reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ludek ja również bym pojechała.

Kupiłam sobie przed chwila ze strony h&m pierwszy t-shirt ciążowy z dżerseju, był w wyprzedaży, a do tego jest jeszcze kuponik na 11% zniżki i darmowa wysyłkę, więc za 24 zł stwierdziłam, ze biorę :D

Załączniki

• Screenshot_2016-11-11-13-29-11-1.png
    Screenshot_2016-11-11-13-29-11-1.png
    251,3 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Ludek ja również bym pojechała.

Kupiłam sobie przed chwila ze strony h&m pierwszy t-shirt ciążowy z dżerseju, był w wyprzedaży, a do tego jest jeszcze kuponik na 11% zniżki i darmowa wysyłkę, więc za 24 zł stwierdziłam, ze biorę :D
Super :-) ja sie nie moge doczekac az bede nosila ciazowe ubrania :-) jak na razie brzucha nie mam w ogole :-( no chyba ze sie najjem :p

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja właśnie mam usg genetyczne 23,11 denerwuje sie czy nie bedzie za wczesnie bo bede dopiero 11ty 1dzien a nie bylo juz wolnych terminow u tego lekarza.Zobaczymy.
Ja miałam genetyczne na 11+1 i nosek i przezorność karkową było już super widać. Także może i u Ciebie będzie już można pomiary zrobic.

Super :-) ja sie nie moge doczekac az bede nosila ciazowe ubrania :-) jak na razie brzucha nie mam w ogole :-( no chyba ze sie najjem :p

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja mam wzdety brzuch, a do tego nawet nie daje się już wciągnąć, hihi. Też się bardzo cieszę na te zakupy ciążowe. Poprzednia ciążę miałam w zupełnie innych porach roku, stąd zakupy będą niezbędne :D Mam super 2 pary szortow ciazowych z h&m, ciekawe czy jeszcze w nie wejdę pod koniec tej ciąży :)

A mnie dopadly mega mdłości, nawet w nocy :( Nie moge jeść, bo zaraz wymiotuję ech :( Dobrze, ze 3 dni wolnego, bo dzis nie dałabym rady iść do pracy.

Ja mam wzdety brzuch, a do tego nawet nie daje się już wciągnąć, hihi. Też się bardzo cieszę na te zakupy ciążowe. Poprzednia ciążę miałam w zupełnie innych porach roku, stąd zakupy będą niezbędne :D Mam super 2 pary szortow ciazowych z h&m, ciekawe czy jeszcze w nie wejdę pod koniec tej ciąży :)
Też mam wzdety brzuch, ktorego nie moge wciagnąć ;) Nosze luźniejsze ubrania, szczególnie do pracy, bo jeszcze nic nie powiedziałam o ciąży. Trzeba bedzie uzupełnic garderobe o takie luźniejsze ciuszki ;)

Co do wyrażania swoich opinii i rad uważam ze od tego jest forum, forum gdzie chwalimy się tylko naszymi maleństwami i słodzimy sobie na każdym kroku było by bezwartościowe. Wiec dobrze ze są dyskusje to jest troszkę jak w małżeństwie tez się kłócimy co nie oznacza ze od razu bierzemy rozwód. Co do mdłości już się chwaliłam ze przeszły a ty bach znowu to samo .

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png
Też się chwalilam że mi mdlosci i wymioty przeszły... ale od dwóch dni znowu masakra :( a tak się cieszyłam ...

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

reklama
Do góry