reklama
wroniasta
Fanka BB :)
no to może zacznę inny wątek
czy któraś z Mamuś mieszka obecnie w okolicach koszalina, kołobrzegu? w sensie czy będzie tu rodzić, lub czy któraś tu rodziła, jestem ciekawa opinii dot koszalińskiego szpitala i jego porodówki - bo to podobno oddział wręcz wyrwany z zamierzchłego PRL , a jak to jest w kołobrzegu, miastku, białogardzie lub słupsku?
czy któraś z Mamuś mieszka obecnie w okolicach koszalina, kołobrzegu? w sensie czy będzie tu rodzić, lub czy któraś tu rodziła, jestem ciekawa opinii dot koszalińskiego szpitala i jego porodówki - bo to podobno oddział wręcz wyrwany z zamierzchłego PRL , a jak to jest w kołobrzegu, miastku, białogardzie lub słupsku?
Kum
Ja z poludnia to nic nie powiem
Ja ide na usg genetyczne 12t4d. Ostatnio tez taknjakos bylam. Dzidzius mial wtedy niecale 6cm wiec dalo sie wszystko pomierzyc. Wczesniej tez mozna. w 11cm bedzie miec min4cm
Ja jutro ide do internisty i chyba wezme zwolnienie na przyszly tydzien. Musze odpoczac i sie zregenerowac.
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Ja ide na usg genetyczne 12t4d. Ostatnio tez taknjakos bylam. Dzidzius mial wtedy niecale 6cm wiec dalo sie wszystko pomierzyc. Wczesniej tez mozna. w 11cm bedzie miec min4cm
Ja jutro ide do internisty i chyba wezme zwolnienie na przyszly tydzien. Musze odpoczac i sie zregenerowac.
wroniasta
ja dopiero w 14 tc idę już się nei mogę dczekac a jednocześnie strasznie się boję... bo te badania są jak wyrocznia, bedzie wiadomo czy wszystko jest ok, czy moj mały jest zdrowy i dobrze się rozwija...Ja z poludnia to nic nie powiem
Emkaa
To taka pierwsza , bo druga jest w 20tc. USG połówkowe. Ja idę 28listopada, to będzie 12 i 5 wg OM i 12,1 wg USG.ja dopiero w 14 tc idę już się nei mogę dczekac a jednocześnie strasznie się boję... bo te badania są jak wyrocznia, bedzie wiadomo czy wszystko jest ok, czy moj mały jest zdrowy i dobrze się rozwija...
no to może zacznę inny wątek
Jak sie czujesz?Mialas chyba jakies krwawienia po cytologii..?
Wroniasta w Słupsku nie ma porodowki, za to w Ustce jest calkiem nowa z dobrymi opiniami i podobno przemilym personelemno to może zacznę inny wątek
Emkaa
Dziewczyny a wy nie boicie się tak , daleko od domu rodzić ? Ja mam w mieście nowy szpital, sale piękne , duże i z lazienka, ale personel wypalony zawodowo , albo bez powołania. Zarówno lekarze i położne, ale chyba zdecydowanie bardziej bym się bała jechać w nieznane- dobre opinie ma szpital ok 70km od miejsca zamieszkania, ale z drugiej strony- wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.. Wprawdzie mam jeszcze mnóstwo czasu na przemyślenia , ale decyzjanie Nir będzie prosta. Niby na miejscu jest dobrze ,bo mama lub mąż mogą pomoc w każdej chwili, ale z drugiej strony jak sobie przypomnę masę odwiedzających, którzy przychodzili a na co często nie miałam ochoty. Rozumiem , ze są kobiety , które po porodzie wyglądają i czują się dobrze . prostuje włosy, malują się ... Ja czułam się jak ku..pa i nie miałam ochoty na takie rzeczy.
wroniasta
tak, na szczescie trwało to pół dnia i przeszło samoistnie także maluszek widocznie silny jest i się nie daje ulga nie do opisania. teraz czekam tylko na drugie wyniki z toxo, czy to stare zachorowanie czy mam się jednak martwić. wierze, że wszystko będzie dobrze dzięki kochana za troskę :*Jak sie czujesz?Mialas chyba jakies krwawienia po cytologii..?
reklama
xxsweetheart94xx
Aktywna w BB
Boze ale straszycie tym usg genetycznym... ja nawet nie wiem kiedy mam tacy lekarze u nas! W puerwszej ciazy w ogole nie mialam takiego badania- dowiedzialam sie po terminie jak zaczelam chodzic prywatnie :/ :/ :/
Musze tego przypilnowac a wiec kobietki... badzcie tak dobre i podpowiedzcie w ktorych tygodnuach trzeba to zrobic?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Musze tego przypilnowac a wiec kobietki... badzcie tak dobre i podpowiedzcie w ktorych tygodnuach trzeba to zrobic?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom