reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Skończyłam 26 lat. Mieszkałam w Opolu - z powodu partnera a następnie pracy przeprowadziłam się do mniejszego miasta. Szykowaliśmy się na zakup czworonoga - żeby mieszkanie nie było puste - a tutaj proszę ... dwie kreseczki na teście.
Jest troszkę stresu - dla mnie całkiem nowa sytuacja. Pierwsze tygodnie ciężko mijają - mdłości, brak apetytu, nadmiar apetytu, bezsenność - ale to mija, prawda?

reklama
Skończyłam 26 lat. Mieszkałam w Opolu - z powodu partnera a następnie pracy przeprowadziłam się do mniejszego miasta. Szykowaliśmy się na zakup czworonoga - żeby mieszkanie nie było puste - a tutaj proszę ... dwie kreseczki na teście.
Jest troszkę stresu - dla mnie całkiem nowa sytuacja. Pierwsze tygodnie ciężko mijają - mdłości, brak apetytu, nadmiar apetytu, bezsenność - ale to mija, prawda?
ja też miałam sobie kupić nowego członka rodziny. Wpłaciliśmy z chłopakiem zaliczkę na kota brytyjskiego- miał z nami być za rok( mieliśmy razem zamieszkać jak pójdę na studia), a z takim stanem rzeczy ( niespodziewanym ale szczęśliwym) zadzwoniłam do pani z hodowli i umówiliśmy się że jak się zdecydujemy ponownie to pieniądze nie przepadną - chociaż tyle ;) nie wyobrażam sobie mieć jednocześnie w domu niemowlaka i kociaka, a to wszystko chwilę przed studiami ;p

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Dobry

Czuje sie do dupy.. Ale dlugi wekend... Super.
Ktoras pisala o wizycie 23.11. Ja tez mam wtedy usg genetyczne. Czekam ze straszna niecierpliwoscia. Probuje sie nie martwic.. On zamartwiania ppwstrzymuje mnie utrzymujacy sie bol cyckow i wieczorne mdlosci. Tyle mi teraz objawow zostalo..

Mam tez dziwne smaki. Nie wszystko mi smakuje. A mam ochote na zwykle sliwki.. W poprzedniej ciazy jadlam truskawki..poza coaza ich nie jem.bo nie lubie. Sliwek te nie lubie.

Zgadzam sie ze forum jest rowniez od dyskutowania i wyrazania swoich opinii ale mozna to robic w rozny sposob. Jak rowniez nie wszsytko nalezy brac do siebie.

Zaczynam myslec o wyprawce. Mam upatrzone kilka rzeczy. Ale kilka z nich kupie pozniej. Martwie sie tez porodem i moim samopoczuciem po..ostatnio byla masakra. Poczatki kp tez masakra... Ale jest to dla mnie wazne wiec bede znow probowac.. Ciekawa jestem jak to bedzie. Postaram sie nie martwic, tylko tak na spokojnie. O!! Ostatnim razem zabraklo mi spokoju i bylo za duzo nerwow

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Cześć Dziewczynki :)

Aanjaa ja również polecam Magicznego jinna, Eugeniusza, gra prawda czy falsz- wszystkie zabawki z dumel Discovery. Są genialne, ja powyższe kupowałam chrzesniakom i wszyscy zachwyceni.

Emka Arka noego super wybór. Mój Szymonek dostał ja na roczek a do dzisiaj się bawi, ma 23 msce :)

Kum tylko spokojnie, wszystko będzie dobrze. Moim zdaniem za dużo sobie bierzesz do głowy, a trzeba wszystko powoli i na spokojnie w naszym stanie :)

Marysia witaj wśród nas :) gratuluję ciąży

Dobry

Czuje sie do dupy.. Ale dlugi wekend... Super.
Ktoras pisala o wizycie 23.11. Ja tez mam wtedy usg genetyczne. Czekam ze straszna niecierpliwoscia. Probuje sie nie martwic.. On zamartwiania ppwstrzymuje mnie utrzymujacy sie bol cyckow i wieczorne mdlosci. Tyle mi teraz objawow zostalo..

Mam tez dziwne smaki. Nie wszystko mi smakuje. A mam ochote na zwykle sliwki.. W poprzedniej ciazy jadlam truskawki..poza coaza ich nie jem.bo nie lubie. Sliwek te nie lubie.

Zgadzam sie ze forum jest rowniez od dyskutowania i wyrazania swoich opinii ale mozna to robic w rozny sposob. Jak rowniez nie wszsytko nalezy brac do siebie.

Zaczynam myslec o wyprawce. Mam upatrzone kilka rzeczy. Ale kilka z nich kupie pozniej. Martwie sie tez porodem i moim samopoczuciem po..ostatnio byla masakra. Poczatki kp tez masakra... Ale jest to dla mnie wazne wiec bede znow probowac.. Ciekawa jestem jak to bedzie. Postaram sie nie martwic, tylko tak na spokojnie. O!! Ostatnim razem zabraklo mi spokoju i bylo za duzo nerwow

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Ja właśnie mam usg genetyczne 23,11 denerwuje sie czy nie bedzie za wczesnie bo bede dopiero 11ty 1dzien a nie bylo juz wolnych terminow u tego lekarza.Zobaczymy.

Cześć, wszystkim.
Nie wiem co mam robić, zastanawiam się czy nie pojechać dziś albo jutro na szpital.
Miałam czekać do poniedziałku ale czuje się okropnie, od kilku dni mam biegunkę (poranną) i boli mnie przy tym bardzo brzuch. Nie wspominając tragicznych mdłości.
Z drugiej strony nie plamię, nie krwawię w ogóle.
Wiem że nie powiecie mi rób to albo to, ale powiedzcie chociaż co Wy byście zrobiły.

Ludek ja mam złe doświadczenia wiec jak mnie ostatnio bardzo ( zaznaczam bardzo ) przez cały dzień bolał brzuch to pojechałam do szpitala. Jeżeli nic się nie dzieje to nie na sensu, ale jak są podstawy to ja zawsze jadę . To oczywiście moje zdanie

reklama
Cześć, wszystkim.
Nie wiem co mam robić, zastanawiam się czy nie pojechać dziś albo jutro na szpital.
Miałam czekać do poniedziałku ale czuje się okropnie, od kilku dni mam biegunkę (poranną) i boli mnie przy tym bardzo brzuch. Nie wspominając tragicznych mdłości.
Z drugiej strony nie plamię, nie krwawię w ogóle.
Wiem że nie powiecie mi rób to albo to, ale powiedzcie chociaż co Wy byście zrobiły.
Na moje oko lepiej jechać i usłyszeć, że nic złego sie nie dzieje, niż nie jechać a potem tego żałować.

Do góry