innych porach roku, stąd zakupy będą niezbędne :D Mam super 2 pary szortow ciazowych z h&m, ciekawe czy jeszcze w nie wejdę pod koniec tej ciąży :)
Też mam wzdety brzuch, ktorego nie moge wciagnąć ;) Nosze luźniejsze ubrania, szczególnie do pracy, bo jeszcze nic nie powiedziałam o ciąży. Trzeba bedzie uzupełnic garderobe o takie luźniejsze ciuszki ;)

Co do wyrażania swoich opinii i rad uważam ze od tego jest forum, forum gdzie chwalimy się tylko naszymi maleństwami i słodzimy sobie na każdym kroku było by bezwartościowe. Wiec dobrze ze są dyskusje to jest troszkę jak w małżeństwie tez się kłócimy co nie oznacza ze od razu bierzemy rozwód. Co do mdłości już się chwaliłam ze przeszły a ty bach znowu to samo .

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png
Też się chwalilam że mi mdlosci i wymioty przeszły... ale od dwóch dni znowu masakra :( a tak się cieszyłam ...

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

reklama
Do góry